Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(pekutis @ 2006 08 10, 09:21)

Ačiū 4u.gif Labai gražu, bet šiek tiek per brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes nuomojames visada sita butuka (tel 869908645), naujas, visi patogumai- super! ir seimininkai ji mielai nuomoja seimoms. nes, sako, isnuomavus kokiam zaliam jaunimeliui, po baliusku, nezinia ka gali rasti... blink.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau info apie tą žalią namą su malonia babulia, kaina lab.prieinama.
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2006 08 07, 20:38)
As tau pritariu g.gif tikras sudas ir uz tokia kaina.Mes irgi gryzom ka tik ,buvom savaitgali patiko tik kiemas bet suns tai nemaciau, muset pririso girdejau kad kazkur lojo o jei nepaslaptis kiek mokejai?Mes tai 70lt uz para,gyvenom 3 aukste kambariuke palepeje.

Mes mokėjom 100Lt už parą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eugu @ 2006 08 10, 10:56)
o mes nuomojames visada sita butuka (tel 869908645), naujas, visi patogumai- super! ir seimininkai ji mielai nuomoja seimoms. nes, sako, isnuomavus kokiam zaliam  jaunimeliui, po  baliusku, nezinia ka gali rasti... blink.gif

O kur čia yra? Tiksliau kokioj vietoj, koks adresas?
Atsakyti
Kaip dabar Linas?
Ar verta vaziuoti?
Si savaitgali isvaziuojam ir vietu niekur nera,pas bobuciu nenorim.Uzsakem liuksa-kaip tas Linas dabar.
100 metu nebuvom.
kiek perskaiciau,kad valgis nekoks.
I ka dar reikia atkreipti demesi,nors jau per velu-UZSAKYTA.
Bet gal patarkite
Atsakyti
Noriu klausti, kokias vietas rekomenduotumete pietaujant - kad maisto kokybe butu gera ir kaina proto ribose?
Atsakyti
QUOTE(Gabijote @ 2006 08 17, 22:12)
Noriu klausti, kokias vietas rekomenduotumete pietaujant - kad maisto kokybe butu gera ir kaina proto ribose?

Mes pamėgome ukrainiečių restoraną (jis prie Basanviciaus gatves) .Labai skanus maistas, kainos gal ir ne zemos, bet tikrai skanu. Neatsimenu pavadinimo ax.gif
Atsakyti
Grizome is Palangos bigsmile.gif
Atostogauti ten schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijote @ 2006 08 17, 22:12)
kokias vietas rekomenduotumete pietaujant - kad maisto kokybe butu gera ir kaina proto ribose?

man vienareikšmiškai - tik Čili picerija (prie pat tilto į jūrą). Nors čia labai individualus dalykas. Vieniems patinka viena, kitiems kita mirksiukas.gif Ir patiekalai, ir kainininkas gerai žinomi, nes tokie pat kaip Vilniuj tongue.gif
Aš nuvažiavus į Palangą ten pusryčiauju ir pietauju, na o vakare jau renkuosi kokią kitą vietą, priklausomai nuo siūlomos programos, kas koncertuoja.
Atsakyti
QUOTE(zanetauz @ 2006 08 18, 09:32)
Mes pamėgome ukrainiečių restoraną (jis prie Basanviciaus gatves) .Labai skanus maistas, kainos gal ir ne zemos, bet tikrai skanu. Neatsimenu pavadinimo  ax.gif

Ta ukrainietiška kavinukė thumbup.gif Tačiau nepasakyčiau, kad kainos ten labai didelės schmoll.gif Visose kavinėse yra panašiai užkeltos vasarai. essen.gif Bet ukrainietiški barščiai ir mukačiovo (atrodo taip vadinas) troškinys thumb_yello.gif Prieskonių nei per daug, nei per mažai. Na va prigyriau ax.gif bet, matyt, kad kiekvienas randa savo ir į nepatikusius barus (mano sąrašiukas būtų ilgas) nė kojos nebekelia smile.gif
Atsakyti
Kai praeitais metais ieškojom sau poilsiui vietos Nidoje, tai taip- keletoje vietų atsisakė mus priimti, nes buvom su mažamečiais vaikais ( tuo metu jom buvo ~ 9 mėn).
Kai šiemet ieškojau vietos, ir bandžiau išsiaiškinti- ar priima su vaikais- tai daugelyje vietų likau nesuprasta - ko aš iš jų noriu doh.gif . Viena moteriškė netgi pasakė, kad vaikai nors ir maži, bet kainos ji vis tiek už nuomuojamą butą nesumažins doh.gif . Mat pagalvojo, kad tokiu būdu bandau susimažinti nuomos kainą lotuliukas.gif . Kai pati jai paaiškinau, kad daug kur su mažais vaikais nenori priimti- ji patikino, kad tai visiška nesamonė - nu sakė,- ką gi tie vaikai gali padaryti doh.gif biggrin.gif . Taip, kad ne visi vienodai baisiai apie vaikus galvoja wink.gif , mūsų, mamų, džiaugsmui biggrin.gif .
Beje, kadangi mano mergytės pakankamai ramios , tai aš galvojau, kad nenori priimti tik dėl galimos (būsimos) netvarkos ax.gif , o pasirodo, kad dėl triukšmo blush2.gif .....
Atsakyti