Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Sveiki, gal kas žinote, ar yra Palangoje ar bent jau kur aplinkiniuose regionuose viešbutukas su džiakuzi? ax.gif
Atsakyti
merginos noriu patraimo, mano mamai bus 50 metu, tai labai jai noriu padaryt dovanele i Spa centra Palangoje, gal ka nors galite patarti g.gif
Atsakyti
Labas mamukės 4u.gif Karts nuo karto jau (tiksliau laaaaaabai dažnai tongue.gif ) pagalvoju apie atostogas. Labai noriu jūsų pagalbos ir pasidalijimo mintimis kur gyventi Palangoje. Gal kas turite konkrečių paisūlymų? Bet nenoriu gyventi bute ar bandrabučio tipo "viešbutyje". Noriu neprabangos, bet švaros ir kad 3 metų mergaitė galėtų išbėgti į kiemuką pažaisti, ir kad jūra būtų nepertoliausia, o miestas - nesvarbu. Labai smagu būtų kokius namelius pušyne nugriebti thumbup.gif . Mokėtume iki 100 Lt parai. (2 suaugę ir vaikas). Iš anksto ačiū!
Atsakyti
Poilsis Palangoje

Dar

Palangos poilsis

Vila Montika
Pas Edmundą
Poilsio namai

Palanga

pasižiūrekit tikrai kažką rasit savo poilsiui bigsmile.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas zinot palangoj gera viesbuti... na su baseinais, netoli juros...
arba nama, irgi netoli juros ir gerai kad baseinas butu ax.gif
Atsakyti

! 
Prasidedant atostogų Palangoje sezonui, www.supermama.lt administracijos priminimas dalyvaujantiems šios temos pokalbiuose:

Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(igne:) @ 2006 02 13, 22:05)
Gal kas lankėtės Palangos Gintare sanatorijoje?
Kokie jūsų atsiliepimai?

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Buvau porą kartų ir su mielu noru dar ten važiuočiau bigsmile.gif Viskas labai faina ir seselės ir gydytojai ir virtuvė ir baseinai žodžiu tikrai nesigailėsi tongue.gif
Atsakyti
Merginos, klauskit visko i AZ, visoms atsakysiu. nes kitaip si tema virsta ne apie Palanga, o apie mano butuka...todel mane is cia istrina. bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 03 12, 17:28)
Ar reikėjo mokėti, del kokios ligos važiavote ,nes mums sakė, kad su sanatorijomis dabar prastai ,sunku gauti schmoll.gif  schmoll.gif

Iki 7-ų metų vaikai gyvena su mamomis -važiavau su ligonių kasų kelialapiu ir mokėti nereikia..o nuo 7-ių metų, jeigu nori gyventi su vaiku - turi mokėti už save...Mano sūnui pavasarį vis paūmėdavo abstrukcinis bronchitas verysad.gif ...
tiesa, darydavau taip-po ligos pasiskambindavau į sanatoriją - sužinodavau, kada yra laisvų vietų - susitardavau,kad atsiųstų kelialapį, o tada tvarkydavausi popierius, siuntimus..Į ligonių kasas jau eidavau su kelialapiu rankose....tiesa, persikėlus gyventi į naujos statybos butą - vaikas nebeserga (tfu,tfu, tfu) ir sanatorijų nebereikia cool.gif

Bet tai, kad ten stiprindavome sveikatą - tikrai išėjo labai į naudą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 24 balandžio 2006 - 12:58
QUOTE(boruzka @ 2005 07 31, 07:55)
Mes radom labai faina vieta kur apsistoti.  tai Telekomo sveciu namai  4u.gif  kambaryje yra visi patogumai iskaitant karsta vandeni , virtuve , vonia su dusu ir kabeline tv . kambariai su nerealiu vaizdu pro langa. visu groziu matosi palangos baznycia  thumbup.gif  kaina parai 60lt . cia uz 3 - vietu kambari. neseniai uzsisakinejom tai sake vietu yra tik nuo rugpjucio 19d.

Va mes ten pernai irgi buvom, tik šiemet deja, kaip kad nebedirbu telekome, gali tekti žymiai brangiau mokėt, buvau ten ir žiemą seminare irgi buvo super. Įdomu kiek kainuoja jei ne telekome dirbi..
Atsakyti
man patinka sveikas maistas ir saule
Atsakyti
Gal jau kas poilsiavo siemet Palangoj? kokios kainos?
Atsakyti