Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 11:40)
o kad smerkti būtina žinoti priežastį? Nenori, nemaitina, koks kieno reikalas?? Ir kodėl žmonės turi čia pasiaiškinti, atsiprašinėti, kad nemaitina. Kiekvienos asmeninis reikalas.

Nieks cia nevercia atsiprasineti,o mes tiesiog bandom irodyti,kad mamos pienas geriau. Ir tikrai yra skirtumas ar tu negali maitinti del ligos, ar nenori, nes gaila laiko, nes tuo metu gali nusilakuoti nagus g.gif
Papildyta:
QUOTE(vataipva @ 2007 06 01, 11:41)
ar tu skaitai ka ash parashiau?
ar tu bent suvoki kodel vaikas irzlus BUVO? jam pieno MAZHAI buvo + atpylinejo manishkis gausiai. pradejus duot mishinelius vaikas pasidare ramus, linksmas.
tu pristabdyk arklius su savo psiaudo griezhta nuomone. tau sekasi daryti taip kap darai - VA-LIO. kitu mamu nemoralizuok. per tokias kaip tu i depresijas puolama. ir dabar drasiai galiu pasakyt, kad visoms, kurios drista moralizuot realiam gyvenime, grazhia forma pasiulau pasilaikyt nuomone sau. jei toliau ginchas vyktu - pasiuschiau griezhchiau. labai gerai zhinau ka tokios "pienininkes" padaro su shviezhios mamos smegenimis.
taip kad pasilaikyk savo moralizavimus giliai uzspaustus shiknojuser posted image

Tokioms piktoms mamytems kaip tu uztai ir baigiasi greit pienelis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 11:52)
Nieks cia nevercia atsiprasineti,o mes tiesiog bandom irodyti,kad mamos pienas geriau. Ir tikrai yra skirtumas ar tu negali maitinti del ligos, ar nenori, nes gaila laiko, nes tuo metu gali nusilakuoti nagus  g.gif

O ar čia buvo parašytat: ĮRODYKIT, KAS GERIAU? Ne, čia buvo ieškoma bendraminčių negalinčių maitinti MP. Jei tu gali, vadinasi ne ten pataikei.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2007 06 01, 11:45)
fiziologiskai maitint negali tik 2% moteru. visos kitos gamina piena, ir TEORISKAI gali. taciau yra kitu faktoriu, del kuriu maitinimas tampa pragaru. ar ne tie patys naturalistai teigia, jog mamos emocijos persiduoda per pienuka? tai koki vaikas pienuka geria, kai mama verkia cypia ish skausmo zhindant? ir taip ne viena, ne 3 dienas.
neisigilini, panele, i kitu problemas, matai tik tai, kas tavo darzhely auga, o moralizuoji. neetishka.

Yra toks daiktas kaip antspeniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 11:54)
Tokioms piktoms mamytems kaip tu uztai ir baigiasi greit pienelis  hihihi.gif

linkiu suaugti.
gal kada nors ishmoksi pamastyt, priesh kartojant bukai ta pachia sentencija.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 11:54)
Tokioms piktoms mamytems kaip tu uztai ir baigiasi greit pienelis  hihihi.gif

Matyt ir pati ne ką geresnė, nes rašai, kad biagiasi pienelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 11:55)
Yra toks daiktas kaip antspeniai  rolleyes.gif

stai ir vel tas proto blyksnis lithuania.gif
anspenius dar ligoninej pradejau naudot. man zaizdos per antspenius formuodavos. reikejo skaityt atidziau.
Atsakyti
as savo abudu tik iki menesio atmaitinaumo po to stebuklingai pienas baigesi... verysad.gif ir niekas negali paaiskint kodel.o pieno turejau nemazai,budavp,kad vaikas pavalgo ir dar apie 300ml turiu nusitraukti,nes kitaip labai skaudedavo ir net miegoti negaledavau.o vargo buvo daug keltis kas 2.5-3val ir maitinti vaika po 40min-1val,o po to dar nuktraikuneti piena apie 30min.gaila aisku labai,kad negalejau ismaitinti ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 11:56)
Matyt ir pati ne ką geresnė, nes rašai, kad biagiasi pienelis  tongue.gif

Jei nezinojai,tai nusitraukinejant jis baigiasi greiciau,nei zindant. O tokia rami kaip pataruosius menesius dar nebuvau niekada schmoll.gif O jusu piktumai man tik juoka kelia. Jei jau taip tikit tuo ka darot, tai ko cia pykt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 12:08)
Jei nezinojai,tai nusitraukinejant jis baigiasi greiciau,nei zindant. O tokia rami kaip pataruosius menesius dar nebuvau niekada schmoll.gif  O jusu piktumai man tik juoka kelia. Jei jau taip tikit tuo ka darot, tai ko cia pykt? blush2.gif

a tai kam nusitraukinėji, jei žinai, kad nuo to pienas greičiau baigiasi, a? Va, kaip kitus tai mokyt ir mokyt, o pati specialiai darai, kad pienas dingtų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 12:08)
Jei nezinojai,tai nusitraukinejant jis baigiasi greiciau,nei zindant. O tokia rami kaip pataruosius menesius dar nebuvau niekada schmoll.gif  O jusu piktumai man tik juoka kelia. Jei jau taip tikit tuo ka darot, tai ko cia pykt? blush2.gif

zuikuti, jei ne tokios kaip tu, mes piktos nebutumem. bet kiekviena maitinanti krutimi jauchia moraline teise pamokyti, papeikti, pakritikuoti ta, kuri greitai baige maitinanchios stazha. per gerkle lenda.
juolab, kad tamstos "patarimai" baisiai jau profanishki.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 12:13)
a tai kam nusitraukinėji, jei žinai, kad nuo to pienas greičiau baigiasi, a? Va, kaip kitus tai mokyt ir mokyt, o pati specialiai darai, kad pienas dingtų.

Nu ne specialiai. Beda, kad maniske prie kruties taip ir nepriprato. Gime neisnesiota, gulejo inkubatoriuj, maitinom per zonda, per svirksta,is taureles. Mano krutis sprogo nuo pieno pertekliaus, buvo kieta kaip akmuo, milziniska,spenelis itrauktas, o burnyte miniatiurine. Beto dukryte beveik visa para miegodavo, ir taip visa menesi. Net per buteliuka maitindama po 2val vargdavau su varganais 50ml, bet kazkodel nespjoviau i tai ir nepasirinkau lengviausio kelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 01 birželio 2007 - 11:29
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 12:29)
Nu ne specialiai. Beda, kad maniske prie kruties taip ir nepriprato. Gime neisnesiota, gulejo inkubatoriuj, maitinom per zonda, per svirksta,is taureles. Mano krutis sprogo nuo pieno pertekliaus, buvo kieta kaip akmuo, milziniska,spenelis itrauktas, o burnyte miniatiurine. Beto dukryte beveik visa para miegodavo, ir taip visa menesi. Net per buteliuka maitindama po 2val vargdavau su varganais 50ml, bet kazkodel nespjoviau i tai ir nepasirinkau lengviausio kelio.

O tai tavo atveju, koks būtų lengvesnis kelias? Jei mergaitė negėrė iš buteliuko, tai ji ir mišinuko nebūtų gėrusi...
Gerai, kad didžiuojiesi savimi. Aš irgi didžiuojuosi, nes žinau, kad esu gera mama, abiems savo vaikams, tiek maitintam MP tiek ne tongue.gif
Atsakyti