Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(nep @ 2007 06 07, 20:37)
sakoma, kad karves pienas augina raumenis, o motinos pienas smegenis. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o misineliai ka augina tai ir nezinau blush2.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amri13 @ 2007 06 07, 22:19)
as irgi!  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
tai misinukas tada ir ta ir ana!  thumbup.gif  lotuliukas.gif

p.s. snd bendravau su pagyvenusia moterimi, kuri taip pat yra palaidojusi vaika, tai ji sake, kad paskui po to vaikelio jai pienuko taip pat neatsirado kitam maziukui. o pirmai dukrai sake iki 1m ir 2 men turejo ir maitino. kazin, kodel taip kartais nutinka... gal cia kokia organizmo apsauga isijungia, ar kas..  g.gif

Na tiesiog visa ta veikla sutrinka matyt.Juk jei turi labai daug pienuko,o negali maitint,nors ir labai noretum,tai prisikaupia jo,krutims nesveika, nes visgi organizmas, isnesiojes kudiki pasiruosia, jog ir maitinti reiks, tai pienas ir gaminasi.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 06 07, 22:48)
Nu labai uzjauciu verysad.gif . Aisku, visokiu dalyku gali buti del to pieno. Apie karves piena ir raumenis taip sako, nes karves pienas turi daug baltymo, o kulturistai gi baltyminiais produktais maitinas. Tai tipo nuo karves pieno isaugs stiprus budulis lotuliukas.gif , nuo motinos - silpnas mokslininkas, o nuo misinelio gal 2 viename? g.gif  lotuliukas.gif Mane pacia maitino ir mamos pienu ir misiniu, nezinau ar cia mamos ismislas, bet ji man nuolat prikaisiodavo, kad pieno ji turejo, bet as jo gerti nenoredavau g.gif Dabar kaip pagalvoju - nesamone kazkokia

Gal del to,kad duodavo misinio, uztai paskui vaikas ir nenori traukt kruties, nes ipranta gaut lengviau. Nors maniske ir ta,ir ana per buteliuka valgo,o del pieno kartais papyksta, mat misinukas zymiai saldesnis g.gif
Atsakyti
Mano vaikas gime neisnesiotas ir nepajege traukt..Kol 5 dienas buvom ligoninej,gaudavau labai mazus indelius nusitraukimui,kad neuztekdavo net vienai kruciai...Pieno vis likdavo,pradejo darytis guzai...skaudet..Po 5 dienu mus paleido namo ir sestosios ryta i namu atejo sesele...Pasakiau,kad nezmoniskai skauda krutis,kad negaliu pakelt kaires rankos ir kad pienas jau eina ne toks kaip reikia...Ji net nepaziurejus,pasake neliesk ir praeis...Vyrui verkiau,kad negaliu pakest skausmo,jis pasiliko su suneliu namie,o man liepe eit pas daktara...Nu ir nuejau...Ir gavau doze antibijotiku,nes jau turejau mastita...Geriant vaistus,jau nelieciau krutu ir pienas taip dingo...Taip ir pradejau maziuka maitint misinukais ir negaliu sakyt,kad kas atsitiko...Dabar mums 10 men ir dar ne karto nesirgom ir esam labai stiprus
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 06 08, 10:37)
Mano vaikas gime neisnesiotas ir nepajege traukt..Kol 5 dienas buvom ligoninej,gaudavau labai mazus indelius nusitraukimui,kad neuztekdavo net vienai kruciai...Pieno vis likdavo,pradejo darytis guzai...skaudet..Po 5 dienu mus paleido namo ir sestosios ryta i namu atejo sesele...Pasakiau,kad nezmoniskai skauda krutis,kad negaliu pakelt kaires rankos ir  kad pienas jau eina ne toks kaip reikia...Ji net nepaziurejus,pasake neliesk ir praeis...Vyrui verkiau,kad negaliu pakest skausmo,jis pasiliko su suneliu namie,o man liepe eit pas daktara...Nu ir nuejau...Ir gavau doze antibijotiku,nes jau turejau mastita...Geriant vaistus,jau nelieciau krutu ir pienas taip dingo...Taip ir pradejau maziuka maitint misinukais ir negaliu sakyt,kad kas atsitiko...Dabar mums 10 men ir dar ne karto nesirgom ir esam labai stiprus

