Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(dilditele @ 2006 07 22, 17:41)
"Eldorado" mes dainuojam
Vajej, dar raliai visokie, tai jau kambario neberasiu sad.gif O tu per pazistamus ieskojai ar internetu?

O kokio tu butelio ieskai ir kuriam laikui? Mes siam savaitgaliui buvom rezervave, bet nelabai iseis turbut nuvaziuot, galetumem uzleisti.
Atsakyti
o jūs man tuntdrai pasakykit kada bus Ralis Palangoj ir tas koncertas Laumes juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2006 07 25, 07:32)
o jūs man tuntdrai pasakykit kada bus Ralis Palangoj ir tas koncertas Laumes juosta smile.gif

ir žiedinės lenktynės, ir festivalis bus jau šį savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2006 07 22, 17:41)
"Eldorado" mes dainuojam
Vajej, dar raliai visokie, tai jau kambario neberasiu sad.gif O tu per pazistamus ieskojai ar internetu?

Aišku. Mes "Lašeliukuose" mirksiukas.gif
Aš susiradau internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik grįžau iš pajurio,buvom isikūrę monciškiese,ten daug namelių ir kempingų,iki jūros nuo namelio 300m.aišku konforto mažai bet poilsis super ,jokių barų,parduotuvių,pleže vienas nuo kito guli irgi per kelis šimtus metrų,žodžiu super,tik žiūrint kam ko reikia(poilsį kiekvienas supranta kitaip) bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galite kokiu kokiu kontaktu duot kur apsistot galima butu,tel.nr.?Nuo pirmadienio norime vaziuoti g.gif
Atsakyti
ingute, kur radai?
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 05 24, 09:54)
mes jau poilsiavom. Mokejom 50  litu uz dvieju kambariu buta palangoje. Butas su visu apstatymu, visais patogumais,  autonominiu sildymu, siek tik i sona nuo centrines gatves, bet esame labai patenkinti.

kaip man gauti toki butuka? gal gali pasakyti adresa ir telefona, noreciau su vaikais pailseti nuo rugpjucio 7d., is anksto dekoju, mano tel 67222361
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 07 26, 18:04)
ingute, kur radai?

www.skelbiu.lt Baltijos a. smile.gif
Atsakyti
Ir mes ruošiamės važiuoti į pajūrį, tik va reikia susirasti kur gyventi. g.gif Gal kas turite kontaktų kur nuomotų atskirą butą? Tiktų Palanga arba Šventoji ax.gif Planuojame važiuoti maždaug 08.06... Pasiūlykit ką nors, būsiu labai dėkinga drinks_cheers.gif
Rašykite į až, greičiau pamatysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malpa @ 2006 07 27, 10:31)
kaip man gauti toki butuka? gal gali pasakyti adresa ir telefona, noreciau su vaikais pailseti nuo rugpjucio 7d., is anksto dekoju, mano tel 67222361

Ir man labai idomu,jai nesunku,parasykit i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 07 26, 00:01)
ka tik grįžau iš pajurio,buvom isikūrę monciškiese,ten daug namelių ir kempingų,iki jūros nuo namelio 300m.aišku konforto mažai bet poilsis super ,jokių barų,parduotuvių,pleže vienas nuo kito guli irgi per kelis šimtus metrų,žodžiu super,tik žiūrint kam ko reikia(poilsį kiekvienas supranta kitaip) bigsmile.gif

Gal daugiau informacijos turi? kiek namukas (Lt), kokios sąlygos, kokie kontaktai?
Man ramybė irgi arčiau širdies, juolab kad į Palangą ar Šventąją sėdai ir nuvažiavai...
Atsakyti