Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(ziedune @ 2007 06 28, 18:15)
Taip jis pačioj Palangoj ir galima sakyti pačiam centre - tarp Vytauto ir Jūratės gartvės. Ir jūra nelabai toli ir centras arti. O ten man atrodo kažkada buvę polisio namai, bet dabar juos išsipirkę skirtingi šeimininkai- tai vienas korpusas toks prašmatnesnis, o kitas paprastesnis,bet tikrai neblogos sąlygos ten

Ar kas buvo tam brangesniam Aitvare? Ar viskuo patenkinti likote, ar yra ten kažkokių minusų?

QUOTE(Paja @ 2007 06 29, 13:21)
Aš negyvenu Palangoje, bet yra neblogas puslapiukas:
http://www.orai.lt/l...gnozes/klaipeda
4u.gif

Panašu, kad šią savaitę nėra ką ten veikti su tokiais orais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2007 07 03, 17:17)
Sveikos  4u.gif
dušas vienam butukui, ir virtuvė taip pat;) taigi kai važiuoja kompanija arba šeima tai  thumbup.gif

O tai labai liuks thumbup.gif mes jau uzsisakom rugpj. menesiui jau bigsmile.gif Nors tiksliai nezinom, kada vyra atostogu isleis. Na o pas jus ar buna, kad visai jau vietu nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 03, 19:50)
Ar kas buvo tam brangesniam Aitvare? Ar viskuo patenkinti likote, ar yra ten kažkokių minusų?
Panašu, kad šią savaitę nėra ką ten veikti su tokiais orais... g.gif

Panašu doh.gif aš tai prognozes žiūriu čia Orai
Atsakyti
jei pagal gimseteo žiūrėti, tai iki liepos 10 gerų orų nebus. Prognozė tiesiog tragiška.
Jaučiu reiks dairytis paskutinės minutės pasiūlymų kur nors į šiltus kraštus...
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 03, 20:36)
jei pagal gimseteo žiūrėti, tai  iki liepos 10 gerų orų nebus. Prognozė tiesiog tragiška.

šiaip šitas puslapiukas gan tiksliai rodo orus ax.gif ir Šulijos prognozės buvo labai panašios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2007 07 03, 20:42)
šiaip šitas puslapiukas gan tiksliai rodo orus  ax.gif  ir Šulijos prognozės buvo labai panašios  cool.gif

Sutinku, as kiek stebiu ,tai pasitvirtina vos ne 100%.
Atsakyti
o as vis dar tikiuos kad ateinancia savaite bus geresnis oras doh.gif nu kiek gi galima jau 3 savaites lyja beveik kasdien unsure.gif
Atsakyti
jetau merginos gelbėkit help.gif Buvau susiradus 2 kambarių butą, sutarėm kad galėsim naudotis garažu ir atsivežti šunį . Kaina atrodo sutarėm 140lt parai, užsisakėm nuo rugpjūčio 2-7d. adreso nepamenu bet kažkur tai netoli stadiono miesto centre doh.gif Vyras pametė telefoną, o ten buvo jų telefonas, dabar nerandu to skelbimo doh.gif verysad.gif Gal kas nors ten atostogavo unsure.gif Oi net nebežinau ką daryti. Šeimininkė užsirašė vyro telefoną bet nežinau ar paskambins verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegas4: 04 liepos 2007 - 08:23
Mylimuke, parašiau Tau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
merginos, o ar yra plaukusių laivu, kur nuo Palangos tilto? nežinau, ar šiais metais yra ši pramoga, bet gal yra. Papasakokit, jei yra plaukusių įspūdžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2007 07 04, 09:18)
jetau merginos gelbėkit  help.gif Buvau susiradus 2 kambarių butą, sutarėm kad galėsim naudotis garažu ir atsivežti šunį . Kaina atrodo sutarėm 140lt parai, užsisakėm nuo rugpjūčio 2-7d. adreso nepamenu bet kažkur tai netoli stadiono miesto centre  doh.gif Vyras pametė telefoną, o ten buvo jų telefonas, dabar nerandu to skelbimo  doh.gif  verysad.gif Gal kas nors ten atostogavo  unsure.gif Oi net nebežinau ką daryti. Šeimininkė užsirašė vyro telefoną bet nežinau ar paskambins  verysad.gif

kadangi šiemet pas mumi pirma vasara su šuneliu, tai paprašysiu pagalbos.. 4u.gif Per ką jūs ieškojot kur apsigyventi, kad priimtų su šuniuku? Ir dar, kiek žinau, Palangos pliažuose su šuneliais draudžiama, kaip tada, ar važiuojate kur nors atokiau? O Kaip į kavinukes vaikštot? Ar leidžia ten su šunytėm pasisėdėti? ax.gif
Ačiū didelis. 4u.gif
Atsakyti
mergaites negi niekas nezinot kokios kainos Lino baseine ?
Atsakyti