nu kažkokia nesąmonė....aš gi ryte skambinau, su tokiu "apdujusiu" bernu kalbėjau....klausiau, sakau, pas jus yra boksas, kur du kambariai po dvi dvigules lovas. Sako, praktiškai visam laikui užsakyta, vienas toks likęs kitai savaitei, viena dvigulė lova, o kitam kambary - sofa išsiskleidžianti. 150Lt para.....
QUOTE(InRed @ 2007 06 18, 20:37)
nu kažkokia nesąmonė....aš gi ryte skambinau, su tokiu "apdujusiu" bernu kalbėjau....klausiau, sakau, pas jus yra boksas, kur du kambariai po dvi dvigules lovas. Sako, praktiškai visam laikui užsakyta, vienas toks likęs kitai savaitei, viena dvigulė lova, o kitam kambary - sofa išsiskleidžianti. 150Lt para.....
jei skambinote mano auksciau parasytu tel., tai imanoma,kad ateinanciom savaitem nelabai yra vietu. bet kiek zinau salimais yra toks prabangesnis irgi "Aitvaras". Gal jus ten skambinot?
Papildyta:
O cia to pigesnio "Aitvaro" tel. 8-613 62054
ačiū pigesniame Aitvare iš tiesų radom vietų po 30Lt, teliko išbandyt, tikiuosi, viskas ten bus gerai
Gal kas gali patarti koki kempinga rinktis vaziuojant prie juros?
QUOTE(Miliux @ 2007 06 12, 15:53)
Bandyk laimę čia +37069905217, dėl kainos derėkis, iki 120 Lt. nusileidžia. Pati čia buvau nusižiūrėjus ir jau beveik susitarus dėl nuomos, bet gavau kitur, pigiau , taigi galiu numeriuką perleist tau
Labas, gal dar kokią gerą vietęlę liepos galui galėtum parekomenduoti?
Papildyta:
QUOTE(Atlantida @ 2007 06 14, 15:36)
Laumes juosta liepos 27-29 Jo, ten beprotnamis bus, ypac dalyviams. bet ko del vaiku nepadarysi
Taip mes irgi į Laumės juostą lėksim- su gyvenimu ten tikrai tą savaitgalį dušnoka
Mes irgi užsakem vietas "Aitvare". 30Lt nuo žmogaus, bet ir dar pasake 10Lt. nuo 1 metuku berniuko???Ar čia iš visų taip ima, ar tik iš mūsų???????
QUOTE(Juviar @ 2007 06 22, 12:08)
Mes irgi užsakem vietas "Aitvare". 30Lt nuo žmogaus, bet ir dar pasake 10Lt. nuo 1 metuku berniuko???Ar čia iš visų taip ima, ar tik iš mūsų???????
Kai mes buvom iki metų vaikui nieko nekainavo, o kitiems vaikams- 4 ir 7 metų - po 30 lt
NA TAI GAL TADA TAIP IR IMA
ziedune buvo jos ir paklauskyt per AŽ