Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Wiolla @ 2007 03 01, 22:26)
Pasiilgom ir mes Palangos ir maniškis nutarė, aš jam pritariau kad šį arba kita savaitgalį važiuosim Į Palangą savaitgalio praleist  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes irgi labai jau pasiilge Palangos, bet lauksim vasareles ir tada jai viskas gerai varysim ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, gal ka zinote apie Palangos Daile? Ar draugiski jie maziems vaikams? Nuotraukose atrodo tvarkingi, sviesus kambariai, kaina taip pat padori, tik nezinau kaip jie ten vaikus priima g.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
Arteja vasarna ir laikas organizuotis poilsi. Noreciau paprasyti, gal kuri gali parekomenduoti koki butuka ar tai poilsio namus, kuriuose butu atskiras wc ir dusas, bei virtuvyte. O svarbiausia,kad butu galima isikurdinti seimai su dviem vaikiukais - 4 metu ir 8 men. Gerai butu,kad butu nelabai toli nuo juros. Kaina apie 100 lt/parai.
Atsakyti
O gal kas mastote apie Velykas Palangoje? Ar bent esate kada jas svente pajury? Idomu, ar daug zmoniu suplusta...? g.gif
Atsakyti
Sveikutė,paskubėk jeigu galvojate ten būti per tas dienas,nes aš vos suradau ,bet Nidoje,pasirodo reikia prieš mėn.užsirezervuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2007 03 28, 17:22)
Sveikutė,paskubėk jeigu galvojate ten būti per tas dienas,nes aš vos suradau ,bet Nidoje,pasirodo reikia prieš mėn.užsirezervuoti g.gif

Vaje, tikrai?! blink.gif O as galvojau net nieko nerezervuoti, o is karto nuvaziavus ka susirasti nakvynei... doh.gif Na, tada paskubesiu ir bandysiu ieskoti viesbutuko jau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2007 03 26, 09:31)
Sveikutes mamytes  4u.gif
Arteja vasarna ir laikas organizuotis poilsi. Noreciau paprasyti, gal kuri gali parekomenduoti koki butuka ar tai poilsio namus, kuriuose butu atskiras wc ir dusas, bei virtuvyte. O svarbiausia,kad butu galima isikurdinti seimai su dviem vaikiukais - 4 metu ir 8 men. Gerai butu,kad butu nelabai toli nuo juros. Kaina apie 100 lt/parai.

parasyk forumietei Nete i az 4u.gif labai smagus jos butukas thumbup.gif praita vasara jei teisingai pamenu mokejom 60lt uz para .
Atsakyti
150 km i virsu ir jus belekaip graziai mieste Venspilis.
Tos pacios kainos ir t.t..
vienintelis minusas jeigu ieskote veiksmo. Tada vaziuokite i palanga ir gyvenkite ir vaiksciokite siknatrinyje:)
Atsakyti
QUOTE(Pafka @ 2007 04 06, 14:15)
Tada vaziuokite i palanga ir gyvenkite ir vaiksciokite siknatrinyjesmile.gif

Palyginimas, tai thumbup.gif . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pafka @ 2007 04 06, 14:15)
150 km i virsu ir jus belekaip graziai mieste Venspilis.
Tos pacios kainos ir t.t..
vienintelis minusas jeigu ieskote veiksmo. Tada vaziuokite i palanga ir gyvenkite ir vaiksciokite siknatrinyje:)

sutinku 100 % tik yra vienas didelis BET, ten nėra kur apsistoti blink.gif mes su vaikais važiavom vasarą vidury savaitės, galvojom kempinge namuką išsinuomosim doh.gif vietų aišku nebuvo, apie privatų sektorių išvis tyliu, man pasirodė jog ten nieks net nenuomoja, šiaip ne taip radom nakčiai kambary viešbutyje unsure.gif kitą dieną teko mint į šiknatrinę Palangą tongue.gif

man didžiausią įspūdį Venspilyje paliko papludimys, LT tokio niekad nesulauksim schmoll.gif
Atsakyti
Prieš keletą metų teko poilsiauti PUŠYNE - super thumbup.gif man labai patiko, svarbiausia- pailsėjau nuo puodų bliūdų ir valgio gaminimo biggrin.gif . Norėtume ir šiais metais kur nors apsistoti su maitinimu, tik va, bėda, kad į poilsio namus priima vaikus tik nuo 3 metų, jei neklystu.Gal ką patartumėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 12 balandžio 2007 - 09:51
Buvom Palangoje per vėlykas, tai žmonių kaip vidurvasarį. Ten ar sausį oer šalčius, ar balandį ar liepos mėnesį žmonių masės blink.gif
Atsakyti