Mes jau grizom is Palangos. Labai patenkinti, aisku ne tuom , kad grizom:), o tuom, kad buvom prie juros. Na, galvoju, butinai reikia pasidalinti ispudziais, tuo labiau, kad zadejau.
Apie Birutes aleja 11. Minusai: karsta vandeni uztikti sunku, ryte nera, vakare irgi, per pietus uztaikydavau, na bet as kiekviena diena juroj maudziausi, tai ypatingo diskompforto nejauciau, tik vaikas musu juros bijojo, tai smeleta uzpakali ir galva vistiek tekdavo namie plauti. Nors as dar niekur Palangoj negyvenau privaciuose namuose kad su vandeniu karstu viskas tvarkoj butu; nera kiemo - papusryciaut ar pavakarieniaut lauke ant suoliuko romantikams nebesigaus:) na ir jeigu su mazu lelium, kuris dar vezime megsta pamiegoti, tai irgi nelabai; zadeto kambario su terasa negavome, bet gal ir patys kalti, reikejo prasyti, o mes sutikom su pasiukytu variantu; labai sunku prisiparkuoti prie namo, nes nera vietu, o kieme irgi nera; peteliu-pakabu trukumas, todel vezkites su savimi.
Pliusai: seimininke tikrai labai maloni, bet kas svarbiausia - neikyri, seimininkas tai pasirode piktokas, bet su juo netenka daug bendrauti, nes visgi viska tvarko seimininke; kambariai, tualetai, virtuvele svarus (seimininke kasryta aptvarko), kambariai jaukus, mane linksma raudonai geltona oranzine rozine patalyne suzavejo, nors gal ne viseims tokia grazi atitenka:), plastikiniai langai.
Dabar apie papludimius: Palangos labai apsiukslintas, bet ir nenuostabu, nes zmoniu daugiau negu begalybe:), KArklej ramu romantiska...gal..., bet visgi mes su vyru dar matyt nesubrendom iki to - mums per mazai zmoniu:), o vat Sventoji - pats tas - optimumas!
Rengiiniai: is tiek planuoti ir zadetu mazai ka teaplankem:) Kazkaip mes arba perdaug anskti atsidurdavom (Nakties serenados Gintaro muziejaus terasoje, galima ir su mazais leliukais varyti), arba jau perdaug velai (Trimitu sou - Palangos gaidos festivalio atidarymas Botanikos sodo rotondoje). Bet labai faina nemokamai kiekviena diena 18 val. (tik del sest-sekmad nesu tikra) Kupetoje vyksta klouno Arkado pasirodymai vaikams. Man labai patiko. Ypac kai matai kaip tavo 2 metu kruopa susidomejusi ir susikaupusi ziuri pasirodyma, o tu gali truputi atsipalaiduopti ir atsigerti arbatos susisupes i Kupetos pledus.
Penktadieni atsipalaidavom Zuvinej, kur vyko piano vakaras. Irgi nemokamas!
Pradzia apie 19 val. - pabaiga apie 23 val. PAsaka, kaip grazuir jauku ir skanu... ir brangu, bet tu pinigu kazkaip ir negaila, nes ispudziai nepakartojami. Valgiau greitai paruosiama menke su bulvem morkom ir svogunais - 16 Lt - mazai, bet skanu, tinka ir vaikams, nes file, graziai papuosta ir idomiai patiekta. Vyras valge uota, bet jau nebe file, sake irgi skanu. Bet labiausiai man patiko tortai: Napoleoono ir Sokoladinis - paragaukit - nepasigailesit
Ukrainietiski barsciai ukrainietisku valgiu kavineje man irgi LABAI patiko. Vyras visa porcija, as puse sudorojau. Musu dukrytei irgi patiko. Kazkoki uzkandi su baklazanais paragavau, tai irgi labai skanu.
HBH bravore ketvirtadieni 17 val. labai skaniai pavalgem, vaikui - sarkos lizda paemem, bet zmoniu.........kaip Palangoj papludimiu:) Prie restoranu eiles ilgiausios, zmoniu kamsciai, triuksmas, vaikai bliauna, zyzia......sunkoka. Nors aisku bent viena karta pamatyti verta, vaikams supyniu daug, jiems gal ir smagu.
Buvom Delfinariume - vaziuosiu ateityje tik del vaiku - nes mano nuomone nieko ypatingo, o kaina zveriska - 14 Lt suaugusiam ir kazkiek pigiau vaikui. Cia tik i delfinu ir juru liutu pasirodymus, i Juros muzieju dar panasiai tiek pat
Beveik kiekviena vakara nuomodavomes 1 val. dviracius ir vazinedavom po Palanga - irgi maloni atrakcija - ir suaugusiam smagu, ir vaikui. Kaina 1 val. - 5 Lt, parai - 20 Lt.
Apskritai oras buvo pakankamai geras, isskyrus ketvirtadieni, kai istisa diena lijo. Jura nuostabi, bangos dideles, raudona veliava. Musu mergyte sake taip: man jura patinka, bet as jos bijau - ji labai gyva
Na aciu uz kantrybe ir demesi, skaitant mano ispudzius
Sekmes visoms dar besiruosiancioms atostogauti! PAvydziu jums baltai!