Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Lona @ 2004 04 13, 10:45)
Va užvedu temelę, kad papasakotumėt kur galima apsistot vasarą Palangoj; kaip pramogaujate, kur nueiti su vaiku, kokie renginiai artimiausiu metu vyks, kokios kavinės patiko labiausiai ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(Lona @ 2004 04 13, 10:45)
Va užvedu temelę, kad papasakotumėt kur galima apsistot vasarą Palangoj; kaip pramogaujate, kur nueiti su vaiku, kokie renginiai artimiausiu metu vyks, kokios kavinės patiko labiausiai ir t.t.

Artimiausiu metu, t.y. liepos 1 d. Palangoje bus Tele bim bam koncertas. Su vaikais tikrai saunus renginys.

O pasistoti? Sunkus atvejis. Jei yra salygos, rekomenduociau isigyti maza butuka Palangoje. Girdejau, kad "Vanagupes namai" - visai nieko. Nauji. Parduodami su pilna apdaila. Bet tik kitai vasarai.
Atsakyti
QUOTE(Saule55555 @ 2007 06 26, 17:09)
Papildyta:
O pasistoti? Sunkus atvejis. Jei yra salygos, rekomenduociau isigyti maza butuka Palangoje. Girdejau, kad "Vanagupes namai" - visai nieko. Nauji. Parduodami su pilna apdaila. Bet tik kitai vasarai.

Nesupykit bet tikrai juokingai nuskambejo kad apsistoti palangoj sunkus atvejis ax.gif
Atsakyti
Po savaites ketinam vykti i Palanga kelioms dienelems kartu su maziuke, gal dar pora draugu prisides. Gal zinot ,kur butu galima apsistot, kad butu ne itin brangu, netoli juros, kad ir be dideliu prasmatnumu. Uztektu svarios lovikes, duso su karstu vandeniu ir pan. ax.gif
Keleta metu apsistodavome vos pora gatveliu nuo juros,labai pigiai,bet paskutinikart kai teko pabuvot,tai labai nekoks vaizdas. Duse toooks nekvapas. Lova girgzda (seimininkai apacioj doh.gif ), ir dar kazkokie astriadanciai uzpuole, gerai kad ne uteles ar dar koks velnias doh.gif
tai dabar ir ieskom kazko panasaus,tik ne su "naminiais gyvuneliais" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule55555 @ 2007 06 26, 17:09)

Ir kainuoja jie nepigiai blink.gif
O apsistoti tikrai yra kur, reikia tik paieškoti 4u.gif
Atsakyti
Tai ar niekas nieko negaletu pasiulyti? verysad.gif
Ir visokiu bobuciu stoty ir dieduku pakelej kazkaip nepatikimai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 06 25, 13:59)
Sakykit tas "pigesnis Aitvaras", tai čia tie patys poilsio namai kaip ir tie brangesni, ar čia visai atskiras? Ir kokios sąlygos tam pigesniame  - ar yra dušas, tualetas kambaryje, televizorius ... Ir dar, ar nelabai triukšmingoje vietoje randasi? Parašykit kas buvot.

mane irgi labai domina, aš norėčiau rugpjūčio vidurį arba gale važiuoti.Kadaten reikia užsakyti maždaug prieš kiek laiko. gal jau pavėlavau.Žiedūne parašyk į až kaip ten sąčlygos su wc, dušu, virtuvėlė
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 06 19, 11:47)
ačiū thumbup.gif pigesniame Aitvare iš tiesų radom vietų po 30Lt, teliko išbandyt, tikiuosi, viskas ten bus gerai blush2.gif

o kur tas aitvaras po 30 Lt randasi, pačioj Palangoj? ir nelabai supratau, ten kas, namukai tokie mediniai, ar butukai? ar kas? 4u.gif
Atsakyti
myliu Palanga, nuo vaikystes ten vaziuoju! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 06 27, 21:23)
o kur tas aitvaras po 30 Lt randasi, pačioj Palangoj? ir nelabai supratau, ten kas, namukai tokie mediniai, ar butukai? ar kas?  4u.gif

Taip jis pačioj Palangoj ir galima sakyti pačiam centre - tarp Vytauto ir Jūratės gartvės. Ir jūra nelabai toli ir centras arti. O ten man atrodo kažkada buvę polisio namai, bet dabar juos išsipirkę skirtingi šeimininkai- tai vienas korpusas toks prašmatnesnis, o kitas paprastesnis,bet tikrai neblogos sąlygos ten
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 06 14, 16:14)
Mes vakar gryzhom is Palangos, buvom su viena forumiete ir vaikais be vyru. gyvenom pas tokia bobulyte Ronzes g. 30  ax.gif labai smagus ju kiemas ypach vaikams  rolleyes.gif  as turejau pasiemus pripuciama baseina tai maniske pavakary cielas dvi valandas turkesi jame iki pamelynavimo  rolleyes.gif dabar birzeli ima 20lt uz lova , leidzia pasinaudoti dusu esanciu ju name virykle mikrobangine  thumbup.gif

man labai patinka Ronžės gatvė ir kitos gatvelės kažkur aplink ją, maždaug toje palangos pusėje. man ten labai jauku, jau kokius 7 metus maždaug ten pas bobulytes gyvenam ir mums ten labai gerai. rolleyes.gif nereikia nei viežbučių. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 01:52)
man labai patinka Ronžės gatvė ir kitos gatvelės kažkur aplink ją, maždaug toje palangos pusėje. man ten labai jauku, jau kokius 7 metus maždaug ten pas bobulytes gyvenam ir mums ten labai gerai.  rolleyes.gif nereikia nei viežbučių.  lotuliukas.gif

O kur ta Ronzes gatvele? Mes tai irgi panasiai metu apsistodavom pas ta pacia bobulyte Smilciu g., bet po paskutinio kart schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 29, 09:42)
O kur ta Ronzes gatvele? Mes tai irgi panasiai metu apsistodavom pas ta pacia bobulyte Smilciu g., bet po paskutinio kart  schmoll.gif

o gal žinai Ronžės upelį? jei taip, tai šalia jo, o jei ne, tai žinai pačia didžiausią Maksimą Palangoje? tai vat atsistojus prieš ją, Ronžės gatvelė yra dešnėje pusėje truputį paėjus.
Atsakyti