Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(lasiukas @ 2007 05 31, 20:34)
smile.gif gal kas pasiulys kur apsistot palangoje ,kad nebutu ikyrus seimininkai smile.gif

Man tai patiko seimininke Plytu 36.Birzeli buna tokia per 70 metu moteris,aisku skonio reikalas,bet man ji labai patiko,tokia prie bajerio.O nuo liepos dar jos dukra atvaziuoja,tai tada jau dukra"seimininkauja",labai miela moteris,bet ramesne uz mama.Kieme irengta pavesine,galima pavakaroti ar siaip,jei blogas oras sedeti,vis ne kambary.Tiesa,ten didelis namas ir yra skirtingi seimininkai,bet tie kiti tai man net labai nepatiko.Ieskokite Nijoles ar Audros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebeka: 02 birželio 2007 - 23:51
Permečiau temą, bet mažokai radau info apie maitinimąsi Palangoj.
Kur jūs valgot? Kur skanu ir ne pabrangiai?
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 05 21, 11:31)
Gal kad poilsiavote Karininkų ramovėje, ar LŽŪ poilsio namuose, ar kitur , kur labai patiko ir kaina nėra didelė.Pasidalinkit patirtim.

mane ir domintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida_ @ 2007 05 31, 19:54)
na mes buvome apsistoje Virbališkės svečių namuose, labai tvarkingi kambariai. Yra ir mini virtuveles ir WC,  tik iki jūros gal koki 15min. kelio, o šiaip viskas liuks  thumbup.gif
vacation1.gif

O kurioj konkrečiai vietoj tai yra?Nes pagal planą nelabai susigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2007 06 06, 16:17)
O kurioj konkrečiai vietoj tai yra?Nes pagal planą nelabai susigaudau blush2.gif

Čia netoli už autobusų stoties į bamo pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas "VOVERAITĖJE"ilsėjotės?Tokios ,palyginti,nedidelės kainos doh.gif .O kažin kaip ten viskas vyksta,,,?
VOVERAITĖ
Atsakyti
O gal buvusios Virbališkės svečių namuose galit parašyt ar yra ten patalynė, rankšluosčiai, ar nereikia primokėti už vietą automobiliui g.gif
Atsakyti
Gal zinot, kokios siemet kainos privaciame sektoriuje?
Atsakyti
labai įvairios. Nuo 15 Lt žmogui. Per šventinius savaitglius brangiau, tad reikėtų iš anksto užsakinėti...
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 06 07, 07:35)
O gal buvusios Virbališkės svečių namuose galit parašyt ar yra ten patalynė, rankšluosčiai, ar nereikia primokėti už vietą automobiliui g.gif

Mes buvom savaite, tai patalyne dave. Uz auto tikrai nereikejo moketi, o kas savaitgaliui buvo atvaziave, lygtais savo patalyne turejo g.gif
Atsakyti
Mes važiuojam 10 dienų, tai turbūt bus viskas tvarkoj. Tiesa, gal kas gyvenot 6 ir 9 kambariuose, gal galėtumėt papasakot?
Atsakyti
sveikutes,gal kas galetu pasiulyti butuka vieno kambario su virtuve,vonia ir taip toliau nuo liepos vidurio savaitei ar dviem.Gali buti toli nuo juros tik ne perbrangiausiai aciu uz pasiulymus
Atsakyti