Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(boruzka @ 2007 07 04, 16:33)
mergaites negi niekas nezinot kokios kainos Lino baseine ?

o neto psl nėra?
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 04, 15:47)
o neto psl nėra?

yra bet ten sanatorinis baseinas o mane domina tas kur is sono visiems skirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiduj @ 2007 07 04, 14:49)
kadangi šiemet pas mumi pirma vasara su šuneliu, tai paprašysiu pagalbos.. 4u.gif Per ką jūs ieškojot kur apsigyventi, kad priimtų su šuniuku? Ir dar, kiek žinau, Palangos pliažuose su šuneliais draudžiama, kaip tada, ar važiuojate kur nors atokiau? O Kaip į kavinukes vaikštot? Ar leidžia ten su šunytėm pasisėdėti? ax.gif
Ačiū didelis. 4u.gif

Oi kad mes nevažinėjajam ten kiekvienais 4u.gif Šiemet taigi ten bus tarptautinė paroda tai mes ieškom per skelbimus buvom susiradę bet kad kontaktus praradom verysad.gif kadangi žinojom kad ten vyks paroda tai viską ir pasiplanavom biggrin.gif su mumis kartu važiuos vyro teta tai bent jau vakarai padabos teta ir vaikus ir šuniuką o į papludimį tai sako kad kažkur tai galima nusivesti atokiau tongue.gif Bent jau Kaune kavinėse lauke leidžia šuniukui būti o kaip bus Palangoj nežinau schmoll.gif šeiminkei pažadėjau kad atsivešiu narvą šuniukui bet ji sakė nebūtina svarbu nieko nesugrauž ir į lovą nelips biggrin.gif Nu žodžiu bus viskas eksprontu nes kito pasirinkimo neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2007 07 04, 17:40)
Oi kad mes nevažinėjajam ten kiekvienais  4u.gif Šiemet taigi ten bus tarptautinė paroda tai mes ieškom per skelbimus buvom susiradę bet kad kontaktus praradom  verysad.gif kadangi žinojom kad ten vyks paroda tai viską ir pasiplanavom  biggrin.gif su mumis kartu važiuos vyro teta tai bent jau vakarai padabos teta ir vaikus ir šuniuką o į papludimį tai sako kad kažkur tai galima nusivesti atokiau  tongue.gif Bent jau Kaune kavinėse lauke leidžia šuniukui būti o kaip bus Palangoj nežinau  schmoll.gif šeiminkei pažadėjau kad atsivešiu narvą šuniukui bet ji sakė nebūtina svarbu nieko nesugrauž ir į lovą nelips  biggrin.gif Nu žodžiu bus viskas eksprontu nes kito pasirinkimo neturiu  cool.gif

O tai negalima to suniuko palikt kazkam? kam tas papildomas vargas per atostogas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2007 07 04, 17:40)
Oi kad mes nevažinėjajam ten kiekvienais  4u.gif Šiemet taigi ten bus tarptautinė paroda tai mes ieškom per skelbimus buvom susiradę bet kad kontaktus praradom  verysad.gif kadangi žinojom kad ten vyks paroda tai viską ir pasiplanavom  biggrin.gif su mumis kartu važiuos vyro teta tai bent jau vakarai padabos teta ir vaikus ir šuniuką o į papludimį tai sako kad kažkur tai galima nusivesti atokiau  tongue.gif Bent jau Kaune kavinėse lauke leidžia šuniukui būti o kaip bus Palangoj nežinau  schmoll.gif šeiminkei pažadėjau kad atsivešiu narvą šuniukui bet ji sakė nebūtina svarbu nieko nesugrauž ir į lovą nelips  biggrin.gif Nu žodžiu bus viskas eksprontu nes kito pasirinkimo neturiu  cool.gif

Taigi ir mes į tą parodą užsirašėm... 4u.gif Ir šiaip dar keletui dienelių nulėkti būt visai nieko..ir tetos neturim.. lotuliukas.gif aplamai, vyras negali vasarom (darbas daugiau sezoninis), tai būsim trise - aš, vaikas ir šuo. Jau nebežinau, reiks palatkę imti.. rolleyes.gif bet palauk, kodėl dabar draudžiama šuniukui į lovą? g.gif Ką jie ten patalynės neskalbia? Bijo, kad plaukų liks? hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 04, 21:20)
O tai negalima to suniuko palikt kazkam? kam tas papildomas vargas per atostogas...  g.gif

