misinukas mums tiko tik SEMPER, kosiu pripirkau MILUPOS tai tyreles perku ivairiai vaisiu vienos firmos pabandymui darzoviu kitos.. o siaip man labiausiai patiko SEMPER firmos viskas, o kolkas tai darzovienes valgom savos virtas ir vaisiu tyreles taip pat suplaktas... labai skalnu bananas, kriause, obuolys, kartais idedu ir kivi
Perkam tik vaisines tyreles ir tik GERBER.
Siap jau stengiuosi gaminti namini maista,bet buna atveju,kad esam kazkur isvyke ir tokios galimybes nera,tuomet aisku valgome pirktines koses ir tyreles. Isbande esam nemazai rusiu ir negaliu pasakyti,kad kazkuo nusivyliau. Koses esam ragave - Hipp, Milupa ir Bebi. Tyreles - Hipp, Milupa, Gerber ir dar pora kartu kazkokiu kitokiu,bet neprisimenu pavadinimo. Sultis perku visokiu gamintoju kai buna akcija O va arbatele duodu tik Baby tea is Skonis ir kvapas parduotuves. Karta nupirkus buvau Hipp,bet labai man ji sintetine pasirode,o ir mazoji negere Misinuka nuo gimimo heriam Hipp. Pats pirmas kuri pabandem ir mums tiko.
As taip pat tik už holle firmos tyreles, koseles.
perku tyreles vaisines kartais dar beba kose eleriskiems kudikems ir bebi visa kita gaminu pati
Perkam tik vaisines tyreles Gerber arba Hipp, o uzpilamos kosytes labiausiai patinka Milupos
Labiasiai patinka Gerber ir neseniai pradejo valgyti Hipp tyreles
Gaminu pati, jei perku tai ekologines. Dar patinka Mazas firmos. Su hipp atsargiai nes ten yra vaisines tyreles su manais, o tie daznai alergizuoja. Siaip visada skaitau sudeti.
QUOTE(daivulka23 @ 2011 09 14, 12:29)
Perkam tik vaisines tyreles Gerber arba Hipp, o uzpilamos kosytes labiausiai patinka Milupos
ir mes valgom tokias pat!
Pirkdavome vaisines tyreles Gerber arba Hipp
Labutis
kas ,kaip ir kokios vaisines tyreles jus darot?
mums jau beveik 4men, pradejom nuo Hipp.bet noriu pati daryti is vaisiu. kas kokius patarimus turi?
kas ,kaip ir kokios vaisines tyreles jus darot?
mums jau beveik 4men, pradejom nuo Hipp.bet noriu pati daryti is vaisiu. kas kokius patarimus turi?