Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

g.gif Ką dabar nuvažiavus 2-3 d. Palangoje veikti? g.gif
Atsakyti
Gal tilta suremontuokit mirksiukas.gif
siaip manau nelabai ka.. ramybe ir gamta, tik tiek:)
Atsakyti
QUOTE(*ele* @ 2006 12 12, 18:11)
Palangoje apgyvendinimas zymiai pabrango, uz š0 lt. padoraus busto nerasi...

Net ir dabar, jei nuomot pas šeimininkus, kainuotų tiek unsure.gif O tai kiek kainuos vasaros metu blink.gif
Atsakyti
Rekomenduoju ,,Liną", tik ne sanatorijos pastatą, o tuos korpusus kurie išpirkti, ten apačioje pas budinčiąją galima gauti telefonus žmonių, kurie nuomoja. Aišku kainų yra visokių, bet galima gauti ir visai puikius butukus už gerą kainą thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas gali ka pasakyt apie "Pusyna" ?
Is nuotrauku puslapyje sprendziant graziai atrodo biggrin.gif, o ir kaina - 110 lt. dvivietis kambarys ax.gif su pusryciais.
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, o gal kuri lankėtės kada viloje "Gamanta"? Išsinuomavom dvivietį kambarį kitam savaitgaliui, o aš dabar pradedu galvoti, ar neteks nusivilti.. blush2.gif Tai gal galit papasakot trumpai, kaip ten ta vila, ar jums patiko, ar nesigailėjot..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2007 02 05, 17:52)
Rekomenduoju ,,Liną", tik ne sanatorijos pastatą, o tuos korpusus kurie išpirkti, ten apačioje pas budinčiąją galima gauti telefonus žmonių, kurie nuomoja. Aišku kainų yra visokių, bet galima gauti ir visai puikius butukus už gerą kainą thumbup.gif

mums Lino ispirktuose korpusuose irgi labai patiko thumbup.gif minusas tik tas kad tolokai nuo centro .
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2007 02 10, 11:31)
Mergaitės, sakykit, o gal kuri lankėtės kada viloje "Gamanta"? Išsinuomavom dvivietį kambarį kitam savaitgaliui, o aš dabar pradedu galvoti, ar neteks nusivilti.. blush2.gif Tai gal galit papasakot trumpai, kaip ten ta vila, ar jums patiko, ar nesigailėjot..? ax.gif

Paversk atgal vieną puslapiuką, ten truputį yra apie viešbutuką parašyta. 4u.gif
Atsakyti
Pasiilgom ir mes Palangos ir maniškis nutarė, aš jam pritariau kad šį arba kita savaitgalį važiuosim Į Palangą savaitgalio praleist biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2007 03 01, 22:26)
Pasiilgom ir mes Palangos ir maniškis nutarė, aš jam pritariau kad šį arba kita savaitgalį važiuosim Į Palangą savaitgalio praleist  biggrin.gif  biggrin.gif

***** aš irgi jau labai pasiilgau rolleyes.gif
Buvom mes prieš kokį porą savaičių tik vienai dienai, bet nustebom kiek žmonių daug buvo blink.gif blink.gif kaip vasara, basanavičiaus gatvėje tiršta nuo žmonių, tik buvo labai šalta, ir pasivaikščioti sunku jau buvo verysad.gif
Na bet pas juoza sušilom, nors irgi prie durų laukėm apie 30min, kol atsirado laisvų vietų.
Atsakyti
O man tas parekomenduotas "Rivastar" is nuotrauku patiko. wub.gif
Vaziuosim uz 10 dienu patikrinti, ar tikrai taip grazu is tikruju biggrin.gif
Atsakyti
As rekomenduociau sita varianta-tai kol kas geriausia ispudi palike sveciu namai comfort inn Kainos istikruju buvo daug mazesnes nei nurodyta internete,rugsejo pirmojom dienom mes uz kambari mokejom 120 lt.Tiktai reikia deretis. ax.gif
Atsakyti