QUOTE(jurguciuke 2 @ 2006 11 18, 17:37)
Mano mazyle labai megsta vaisiu tyreles ir namine mortu kosyte . Bandziau deti bulve, bet dukryte viska atpila. Ar jusu vaikuciai noriai valgo bulviu kosyte?
Kai pirmą kartą daviau bulvių košę, tai reikėjo filmuoti ir siųsti į lalaila. Tada nusprendžiau, kad jam neskanu mano virtos ir pirkau HIPPo. Bet šiandien pabandžiau duoti bulvių ir morkų naminę, suplaktą su mikseriu, įdėjau aliejaus ir druskytės, tai kabino kaip turi būt
Papildyta:
QUOTE(kyka @ 2006 11 19, 13:36)
mes jau irgi pradejom visokias koseles, tai mano virtu nei per kur neikisi, o pirktines tai dar po pora saukstu suvalgo. labiausiai megsta tai vaisius. bet vien vaisiais vaiko nemaitinsi. vakarais duodu grudines tas koses , tai valgo tik kurios saldzios, ta prasme su vaisiais, be priedu nevalgo. O jusu vaikai irgi is pradziu po tiek mazai valgo tu kosyciu? nes man atrodo kad tiek mazai suvalges jis nepavalgo normaliai. aisku dar valgom ir piena, bet noriu pakeisti po truputi i normalu maista , nes maitinti savo pienu nenoriu ilgai.
O kai pavalgo košytes, ar tu dar duodi pieno ? Aš turiu tokį krutą gydytoją, kad jis nieko neinformuoja apie košių kiekį. Tai nežinau, ar pavalgius košę, duoti pieno...