Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(mylimuke @ 2007 05 31, 22:50)
Niekada nesakiau,kad esu visazine,toli grazu ne. Patariu tuo,ka zinau. Mamytes smerkiu tas,kurios NENORI maitinti,o ne negali.Kazkaip sioj temoj nepastebejau ne vienos tokios,kuri turetu rimta priezasti,del ko negali maitinti.
Del darbu,tai jie tikrai niekur nepabegs,gali palaukt,o va vaikai uzaugs,niekad nebus tokie,kokie yra dabar, dziaukimes kiekviena akimirka su jais  wub.gif  Juk kadanors nudirbus visus darbus,sedesi sudejus rankas ir noresi pabut su vaiku,o jis gal tures kitu uzsiemimu.

Hmmm, as tai tikrai parasiau savo priezasti - del sveikatos sutrikimu, kuri ir dabar nera stabili, vartoju vaistus nuo sirdies ritmo sutrikimo, skausmai, alpimai ir tyrimai, tyrimai...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 31, 22:52)
O į šitą dalį kažkaip ir neatsakei?

Neturiu ka pasakyt,nes su sia problema nesusiduriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangutė @ 2007 06 01, 08:41)
Hmmm, as tai tikrai parasiau savo priezasti - del sveikatos sutrikimu, kuri ir dabar nera stabili, vartoju vaistus nuo sirdies ritmo sutrikimo, skausmai, alpimai ir tyrimai, tyrimai...

Na sorry,gal praziopsojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 08:57)
Neturiu ka pasakyt,nes su sia problema nesusiduriau  thumbup.gif

nu va matai. Todėl, kad sakau: teorija apie žindymą yra viena, o praktika yra visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 09:07)
nu va matai. Todėl, kad sakau: teorija apie žindymą yra viena, o praktika yra visai kas kita.

Bet man idomu,kaip tu tada turedama toki maziuka atlieki buities darbus,isimiegi, pavalgai, pasirupini savim, gamini valgyti ir t.t.? g.gif Gal ir viso to nedaryk, juk pastoviai nesioji vaika ant ranku...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 09:35)
Bet man idomu,kaip tu tada turedama toki maziuka atlieki buities darbus,isimiegi, pavalgai, pasirupini savim, gamini valgyti ir t.t.? g.gif  Gal ir viso to nedaryk, juk pastoviai nesioji vaika ant ranku...

O aš ir nesakau, kad lengva. Pirmi du mėnesiai išvis košmaras buvo. Vyresniajam dėmesio irgi reikėjo, o mažyliui tuo labiau. Nepavalgydavau, neišsimiegodavau, nesusitvarkydavau. Verkdavau kartu su vaikais. Nervai gerokai pavažiavę buvo. Gal dėl to mažiukas ir neėmė krūties. Tik tada kai sugirdžiau mišinuką, atsigavo jis, aš ir visa mano šeima. Bijodama va tokių kaip tu, kurios nemato rimtos priežasties, tampydavau vaiką visokiom pozom prie krūties mėnesį laiko, kad tik gertų, kad tik būčiau gera mama, paskui spjoviau į viską, nes supratau, kad tai veda į pražūtį. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 09:48)
O aš ir nesakau, kad lengva. Pirmi du mėnesiai išvis košmaras buvo. Vyresniajam dėmesio irgi reikėjo, o mažyliui tuo labiau. Nepavalgydavau, neišsimiegodavau, nesusitvarkydavau. Verkdavau kartu su vaikais. Nervai gerokai pavažiavę buvo. Gal dėl to mažiukas ir neėmė krūties. Tik tada kai sugirdžiau mišinuką, atsigavo jis, aš ir visa mano šeima. Bijodama va tokių kaip tu, kurios nemato rimtos priežasties, tampydavau vaiką visokiom pozom prie krūties mėnesį laiko, kad tik gertų, kad tik būčiau gera mama, paskui spjoviau į viską, nes supratau, kad tai veda į pražūtį.  tongue.gif

Ar duoti vaikui tai,kas jam naudingiausia ir geriausia nera rimta priezastis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 10:01)
Ar duoti vaikui tai,kas jam naudingiausia ir geriausia nera rimta priezastis? g.gif

Kai kuriais atvejais. PIrmasis jei skaitei buvo alergiškas mano pieno baltymui, - tai ne toks jau idealus tas MP.
MP mano antrajam naudingiausia ir geriausia ar ne? O kaip pirmasis? Ar jis jau nebevertas buvo gauti tuos pačius naudingus ir gerus dalykus, vien dėl to, kad aš visa tai duodu antrajam?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 10:06)
Kai kuriais atvejais. PIrmasis jei skaitei buvo alergiškas mano pieno baltymui, - tai ne toks jau idealus tas MP.
MP mano antrajam naudingiausia ir geriausia ar ne? O kaip pirmasis? Ar jis jau nebevertas buvo gauti tuos pačius naudingus ir gerus dalykus, vien dėl to, kad aš visa tai duodu antrajam?

Kaip gali but kudikis alergiskas MP baltymui? Matyt kazka valgei netaip, nes tokio bajerio dar negirdejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 10:14)
Kaip gali but kudikis alergiskas MP baltymui? Matyt kazka valgei netaip, nes tokio bajerio dar negirdejau blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu stebini tu mane. Tai kad negirdėjai, nereiškia, kad nebūna. Būna ir dar kaip. O prie ko čia mano maistas? Juk parašiau, kad alergiškas ne mano suvalgytam maistui, o MOTINOS PIENO BALTYMUI. g.gif
Tikiuosi, žinai, kad pienas daugiausiai iš baltymų sudarytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 10:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu  stebini tu mane. Tai kad negirdėjai, nereiškia, kad nebūna. Būna ir dar kaip. O prie ko čia mano maistas? Juk parašiau, kad alergiškas ne mano suvalgytam maistui, o MOTINOS PIENO BALTYMUI.  g.gif
Tikiuosi, žinai, kad pienas daugiausiai iš baltymų sudarytas  doh.gif

Suprantu,kad gali buti karves baltymui alergiskas, bet juk MP yra sukurtas specialiai kudikiui, kaip gali kilt nuo jo alergija? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 10:30)
Suprantu,kad gali buti karves baltymui alergiskas, bet juk MP yra sukurtas specialiai kudikiui, kaip gali kilt nuo jo alergija? blink.gif

tai tau čia knygų paskaičius atrodo, kad negali, o iš tiesų gali ir dar kaip. Jis alergiškas buvo ne mano pienui, o mano pieno baltymui. Pasikartosiu, pienas juk iš baltymų sudarytas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 01, 10:32)
tai tau čia knygų paskaičius atrodo, kad negali, o iš tiesų gali ir dar kaip. Jis alergiškas buvo ne mano pienui, o mano pieno baltymui. Pasikartosiu, pienas juk iš baltymų sudarytas.  ax.gif

Nereikia mane laikyti kvaila ir kartoti 10kartu ta pati blush2.gif Pati suprantu, bet jei jau MP pritaikytas kudikiui,tai ir baltymas turetu tikt g.gif
Atsakyti