Sveiki, gal kas žinote, ar yra Palangoje ar bent jau kur aplinkiniuose regionuose viešbutukas su džiakuzi?
merginos noriu patraimo, mano mamai bus 50 metu, tai labai jai noriu padaryt dovanele i Spa centra Palangoje, gal ka nors galite patarti
Labas mamukės Karts nuo karto jau (tiksliau laaaaaabai dažnai ) pagalvoju apie atostogas. Labai noriu jūsų pagalbos ir pasidalijimo mintimis kur gyventi Palangoje. Gal kas turite konkrečių paisūlymų? Bet nenoriu gyventi bute ar bandrabučio tipo "viešbutyje". Noriu neprabangos, bet švaros ir kad 3 metų mergaitė galėtų išbėgti į kiemuką pažaisti, ir kad jūra būtų nepertoliausia, o miestas - nesvarbu. Labai smagu būtų kokius namelius pušyne nugriebti . Mokėtume iki 100 Lt parai. (2 suaugę ir vaikas). Iš anksto ačiū!
Poilsis Palangoje
Dar
Palangos poilsis
Vila Montika
Pas Edmundą
Poilsio namai
Palanga
pasižiūrekit tikrai kažką rasit savo poilsiui
Dar
Palangos poilsis
Vila Montika
Pas Edmundą
Poilsio namai
Palanga
pasižiūrekit tikrai kažką rasit savo poilsiui
sveikos
gal kas zinot palangoj gera viesbuti... na su baseinais, netoli juros...
arba nama, irgi netoli juros ir gerai kad baseinas butu
gal kas zinot palangoj gera viesbuti... na su baseinais, netoli juros...
arba nama, irgi netoli juros ir gerai kad baseinas butu
! | Prasidedant atostogų Palangoje sezonui, www.supermama.lt administracijos priminimas dalyvaujantiems šios temos pokalbiuose: Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt |
QUOTE(igne:) @ 2006 02 13, 22:05)
Super Buvau porą kartų ir su mielu noru dar ten važiuočiau Viskas labai faina ir seselės ir gydytojai ir virtuvė ir baseinai žodžiu tikrai nesigailėsi
Merginos, klauskit visko i AZ, visoms atsakysiu. nes kitaip si tema virsta ne apie Palanga, o apie mano butuka...todel mane is cia istrina.
QUOTE(MELDA @ 2006 03 12, 17:28)
Ar reikėjo mokėti, del kokios ligos važiavote ,nes mums sakė, kad su sanatorijomis dabar prastai ,sunku gauti
Iki 7-ų metų vaikai gyvena su mamomis -važiavau su ligonių kasų kelialapiu ir mokėti nereikia..o nuo 7-ių metų, jeigu nori gyventi su vaiku - turi mokėti už save...Mano sūnui pavasarį vis paūmėdavo abstrukcinis bronchitas ...
tiesa, darydavau taip-po ligos pasiskambindavau į sanatoriją - sužinodavau, kada yra laisvų vietų - susitardavau,kad atsiųstų kelialapį, o tada tvarkydavausi popierius, siuntimus..Į ligonių kasas jau eidavau su kelialapiu rankose....tiesa, persikėlus gyventi į naujos statybos butą - vaikas nebeserga (tfu,tfu, tfu) ir sanatorijų nebereikia
Bet tai, kad ten stiprindavome sveikatą - tikrai išėjo labai į naudą
QUOTE(boruzka @ 2005 07 31, 07:55)
Mes radom labai faina vieta kur apsistoti. tai Telekomo sveciu namai kambaryje yra visi patogumai iskaitant karsta vandeni , virtuve , vonia su dusu ir kabeline tv . kambariai su nerealiu vaizdu pro langa. visu groziu matosi palangos baznycia kaina parai 60lt . cia uz 3 - vietu kambari. neseniai uzsisakinejom tai sake vietu yra tik nuo rugpjucio 19d.
Va mes ten pernai irgi buvom, tik šiemet deja, kaip kad nebedirbu telekome, gali tekti žymiai brangiau mokėt, buvau ten ir žiemą seminare irgi buvo super. Įdomu kiek kainuoja jei ne telekome dirbi..
man patinka sveikas maistas ir saule