Jau kokie tie gydytojai schmoll.gif As irgi traukdavau i tokia maza stiklinaite, bet ir didele duodavo, tai paskui su ta maza tik matuodavau. Gulejom 10dienu. Gal kokia 3-4diena tos stiklinaites nebeuzteko, tai i stikline iskart, pritraukdavau koki 100ml ir daugiau (oho, kiek man tada daug tai atrode bigsmile.gif ). na bet galejai nusitraukinet ir ispilt,jei nesuvalgydavo, as taip keleta kartu dariau... Tavo atveju tai tik gydytoju neprofesionalumas "uzbaige" pieneli. Kuo toliau ,tuo labiau man jie visi pradeda nepatikt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 06 08, 07:37)
Mano vaikas gime neisnesiotas ir nepajege traukt..Kol 5 dienas buvom ligoninej,gaudavau labai mazus indelius nusitraukimui,kad neuztekdavo net vienai kruciai...Pieno vis likdavo,pradejo darytis guzai...skaudet..Po 5 dienu mus paleido namo ir sestosios ryta i namu atejo sesele...Pasakiau,kad nezmoniskai skauda krutis,kad negaliu pakelt kaires rankos ir  kad pienas jau eina ne toks kaip reikia...Ji net nepaziurejus,pasake neliesk ir praeis...Vyrui verkiau,kad negaliu pakest skausmo,jis pasiliko su suneliu namie,o man liepe eit pas daktara...Nu ir nuejau...Ir gavau doze antibijotiku,nes jau turejau mastita...Geriant vaistus,jau nelieciau krutu ir pienas taip dingo...Taip ir pradejau maziuka maitint misinukais ir negaliu sakyt,kad kas atsitiko...Dabar mums 10 men ir dar ne karto nesirgom ir esam labai stiprus

turiu viena drauge cia anglijoj.jai panasiai buvo.daktarai sake laukti.jai jau guzai buvo pazastyse susidare.
cia anglijoj kaip sakoma"islieka stipriausi".
baisus jie.kol nemirsti geriau neik.
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 06 08, 09:37)

QUOTE(butvydiene @ 2007 06 08, 16:05)
turiu viena drauge cia anglijoj.jai panasiai buvo.daktarai sake laukti.jai jau guzai buvo pazastyse susidare.
cia anglijoj kaip sakoma"islieka stipriausi".
baisus jie.kol nemirsti geriau neik.

o tu, Viespatie aukstielninkas!!!! swoon.gif swoon.gif swoon.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(amri13 @ 2007 06 08, 18:34)
o tu, Viespatie aukstielninkas!!!!  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  console.gif

baisu,bet jau tokia ta tikrove. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 09, 16:48)
baisu,bet jau tokia ta tikrove. verysad.gif

o tai gal ten ir gresianciu nestabdo, ar pvz naturalaus maitinimo neskatins?
Atsakyti
QUOTE(amri13 @ 2007 06 09, 18:46)
o tai gal ten ir gresianciu nestabdo, ar pvz naturalaus maitinimo neskatins?

tau pades jei tik paprasysi pagalbos.bet jei nieko nesakysi ir tylesi,tai jie taves nesugalvos patikrinti..(siaip visa tas priklauso nuo tavo akuseres) g.gif
yra kur labai patenkintos apziura,o yra kur skundziasi.visokiu istoriju yra.
as tai savo vaika gimdziau anglijoj.tai nesu pilnai patenkinta nei gimdymo prieziura,nei po gimdymo.visada ejau ir viska sakiau pati.kad man reikia to ir ano. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 07, 20:37)
sakoma, kad karves pienas augina raumenis, o motinos pienas smegenis. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o misineliai ka augina tai ir nezinau blush2.gif

jau geriau patylėtum, jei neturi elementaraus mandagumo doh.gif
Ne duok Dieve, tavo pačios vaikas kada nors augs ne taip kaip PRIVALO visi augti. Pamatysi, ką reiškia tokie žodžiai rolleyes.gif Bjauru ir skaityti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 09, 21:50)
tau pades jei tik paprasysi pagalbos.bet jei nieko nesakysi ir tylesi,tai jie taves nesugalvos patikrinti..(siaip visa tas priklauso nuo tavo akuseres) g.gif
yra kur labai patenkintos apziura,o yra kur skundziasi.visokiu istoriju yra.
as tai savo vaika gimdziau anglijoj.tai nesu pilnai patenkinta nei gimdymo prieziura,nei po gimdymo.visada ejau ir viska sakiau pati.kad man reikia to ir ano. blink.gif

na, kadangi cia tema apie pienuka, tai man bjauriausia, kad nelabai kreipia demesi i tai. man tas mamytes pasisakymas, kr apie mastita, tai siurpa sukele.
na, o del prasymo ir visa kita, tai jau cia ir pas mus ne kitaip. jai i akis nelistum, tai... schmoll.gif

