QUOTE(mylimuke @ 2007 06 11, 11:58)
Visu pirma reikia skirti kaltinima nuo patarimo ir asmenines nuomones
As bent jau ne vienos nepavadinau bloga mama
as tai jau nebesiteisinu - vaikas auga, nenutukes, neperkudas, stiprus, protingas, vystos gal net greiciau nei brolienes to pacio laiko
tik va tada, kai yra sunku, kai pervargsti, jei esi jautresne ir ieskai patarimo kaip NEBEMAITINT savo pienu ir kaip tvarjytis kitaip, o prasideda ,,kaip tu taip gali" ir pan - ziauriai sunku
as parasiau tik todel...nu kad tiesiog pagalvotumet kaip yra tom, kurios nemaitina pacios
net jei ir savo noru
tik pilnos krutys - ne visad garantuotas pilnas vaiko maitinimas
rodos - protingiau butu slept apie nutarima nebemaitint savo pienu
mane buvo uzpuole, ziauriai ant sazines myne ir pan. dabar kai jau atsigavau - pasiusciau toliau ir nekreipciau demesio... tik va pervargus tada buvau
gerbiu mamas, kurios aukojas, maitina, kencia, jei tik ju vaikam gerai ir pan, jei vaikai nestaugia nuo kiekvieno pieno gurksnio
super. bet perdaug i vaika sulyst irgi nera gerai...as mpasirinkau kitoki auginima - duodu tai nuo ko vaikas jaucias gerai, abu pailseje bunam, issimiegam ir as ramesne, nenervina manes. o kai pasiskaitau kaip mamos 6men vaikui dirza ruosias imt nes jis oziuojas...va iki ko priveda tokie pervargimai kai istisai vaikas ant papo kabo...geriau as misiniu, bet su protu auginsiu
zodziu - visoms, kurios nenori ar negali maitint savo pienu, kuriom del belenkokiu priezasciu misinys yra geriau - tik dideliausios sekmes. ir spjaukit i tas kurios uzsipuls - brukstelkit az man - daug galiu patart
o taip pat uztart
p.s. netaikau asmeniskai cia niekam ir nesistengiu uzsipult
Papildyta:
p.p.s. kad maitinimas - aukojimasis ir kancia - parasiau nes man tai buvo kancia...del daugelio priezasciu.