Ką dabar nuvažiavus 2-3 d. Palangoje veikti?
Gal tilta suremontuokit
siaip manau nelabai ka.. ramybe ir gamta, tik tiek:)
siaip manau nelabai ka.. ramybe ir gamta, tik tiek:)
QUOTE(*ele* @ 2006 12 12, 18:11)
Palangoje apgyvendinimas zymiai pabrango, uz š0 lt. padoraus busto nerasi...
Net ir dabar, jei nuomot pas šeimininkus, kainuotų tiek O tai kiek kainuos vasaros metu
Rekomenduoju ,,Liną", tik ne sanatorijos pastatą, o tuos korpusus kurie išpirkti, ten apačioje pas budinčiąją galima gauti telefonus žmonių, kurie nuomoja. Aišku kainų yra visokių, bet galima gauti ir visai puikius butukus už gerą kainą
O gal kas gali ka pasakyt apie "Pusyna" ?
Is nuotrauku puslapyje sprendziant graziai atrodo , o ir kaina - 110 lt. dvivietis kambarys su pusryciais.
Is nuotrauku puslapyje sprendziant graziai atrodo , o ir kaina - 110 lt. dvivietis kambarys su pusryciais.
QUOTE(Adade @ 2007 02 05, 17:52)
Rekomenduoju ,,Liną", tik ne sanatorijos pastatą, o tuos korpusus kurie išpirkti, ten apačioje pas budinčiąją galima gauti telefonus žmonių, kurie nuomoja. Aišku kainų yra visokių, bet galima gauti ir visai puikius butukus už gerą kainą
mums Lino ispirktuose korpusuose irgi labai patiko minusas tik tas kad tolokai nuo centro .
QUOTE(Wild Flower @ 2007 02 10, 11:31)
Mergaitės, sakykit, o gal kuri lankėtės kada viloje "Gamanta"? Išsinuomavom dvivietį kambarį kitam savaitgaliui, o aš dabar pradedu galvoti, ar neteks nusivilti.. Tai gal galit papasakot trumpai, kaip ten ta vila, ar jums patiko, ar nesigailėjot..?
Paversk atgal vieną puslapiuką, ten truputį yra apie viešbutuką parašyta.
Pasiilgom ir mes Palangos ir maniškis nutarė, aš jam pritariau kad šį arba kita savaitgalį važiuosim Į Palangą savaitgalio praleist
QUOTE(Wiolla @ 2007 03 01, 22:26)
Pasiilgom ir mes Palangos ir maniškis nutarė, aš jam pritariau kad šį arba kita savaitgalį važiuosim Į Palangą savaitgalio praleist
***** aš irgi jau labai pasiilgau
Buvom mes prieš kokį porą savaičių tik vienai dienai, bet nustebom kiek žmonių daug buvo kaip vasara, basanavičiaus gatvėje tiršta nuo žmonių, tik buvo labai šalta, ir pasivaikščioti sunku jau buvo
Na bet pas juoza sušilom, nors irgi prie durų laukėm apie 30min, kol atsirado laisvų vietų.
O man tas parekomenduotas "Rivastar" is nuotrauku patiko.
Vaziuosim uz 10 dienu patikrinti, ar tikrai taip grazu is tikruju
Vaziuosim uz 10 dienu patikrinti, ar tikrai taip grazu is tikruju
As rekomenduociau sita varianta-tai kol kas geriausia ispudi palike sveciu namai comfort inn Kainos istikruju buvo daug mazesnes nei nurodyta internete,rugsejo pirmojom dienom mes uz kambari mokejom 120 lt.Tiktai reikia deretis.