Koks dar vargas? rolleyes.gif Meilė tai, meilė.... wub.gif wub.gif wub.gif
Ech, grįžtam gal į savo "prancūzus" kalbėtis, o tai nieks nesupras... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 04, 21:20)
O tai negalima to suniuko palikt kazkam? kam tas papildomas vargas per atostogas...  g.gif

Tai kad mes ne atostogauti važiuojam biggrin.gif Tomis dienomis vyks tarptautinė ir specializuota paroda doh.gif toje parodoje ir dalyvaus mano šuniukas tongue.gif Man neapsimoka tris dienas važinėt pirmyn ir atgal iš Kauno į Palangą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2007 07 04, 21:55)
Tai kad mes ne atostogauti važiuojam  biggrin.gif Tomis dienomis vyks tarptautinė ir specializuota paroda  doh.gif toje parodoje ir dalyvaus mano šuniukas  tongue.gif Man neapsimoka tris dienas važinėt pirmyn ir atgal iš Kauno į Palangą  schmoll.gif

A mat kaip,aisku tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiduj @ 2007 07 04, 21:25)
Taigi ir mes į tą parodą užsirašėm...  4u.gif Ir šiaip dar keletui dienelių nulėkti būt visai nieko..ir tetos neturim.. lotuliukas.gif aplamai, vyras negali vasarom (darbas daugiau sezoninis), tai būsim trise - aš, vaikas ir šuo. Jau nebežinau, reiks palatkę imti.. rolleyes.gif  bet palauk, kodėl dabar draudžiama šuniukui į lovą? g.gif Ką jie ten patalynės neskalbia? Bijo, kad plaukų liks? hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

o gal ir liks g.gif
Puikiai įsivaizduoju tų bobulyčių, kurios nuomoja kambarius, mąstymą. Jei vienas šuniukas plaukų paliko, tai jau kitų žmonių su šuniukais neįleidžia ax.gif Dvigubas darbas joms tenka tvarkant kambarius...čia jos taip šneka ax.gif girdėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 07 04, 22:15)
o gal ir liks  g.gif
Puikiai įsivaizduoju tų bobulyčių, kurios nuomoja kambarius, mąstymą. Jei vienas šuniukas plaukų paliko, tai jau kitų žmonių su šuniukais neįleidžia  ax.gif  Dvigubas darbas joms tenka tvarkant kambarius...čia jos taip šneka  ax.gif  girdėjau  blush2.gif

Tai vat kad bijo ir kad nepridergtu namie o jei dar kilimai ir lieka kokie plėmai, o dar plaukai tai visai suprantu šeimininkus kurie nenori įsileisti su šuniukais blush2.gif už tai ir vešimės narvą kad nenutiktų tokių avarijų ir kilimų dėmių valiklį ir kvapą naikinančių priemonių, jei visdėlto taip nutiktu rolleyes.gif nenoriu aš gadinti šunų šeimininkų vardo schmoll.gif Galų gale juk ir kitais metais gali tekti nuomuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2007 07 05, 11:03)
Tai vat kad bijo ir kad nepridergtu namie o jei dar kilimai ir lieka kokie plėmai, o dar plaukai tai visai suprantu šeimininkus kurie nenori įsileisti su šuniukais  blush2.gif už tai ir vešimės narvą kad nenutiktų tokių avarijų ir kilimų dėmių valiklį ir kvapą naikinančių priemonių,  jei visdėlto taip nutiktu  rolleyes.gif nenoriu aš gadinti šunų šeimininkų vardo  schmoll.gif Galų gale juk ir kitais metais gali tekti nuomuotis  biggrin.gif

Geras požiūris thumbup.gif drinks_cheers.gif Kad visi taip mąstytų....
Atsakyti
Mane domina butukas nuo liepos vidurio, gal kas galite kažką pasiūlyti? Du suaugę ir vaikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 07 04, 16:33)
mergaites negi niekas nezinot kokios kainos Lino baseine ?

Jei gerai pamenu, pernai buvo 15 lt valandai , rato nuoma - 2 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 05 liepos 2007 - 14:14