Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Va užvedu temelę, kad papasakotumėt kur galima apsistot vasarą Palangoj; kaip pramogaujate, kur nueiti su vaiku, kokie renginiai artimiausiu metu vyks, kokios kavinės patiko labiausiai ir t.t.
Atsakyti
manau bobuciu prie palangos ivaziavimo pakankamai laugh.gif o seip kiek girdejau berods linelo sanatrijoje nebrangus kambariai !
Atsakyti
Bobutės ir bus pas bobutes, turiu kelis tel. poilsio namuose kur visai nieko ir pakankamai pigu.
Atsakyti
kainos svyruoja nuo birzelio ir rugpjucio men. rolleyes.gif Va liepos men .gyvenom,tai mokejom po 120lt.,bet prase 150.....na biski pasiderejom,kadangi ne pirmi metai,tai nuleido thumbup.gif ......o birzelio men kaip buvom,cia tryse mamos ir trys vaikai,tai kitoj pusej yra irgi toki apartamentai,ten trys kambariai,didele virtuve,vonia,bide,virtuve su skalbimo masina,su dideliu valgomu stalu,,nu zoziu irgi labai fainai,tai mes 6dienoms sumokejom 1200lt. atrodo.uz viska,bet cia jau reikia didesnes seimos,arba su draugem.....paskui dar yra ten virsuje kambareliai man atrodo irgi du,bet jie su stoglangiais,na as tai ten noriu ir noriu gryzti,net neieskom niekada kur kitur thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tel. parasysiu siek tiek veliau, nes dar ieskau. smile.gif
Ten yra nuosavas namas su kiemu, dazniausiai kieme gali pastatyti masina (tai nemazas +), yra lauko ir vidaus dusas, virtuvele, lauko ir vidaus tualetai. Nuomos kaina priklauso nuo to, ar nori naudotis siltu vandeniu bei vidaus dusu, ar tik saltu. Na, cia daugeliui klausimu turbut nekiltu.
Seimininke- senyva, maloni moteris, ne brangininke (kainos priklauso nuo laiko, kada poilsiausi, brangiau liepa, nei pvz. birzeli). Nesu tikra, bet man atrodo, kad net su palapine gali pas ja apsistoti. Geriausia butu su ja pacia pakalbeti (kai surasiu tel.)
Visai netoli jura- apie 10-15 min. kelio (jei keliauji i auksiniu kopu puse, Triju mergeliu skulpturos puse. Ten daugiau vietos ir pramogu. thumbup.gif Be to, jeo toliau pajuriu eini Palangos link, tai pasieksi moteru arba nudistu papludimi, jei kam tai yra aktualu. thumbup.gif

Taigi, jau nemazai metu pas ja poilsiaujam, tikrai rekomenduoju. wink.gif Laukit tesinio. laugh.gif

Atsakyti
Sventojoj labai faini butai prie ausiniu kopu. Jura prie pat thumbup.gif
Turiu keleta numeriu, visi butai vienam name (Juros 28 atrodo), reikia skambint ir klaust konkreciai, nes nebeprisimenu, kur jau gyvenom, kur ne doh.gif
867601306
867549180
868742878
865269729
Sekmes wink.gif
Atsakyti
Ar kas esat susidūrę su Palangos Žuvėdros poilsio namais? Visiškai prie jūros. Sovietiniais laikais buvo laaabai liuks. O kainos dabar visai patrauklios:

PALANGOS ŽUVĖDRA
Atsakyti
Vija bet tu čia gerą vietą suradai, tik įdomu ar kainos ten tikrai tokios, kokios rašomos. Ten gi ir jūra arti, kaip atrodo, tai sąlygos daug geresnės, nei mano tau siūlytam viešbutuke. Jei skambinsi gal gali paklaust ar ten rugpjūčio galui reikia iš anskto rezervuot ar galima pvz prieš savaitę.
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 04 21, 13:21)
Vija bet tu čia gerą vietą suradai, tik įdomu ar kainos ten tikrai tokios, kokios rašomos. Ten gi ir jūra arti, kaip atrodo, tai sąlygos daug geresnės, nei mano tau siūlytam viešbutuke. Jei skambinsi gal gali paklaust ar ten rugpjūčio galui reikia iš anskto rezervuot ar galima pvz prieš savaitę.

Lona
kainos tokios, kaip nurodyta tinklapyje. Kol kas dar niekas nerezervuoja, dar jie ruosiasi sezonui, visur statybininkai, tai konkrecios info dar neispesiau. Manau, rugpjuciui geriau rezervuoti kuo anskciau, visgi pats populiariausias pas mus atostogu metas.

O siaip mes ten ne karta atostogavom su mama sovietiniais laikais - puikus prisiminimai. Vieta ideali: salia jura, salia parkas, ramu ir gera (ir gerai pamenu maitino smile.gif
Atsakyti
Aš su jais susiekiau nurodytu el.paštu ir man jie atrašė. Vietas reikia rezervuotis iki 05.15. Kainos nesikeis.
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 04 21, 08:18)
Ar kas esat susidūrę su Palangos Žuvėdros poilsio namais? Visiškai prie jūros. Sovietiniais laikais buvo laaabai liuks. O kainos dabar visai patrauklios:

PALANGOS ŽUVĖDRA

Nieko cia patrauklaus. Tiesa as nenoriu naudotis bendru dusu ar toletu, gal del to. As jau tiek isnarsiau interneta, kad paciai baisu darosi, tik va niekaip negaliu Sventojoje nieko rast. O siaip kainos visur panasios. Man dar patiko Sventojoje Auksine kopos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutes: 22 balandžio 2004 - 07:54
Sugalvojom kad vaziuosim po poros savaiciu i Palanga
Vyra siuncia i komandiruote ,tai ir mes norin
Kas zino adresiuka paciam centre?
Dabar dar nera daug zmoniu tai ko gero ir vietu bus bet noretusi centre
Anais metais geguze irgi buvom tai gyvenom susisiekimo ministerijos viesbuti ,ne visi kambariai patiko
KAi kuriu organizaciju liuks ,o kitu visai ...
Atsakyti