o gal kas turit namuku kontaktinius telefonus - tarp palangos ir sventosios vaziuojant dviraciu pilna ju... gal kas yra tokiame gyvenes, ar pasiteisina? Siaip reikia su vandeniu ir tualetu netoli juros.
Teko pabuvoti Virbaliskes take sveciu namuose, ten labai faina ir kainos palyginus nedideles . Labai tvarkinga ir svaru. cia ju internetinis puslapiukas Virbaliskes sveciu namai
O ar jura netoli???kiek mazdaug laiko eiti jei pesciomis iki juros???
Ir mes užsisakėm kambarius Virbališkės svečių namuose, sąlygos geros ir kainos prieinamos. Iki jūros reik paeiti bus kokia 15 min kelio . Čia aš dabar taip orientuojuosi nes buvau prieš 3 metus.
Gal ,mamytes,zinote kur galima butu apsistoti Monciskese?Vaziuotume su neigaliuke,tai labai norime ten pailseti
Jei kas galit pasiūlyti tvarkingą butuką liepos 6-9 d. lauksiu pasiūlymų į až
as pernai skelbiu.lt radau nuomojama buta, vaziavom su seima, likom labai patenkinti ir visada ten vaziuojam tel.: 869908645
ne sezono metu kaina ypac prieinama..(60 lt para) Vasara aisku brangiau, kaip ir visur...
ne sezono metu kaina ypac prieinama..(60 lt para) Vasara aisku brangiau, kaip ir visur...
Oi pagaliau prikalbinau vyrą važiuoti į Palangą. Gal kas pasiūlytumėte telefoniuką rezervuoti kitai savaitei. Norėtume tvarkingo kambariuko su dušu ir tualetu. Parašykit į až Nes taip noriu į Palangą...
QUOTE(jole @ 2006 06 17, 22:39)
Ir mes užsisakėm kambarius Virbališkės svečių namuose, sąlygos geros ir kainos prieinamos. Iki jūros reik paeiti bus kokia 15 min kelio . Čia aš dabar taip orientuojuosi nes buvau prieš 3 metus.
Aš žiūrėjau jų internetinį puslapį, tai ten kambario kaina tokia? O kurioj čia vietoj randasi?
Sakykite, ar kas nors iš jūsų buvote apsistoje poilsio namuose Spygliukas ?
Prieš važiuojant i pajūrį, užsukau i šia temą informacijos, ką veikti su vaikais apart jūros ir smėlio. Gaila, jokios informacijos neradau čia
Tad pasidalinsiu, ką sužinojau. Patiems neteko sudalyvauti, nes sužinojome apie spektaklius išvykimo dieną. Taigi, Šiaulių Lėlių teatras gastroliuoja pajūryje iki liepos 30dienos:
Palangoje - antradieniais ir penktadieniais - 18val. Kavinėje "Aitvaras" (J.Basanavičiaus g. 17)
Šventojoje - trečiadieniais ir sekmadieniais - 18val. kavineje "Galera" (Kopų g. 27)
Ketvirtadieniais ir šeštadieniais 18val. šioje kavineje Piratų Kapitonas Ryklys su savo įgula!!!
Po spektaklių vaikai galės pažaisti su pasakų herojais, ragauti medaus ir saldumynų, dalyvauti dainu ir eilėraščių konkursuose. Bilietų kaina 5Lt
Tad pasidalinsiu, ką sužinojau. Patiems neteko sudalyvauti, nes sužinojome apie spektaklius išvykimo dieną. Taigi, Šiaulių Lėlių teatras gastroliuoja pajūryje iki liepos 30dienos:
Palangoje - antradieniais ir penktadieniais - 18val. Kavinėje "Aitvaras" (J.Basanavičiaus g. 17)
Šventojoje - trečiadieniais ir sekmadieniais - 18val. kavineje "Galera" (Kopų g. 27)
Ketvirtadieniais ir šeštadieniais 18val. šioje kavineje Piratų Kapitonas Ryklys su savo įgula!!!
Po spektaklių vaikai galės pažaisti su pasakų herojais, ragauti medaus ir saldumynų, dalyvauti dainu ir eilėraščių konkursuose. Bilietų kaina 5Lt