Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 10, 16:32)
Mes planuojame rugpjucio 6 diena atostogauti kazkur prie juros, kiekvienais metais vaziuojame is anksto neuzsisake kambariu, bet siais noreciau jau tureti kur apsistoti.
gal kas zinote kur galima apsistoti (nesvarbu ar palangoje ar kazkur nuosaleje) svarbu kad butu patogumai ir kaina apie 100lt/parai

Ši nuoroda kažkurioje temų buvo... gal patiks
Atsakyti
mes ruošiamės liepos 21-31d. poilsiauti Palangoje tik jau su oru tai visai nepasisekė unsure.gif neįsivaizduoju ką su mažu vaiku reiks veikti blogu oru pajūry doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 14:26)
mes ruošiamės liepos 21-31d. poilsiauti Palangoje tik jau su oru tai visai nepasisekė  unsure.gif neįsivaizduoju ką su mažu vaiku reiks veikti blogu oru  pajūry doh.gif

Tai palaukit, gal bus geras oras...kada nors jis turi ateiti smile.gif tai negi jau viskas, manot vasaros nebus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 11, 14:31)
Tai palaukit, gal bus geras oras...kada nors jis turi ateiti smile.gif tai negi jau viskas, manot vasaros nebus? unsure.gif

kažkaip man šviečia kad nebent rugpjūtis bus neblogas unsure.gif teks maldauti tik nežinau ko kad tik nors keletą dienų oras būtų geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 14:42)
kažkaip man šviečia kad nebent rugpjūtis bus neblogas  unsure.gif teks maldauti tik nežinau ko kad tik nors keletą dienų oras būtų geras  rolleyes.gif

aš tikiu, kad oras pasitaisys jau ir liepos mėnesį blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 11, 14:43)
aš tikiu, kad oras pasitaisys jau ir liepos mėnesį blush2.gif  biggrin.gif

Dirdejau nuo liepos 10 bus geresni prai, bet kad nesuprasi cia, viena diena lyja, kita jau saule sviecia g.gif
Atsakyti
Bus tų gerų orų tik nenukabinkit nosių ax.gif daugiau optimizmo ir saulė nori nenori išlys laugh.gif
Atsakyti
Kad jau ateinancia savaite zada be lietaus thumbup.gif
Atsakyti
maniau vaziuoti prie juros liepos 17, bet orai schmoll.gif net nezinau ka daryt...
Atsakyti
kad kaip tik kitą savaitę pranašauja karščius, gerus orus ir ttt, neskubėkit atsisakyti savo poilsio pajūry, gal bus nuostabu, gi jau gerėja, sako, kad tas ciklonas jau pasitraukė, nenusiminkit, poilsiausim dar tikrai geru oru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 11, 20:23)
kad kaip tik kitą savaitę pranašauja karščius, gerus orus ir ttt, neskubėkit atsisakyti savo poilsio pajūry, gal bus nuostabu, gi jau gerėja, sako, kad tas ciklonas jau pasitraukė, nenusiminkit, poilsiausim dar tikrai geru oru thumbup.gif

Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 11, 20:23)

nu duok Dieve 4u.gif
Atsakyti