Aš grįžau iš Palangos. Jei važiuojat ne savaitgalį, tai manau važiuokit tiesiai į Palangą ir pabandykit susirasti pačios. Tikrai įmanoma rasti. Aš taip važiavau. Perėjau per kelis namus, paklausiau ir radau. Ir už 200, po to nusileido iki 150, bet man buvo brangu. Po to radau už 50 Lt parai, o apsigyvenau 40 Lt. Visai normaliai išsimiegojom su vaiku. Čia už Lino poilsio namų, nes aš norėjau toliau nuo centro. O daug kur užrašyta kambarių nuoma. Ir susirasit pagal savo norus.
QUOTE(Mergelė @ 2007 07 25, 10:28)
Aš grįžau iš Palangos. Jei važiuojat ne savaitgalį, tai manau važiuokit tiesiai į Palangą ir pabandykit susirasti pačios. Tikrai įmanoma rasti. Aš taip važiavau. Perėjau per kelis namus, paklausiau ir radau. Ir už 200, po to nusileido iki 150, bet man buvo brangu. Po to radau už 50 Lt parai, o apsigyvenau 40 Lt. Visai normaliai išsimiegojom su vaiku. Čia už Lino poilsio namų, nes aš norėjau toliau nuo centro. O daug kur užrašyta kambarių nuoma. Ir susirasit pagal savo norus.
Mes keli metai is eiles taip vaziuojame ir problemu niekuomet nebuvo , bet siais metais mus visi labai prigasdino, kad kainos kosmines ir vietu niekur nera.
Kokia reali situacija gal galit kas pasakyti? ar labai sukiles apgyvendinimo kainos? Ar imanoma rasti kambari su patogumais uz 100-120 Lt parai?
manau imanoma rasti tikrai mum stoty siule liuksa uz 80lt parai.. bet mes nusprendem, kad mum patogumu nereik ir keliavom uz 40lt parai nakvot dabar ateinanti savaitgali vel zadam lekt i palanga nesitare su niekuo, tikiuosi vel pavyks kazka panasaus rast.. o jei nerasim tiek to, masinoj miegosim kita diena gal ka rasim bent nakciai
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 25, 09:54)
Mes keli metai is eiles taip vaziuojame ir problemu niekuomet nebuvo , bet siais metais mus visi labai prigasdino, kad kainos kosmines ir vietu niekur nera.
Kokia reali situacija gal galit kas pasakyti? ar labai sukiles apgyvendinimo kainos? Ar imanoma rasti kambari su patogumais uz 100-120 Lt parai?
Nebent tu nori gyvent centre, tai dėl to nežinau. O manau kažkur toliau nuo centro paieškojus tikrai įmanoma rasti. Nu nežinau kaip savaitgaliais, bet mes nuvažiavom sekmadienį, užsukau į kelis namus ir radau.
Mes važiuojam niekada nesitarę, einam visada daug maž į tą pačią vietą, dar nebuvo, kad nerastume, o važiuojam visada savaitgaliais
Na mes jei ka iki juros 200m maximum, o iki basanaviciaus gatves ne minutes nebuvo.. manau imanoma visur ir visokiom kainom rast, tik pasivaiksciot reik
Sveikos, gal kam reikia butuko Palangoje nuo liepos 26 iki 29 imtinai? Palikom uz ji avansa, bet nevaziuosim, nes ka tik isejom is ligonines Galiu perleisti, geriau jau kas pailsetu su vaikais, nei tie pinigeliai seimininkams nuplauks.
Gera vieta, centras, jura salia, visi patogumai. Kaina 120lt uz para, bet 100lt jau sumokejom.
Rasykit az ir kuo skubiau, nes kambarys nuo siandien.
Gera vieta, centras, jura salia, visi patogumai. Kaina 120lt uz para, bet 100lt jau sumokejom.
Rasykit az ir kuo skubiau, nes kambarys nuo siandien.
gal kurios buvot apsistoję viešbutyje "Austėja" ?
Gal kuriai dar reikia butuko siam savaitgaliui,iki antradienio. 2 kambariu ,,Line,, 100 Lt parai.Matosi jura
mano tel nr. 869888092
mano tel nr. 869888092
laba visoms,
Vakar gryzom is Palangos prabuvom nuo pirmadienio. Oras pasitaike puikus.
Gyvenom sveciu namuose "pas smilte" pirmam kambary. Mokejom uz para 120 Lt. Likom labai patenkinti. Yra internetinis psl. www.passmilte.lt
Vakar gryzom is Palangos prabuvom nuo pirmadienio. Oras pasitaike puikus.
Gyvenom sveciu namuose "pas smilte" pirmam kambary. Mokejom uz para 120 Lt. Likom labai patenkinti. Yra internetinis psl. www.passmilte.lt
gal kas zinot, kokiu nebrangiu poilsio namu ar viesbutuku iki 200lt uz para. reikia , kad galetu israsyti faktura.