NAGI, MAMUKAI, RASOM DABAR,KAIP IR KOKIU S MISINELIUS TOLERUOJA JUS VAIKIUKAI 4u.gif KAIP SU SVORIU, UGIU, PASIEKIMAIS SEKASI?
Atsakyti
tos, kurios rekia kad det vaika prie kruties ir pan turbut mane akmenimis uzmetys...bet...
mano papai pilni kai balionai vos pagimdzius buvo...bet vaikas dar ligoninej numete dvigubai daugiau svorio nei rekomenduojama...irase ,,problemos su maitinimu" ir isleido namo...kaip jum? smagu, ane? pasirodo vaikas lupa ciulpdavo - apatine lupa iciulpdavo...o ka as zinau - gi pirmagimis - nu nesupratau kaip maitint. siaip ne taip su antspeniais maitinau...bet isivaizduokit - visad visa sulaistyta pienu - tai pasisuka vaikas - iskrenta is burnos papas, dar pastumia antspeni - viskas isbega...vaikui pilva pute istisai nuo mano pieno. speneliai mazi - be antspenio negalejau pamaitint - nepaimdavo. o dar sesija ant nosies. nutariau duot misini - bandziau similaka - pute pilva. ir atradau hipp HA1...tada abu su vaiku atradom ramybe - visiskai kitaip pradejom gyvent - vaikui nebepute pilvuko, o as galejau pailset...tai va - net jei ir yra pienuko pas mama, ne visad ji nori/gali maitint.
ir jei moteris nemaitina del belekokiu priezasciu - nereiskia kad ji antros rusies, ar bloga mama. taip pat kaip ir nesvarbu kaip gimde - naturaliai ar cezario pjuvio pagalba wink.gif
bukit biski tolerantiskesnes wink.gif
supraskit, kad mamai, kuri nemaitina pati visad reik teisintis kodel nemaitina...ir visad susiduria su tokiu bjauriu ,,tai ko nemaitini, ka?" tai labai sunku psichologiskai pakelt...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 10, 17:32)
tos, kurios rekia kad det vaika prie kruties ir pan turbut mane akmenimis uzmetys...bet...
mano papai pilni kai balionai vos pagimdzius buvo...bet vaikas dar ligoninej numete dvigubai daugiau svorio nei rekomenduojama...irase ,,problemos su maitinimu" ir isleido namo...kaip jum? smagu, ane? pasirodo vaikas lupa ciulpdavo - apatine lupa iciulpdavo...o ka as zinau - gi pirmagimis - nu nesupratau kaip maitint. siaip ne taip su antspeniais maitinau...bet isivaizduokit - visad visa sulaistyta pienu - tai pasisuka vaikas - iskrenta is burnos papas, dar pastumia antspeni - viskas isbega...vaikui pilva pute istisai nuo mano pieno. speneliai mazi - be antspenio negalejau pamaitint - nepaimdavo. o dar sesija ant nosies. nutariau duot misini - bandziau similaka - pute pilva. ir atradau hipp HA1...tada abu su vaiku atradom ramybe - visiskai kitaip pradejom gyvent - vaikui nebepute pilvuko, o as galejau pailset...tai va - net jei ir yra pienuko pas mama, ne visad ji nori/gali maitint.
ir jei moteris nemaitina del belekokiu priezasciu - nereiskia kad ji antros rusies, ar bloga mama. taip pat kaip ir nesvarbu kaip gimde - naturaliai ar cezario pjuvio pagalba wink.gif
bukit biski tolerantiskesnes wink.gif
supraskit, kad mamai, kuri nemaitina pati visad reik teisintis kodel nemaitina...ir visad susiduria su tokiu bjauriu ,,tai ko nemaitini, ka?" tai labai sunku psichologiskai pakelt...

Na man asmeniskai tarp siu zodziu yra tikrai didelis skirtumas. Kurios negali, tikrainieko nesakau. Bet kodel mama visa laika teisinasi,jei ji mano ,kad pasirinko geriau,nei buvo? Jei ji rami del to,manau turetu nekreipt demesio i kitus,kas ka sako.
Atsakyti