Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE (Reklamiste @ 2004 06 14, 07:45)
Tarkim, mes buvom ziema Egipte all inclusive, tai paskaiciavom, kad Lietuvoje tokiais mastais atostogaudamas isleistum dvigubai: super viesbutis, maistas neribojamas, alkoholis neribojamas...

Va ka as ir noriu pasakyti. Aisku savaitgaliui visai smagu nuvaziuoti i Palanga ir apsigyvenus pas bobute visai daug neisleisi ir smagiai praleisi laika. Bet jeigu viena karta per metus norisi tikrai komfortabilaus poilsio, uzsienyje tikrai gauni daugiau uz ta pacia kaina. wink.gif
Atsakyti
kaina gal ir nesikandzioja, taciau prie kainos reikia prideti 14 Lt oro uosto mokescius. manau, geriausiai pirkti bilietus aviakompanijos lietuva atstovybeje - ten gal nebus 80 Lt bilieto agentavimo mokescio?
Atsakyti
O as jusu vietoj isvis ne i Palanga, o i uzsieni vaziuociau
Atsakyti
O aš atostogaut varysiu tik į Palangą, man ten geriausias relaxas. Man reikia šurmulio, reikia meilės alėjos, reikia tiškevičiaus parko ir jūros. Man reikia viso to.
O gyventi tai manau, kad gal ant dūros nuvarysim dėl visa ko kontaktinį turiu ir ieškosim, man pačios paieškos procesas patinka. Vija, beje, gal jau buvai žuvėdroj?
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 06 29, 08:12)
Vija, beje, gal jau buvai žuvėdroj?

Ne, Lona, nebuvom dar. Nu ko ten vaziuot tokiu oru? Man Palanga asocijuojasi su pliazu ir saule, o to gero kol kas nenusimato sad.gif O kai oras prastas, tai su vaiku praejus Basanaviciaus gatve pats nepajausi, kaip paliksi per pusdieni visus atostoginius (cia bendradarbe neseniai grizus paporino).
Atsakyti
Mes kai vaziuojam i Palanga, tai nuvaziuojam, ir jau vietoj einam per namus kurioj gatvej noretumem gyventi ir klausinejam, ar nenuomoja kambariu poilsiautojams. Tada gali pats ivertinti kainos ir kokybes santiki. Pernai gyvenom smilciu gatvej, siemet - Zemaites. Visai slia centras, jura. Reikalavimai buvo tokie: siltas dusas visa para, tualetas, saldytuvas, virdulys ir masina kieme. Ir viskas kad butu ne lauke, o tam paciam name. Sia vasara su tokiais patogumais pas labai thumbup.gif zmones mokejom 12 lt uz lova.
Atsakyti
Kazkoks antpludis Palangoj kad baisu blink.gif blink.gif blink.gif Aha , juk net kelios sventes kruvosn supuole ten. Bet mes jau ryt ryte islekiam. Pasirinkom sakyciau net prabangu pagyvenima , na bet kelios dienos tam bus skirtos- tai kaip nors jau issimokesim tongue.gif
Is to ka turejau- nieko negavau, viskas buvo uzimta.Mano vyras nesutiko vaziuot su vaikais ir bludyt ieskot ten. Tai as uzsakiau viesbutyje visai arti juros-" Lagunoj" kai grysiu papasakosiu. Matysim kas ten musu lauks g.gif Labai jau noreciau kad man nesugadintu rytoj gimtadienines nuotaikos wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ramaška,linksmo gimtadienio ryt biggrin.gif Nuotaikos nieks nesugadins, pamatysi viskas bus čiki thumbup.gif
Pati Palangoj galiu atostogaut tik iš anksto rezervuotose vietose, jau kelinti metai atostogauju vyro darbovietės poilsio namuose rolleyes.gif Užsisakom liukso kambariuką ir karališkai ilsimes biggrin.gif O šiaip jau prie įvažiavimo į Palangą stovi siūlančiųjų nemažas būrelis, pačioj Palangoj kur beeitum vien skelbimai apie išnuomojamus kambarius, tiesiog tik eik ir rinkis smile.gif
Atsakyti
Aciuuuuuu. Tikiuosi viskas eisis sklandziai... clap.gif clap.gif clap.gif Daug ramiau kai vaziuoji ir jau zinai kur apsistosi.
