Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(;)hey @ 2007 08 07, 23:00)
Kas jau lanketes Palangoj, gal galite parekomenduoti kokia kavine, kur uz normalia kaina galima gauti  kokybiska maista? g.gif Kiek man paciai teko siemet buti, tai neradau tokios kur butu skanu ir skrandis po to nestreikuotu. Kainos visiskai neatitinka kokybes. Gal jusu kitokia patirtis?Butu idomu, suzinoti jusu nuomone smile.gif

Pigiai ir gan skaniai gali pabandyti pavalgyti Palangos Žuvėdros kavinėje. Dienos metu yra dienos meniu, kainos tikrai nedidelės. Skanios sriubos , jei mėgsti aišku - 3 Lt, salotų nemažos porcijos už 3- 4 Lt. Aš dar valgiau varškės apkepą, gal 6 Lt, skanus buvo. Aišku, labai daug patiekalų tai nėra tame meniu. Bet kitą dieną jau kiti.Manau pagal kainą tikrai geras maistas. Ir dar man labai patiko maistas "Kerpės" viešbučio kavinėje. Ten nepigu, bet kokybiškas maistas ir gražiai pateikta. Parašyk, kaip sekėsi tau maitintis...
Atsakyti
sveikos gal zinot kur palangoje galima apsistoti su suniuku? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal kas pasiulytu rugpjucio 20-26 dienomis koki atskira kampuka su patogumais iki 100-110 Lt. Gyventu vienas suauges ir 7 metu vaikas.
Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 08 09, 19:31)
Pigiai ir gan skaniai gali pabandyti pavalgyti Palangos Žuvėdros kavinėje. Dienos metu yra dienos meniu, kainos tikrai nedidelės. Skanios sriubos , jei mėgsti aišku - 3 Lt,  salotų nemažos  porcijos už 3- 4 Lt. Aš dar valgiau varškės apkepą, gal 6 Lt, skanus buvo. Aišku, labai daug patiekalų tai nėra tame meniu. Bet kitą dieną jau kiti.Manau pagal kainą tikrai geras maistas. Ir dar man labai patiko maistas "Kerpės" viešbučio kavinėje. Ten nepigu, bet kokybiškas maistas ir gražiai pateikta. Parašyk, kaip sekėsi tau maitintis...

Palangos Zuvedroj, kiek bandziau per pietus ten patekti, tai be sansu labai blink.gif daug zmoniu.Kainas maciau, geriau ten kava, tai tikrai dienos patekalu,gan mazos, bet neteko ten papietauti, tik jau pavakari buvau.Gal kita karta paragausiu. mirksiukas.gif Aciu.
Papildyta:
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 08 09, 15:32)
Yra kur skaniai pavalgyti, tikrai  4u.gif Ramybės kavinė, Vandenis, Araratas ir t.t.

Vandeni buvau, visai patiko palyginus.O kur yra Ramybes kavine ir Araratas?Kazko nepamenu g.gif.
Atsakyti
smile.gif gal kas buvote apsistoje Bangu g.-13..dvieju kambariu bute??
Atsakyti
QUOTE(;)hey @ 2007 08 09, 22:55)
Palangos Zuvedroj, kiek bandziau per pietus ten patekti, tai be sansu labai  blink.gif daug zmoniu.Kainas maciau, geriau ten kava, tai tikrai dienos patekalu,gan mazos, bet neteko ten papietauti, tik jau pavakari buvau.Gal kita karta paragausiu. mirksiukas.gif Aciu.
Papildyta:
Vandeni buvau, visai patiko palyginus.O kur yra Ramybes kavine ir Araratas?Kazko nepamenu g.gif.

Ramybės kavinė yra netoli parko, o Araratas netoli Lino baseino blush2.gif
Atsakyti
gal kam reikia palangoje buto 1 kambario??...uzsisakiau is anksto taciau verciasi planai nebetilpsim i viena buta...gali tilpti 3 zmones..atskiras...jei kam skubiai reikia rasykit i az nes ryt jau isvaziuoju ir nebesusisieksim cia butu 11-15 d...(iki rytojaus jei niekas nesidomes atsakysiu.)
Atsakyti
QUOTE(;)hey @ 2007 08 08, 17:18)
Na taip "Pas juozapa" maistas gan neblogas, bet man laaabai nepatinka ta sistema,kai reikia staliuku laukti prie valganciuju, t.y. prie pat staliuko.Nu  schmoll.gif nepatinka man, kai as valgau, o kazkas alkanas ziuri man i burna biggrin.gif Cia turetu jie kazkaip kitaip spresti ta problema, gal administratorius sodinti zmogu galetu is eiles, kaip Cili.  g.gif
Bet gi neprivazinesi ten pavalgyt kiekviena karta,o dar su leliuku.O pacioj Palangoj nekaip su maistu.

tai, kad ta problema jau senokai išspręsta.... g.gif stoji į bendrą eilę prie įėjimo ir lauki... kai jau koks staliukas atsilaisvina, tada nuveda mirksiukas.gif , nu bet žmonių ten kaip visada labai daug ax.gif , mum ten patina ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zino kur galima apsistoti 3 zmonem pigiai, dideliu patogumu nereikia. rasykit az aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 08 10, 15:25)
Ramybės kavinė yra netoli parko, o Araratas netoli Lino baseino  blush2.gif

Aciu 4u.gif ,ieskosim. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teodora_31 @ 2007 08 10, 20:38)
tai, kad ta problema jau senokai išspręsta....  g.gif stoji į bendrą eilę prie įėjimo ir lauki... kai jau koks staliukas atsilaisvina, tada nuveda  mirksiukas.gif , nu bet žmonių ten kaip visada labai daug  ax.gif , mum ten patina ir skanu  thumbup.gif

Pries savaite buvom,jokiu eiluciu nera.Visi kas kur issilakste. Paprasiau padavejo konkretaus staliuko, nes maciau, kad zmones baigia valgyti, tai man patare, buti kur salia jo ir laukti. doh.gif Gal tik viduje pasodina, o lauke tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti
reikia 3 asmenu seimai kambario 18-19 d., gal kas turyt kokiu kontaktu?labai prasau, parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif norejau paklausti gal zinote ka daryti blink.gif mes su draugais kokioms 4-5 dienoms noretumem isvykti y palanga paatostogauti thumbup.gif drinks_cheers.gif blush2.gif aisku mes pagliai ir t.t. ir niekur nerandam kur pigiai apsistoti...gal turit pasiulimu??? unsure.gif
Atsakyti