Kai savaitgali praleidom dviese su vyru Palangoj gyvenom " po kastonu" Buvo fainas dvivietis kambariukas, bet dabar ten net neskambinau nes norejau su savo padraika arciau juros rast, nes su ja kol nueitum iki juros tai jauciu ir vakaras butu. Pamatytu vienas, po to antras supynes ir viska isbandyt turetu laugh.gif
Atsakyti
Ramaska, gero tau gimtadienio clap.gif ir butinai papasakok grizus kaip ta Laguna ir kainos rolleyes.gif
Praeita vasara mes irgi buvom pataike nuvaziuot tada kai Palanga sausakimsa, o tundros neuzsisakem viesbucio doh.gif Siaip visada jei trumpam, t.y. tik savaitgaliui vaziuodavom, gyvenom Gamantos viesbuty thumbup.gif Kaina tai.....apie 300 parai, bet viesbutukas laaaabai thumbup.gif ir aptarnavimas thumbup.gif ir pirtuke dar yra - bet 100 uz val, bet jei 2 seimos, tai kodel gi ne tongue.gif O praeita vasara neuzsakem ir negavom sad.gif , tai Gamantos administratore pati visur skambinejo ir ieskojo vietos thumbup.gif nuo 100 iki 300 LT, bet atsirado vienintele vieta vsb "Du broliai" blink.gif Nesinorejo nesciai pas bobulkas trintis, nes ir silto vandens ir tualeto viduj ne visur buna g.gif Na maniau, bent pagyvensiu thumbup.gif ir kaina 300 smile.gif O gavosi, kad s.....as blink.gif Kambarys visai neerdvus.....TV sunkiai rode ir tik LT programas.....nera saldytuvo.....stikliniu.....Kainos restorane blink.gif vien kaiusiniene virs 20lt, alaus btl gal 12 blink.gif doh.gif Ai, jau ne nebepamenu visko, tik zinau, kad ten sugrizt nenoreciau dry.gif
Atsakyti
as taip pat jums mamytes siulyciau geriau i uzsieni lekti o ne i palanga tai tikrai gaunasi geraiu. vat kol neprasidejes sezonas turkijoj birzelio pradzioj geguzes pabaigoj, arba rugpjucio pabaigoj rugsejo pradzioj viesbutis 7 dienom 5 zavigzduciu, kur viskas iskaiciuota kainavo 1000 ltl vinam zmogui o 3 zvaigzduciu su pusryciais ir vakariene (ko pilnai uztenka) kainavo nuo 300 ltl iki 600 ltl. o ir ten nuvykus jura šilta niekada nereikia ziureti i dangu ar siandien lis ar bus apsiniauke nes visada sviecia saule thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ka galiu pasakyt- kaip rami vaziavau, tai taip neramu pasidare ten nuvaziavus, kad ojojoi laugh.gif laugh.gif
Vyras visa kelia mane kusino kad paskambink ir pasakyk kad mes tikrai atvaziuojam, o as sakau- nu kam , juk 3 kart skambinau ir viska tvirtai sutariau. O tik nuvaziavus ir praverus ju duris- isgirdau" laba diena, bet mes jusu laukiam ne si o kita ketvirtadieni"Sakau tai ka jus man siulot?Nezinau- sako, labai atsiprasom, cia as kalta, susipainiojau datose ir t.t. Nu neeee, sakau, tai dabar jau jus padekit man rast iseiti- as taip lengvai is jusu neiseisiu.O vat lyg tycia lyg netycia eme ir prisimine kad ju kaimynas viesbutis Alsa turi laisva kambari. Tai sakau veskit, rekomenduokit.Nieko ji manes ten neprirekomendavo, tik duris parode, mat jie ten visai nedraugiski kaimynai, o baisus konkurentai yra...Tai vat man nusisypsojo laime- jau buvo pirma valanda ir vienas veikejas, kuris buvo rezervaves numeri, nekele savo tel. ragelio, galiausiai eme atmetinet skambucius, tai tos moterys jo sekretorei pareiske kad jam atsako, nes nezino ar jis atvyks ar ne- ir prieme mus clap.gif clap.gif clap.gif Aciu joms :superMan pavyko visa tai susitvarkyt kol vyras 2 blondinem kieme masina padejo uzvest ir jau atejo tada kai as buvau prasukus reikaliuka ir gavus kambario raktus.
Tai vat gyvenom ne Lagunoj- as dabar ant ju pikta- nu negalima tokiu klaidu daryt mad.gif , o Alsoj, kuriu yra bendras namas su Laguna- na tipo kotedzas.
O kol mes ten viskas stygavom , pas vyra kieme prisistate Lagunos seimininke ir apreke kad ju kieme masina pasistatem. As zinoma nenutylejau ir pasakiau kad issivaikytu vistas is savo administracijos, nes mes ne siaip ivairavom i ta ju kiema, o nusiteike pas juos apsigyvent.
Tai va - tekit jums gerbiamieji, Lagunos antireklama wink.gif laugh.gif laugh.gif
O Alsoj viskas ciki thumbup.gif Svaru , tvarkinga- viskas ko reikia, kopos salia- tiesiog prabanga- ir tiesa nepigi wink.gif Kelias dienas galima sau leist, bet ilgesniam laikui man butu gaila tiek moket g.gif
Atsakyti