Valgo tik milupos tyreles, ir darzovienes su mesa.
Nu o man milupa tos s... atsiprasant
Tiesa,mano vaiks dar nera ragaves ne vienos tyreles. Cia as jas valgau Kaip sakant reikejo ineliu sirsiu medui tai isbandziau kelias tai milupos skonis slykstus Berods su misko uogom ir jogurtu emiau ir dar kazkokia. Ismeciau tik paragavusi.Ir galvoju kaip vaikai gali valgyt
Tiesa,mano vaiks dar nera ragaves ne vienos tyreles. Cia as jas valgau Kaip sakant reikejo ineliu sirsiu medui tai isbandziau kelias tai milupos skonis slykstus Berods su misko uogom ir jogurtu emiau ir dar kazkokia. Ismeciau tik paragavusi.Ir galvoju kaip vaikai gali valgyt
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 07 17, 13:18)
Nu o man milupa tos s... atsiprasant
Na, manau, kiekvienam skirtingai mes nesenai tik pradejom primaitinti, tai kol kas dar ieskojimo etape ir vis skirtinga kas kart nuperku tyrele.. pries duodama pati paragauju tai man milupa vaisines laaabai skanios, o vat Hippo neeee...
Savo vaikui pirkau Hipp, Gerber ir Milupos produkciją
Grudines - Ustukio malono, Milupos Bio 7-grudu kose ir Töpfer.
Vaisines - bandem pradziai kelias Hipp'o, bet dabar pati vaisius ant garu isverdu ir sumalu su verdant issiskirusiomis sultimis -skonis niekuo nesiskiria nuo pirktiniu, o taip daug sveikiau ir pigiau .
Darzovienes - pati verdu, tik nelabai dar valgo .
Vaisines - bandem pradziai kelias Hipp'o, bet dabar pati vaisius ant garu isverdu ir sumalu su verdant issiskirusiomis sultimis -skonis niekuo nesiskiria nuo pirktiniu, o taip daug sveikiau ir pigiau .
Patikdavo Milupos ir Hipp'o tyreles - vaisines beveik visos, o is darzoviu - labiausiai cukinija su bulvem
Valgo tik Milupa
QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 09, 08:59)
Grudines - Ustukio malono, Milupos Bio 7-grudu kose ir Töpfer.
as irgi pati verduos visas darzovienes ir tyreles pasidarau namines na nebet kur sveciuose tada jau perkuos dazniausiai milupos zymei vaikui skaniau namines sviezei padarytos o ten toje parduotuveje neaisku kokio senumo
QUOTE(irute_k @ 2010 09 16, 13:16)
as irgi pati verduos visas darzovienes ir tyreles pasidarau namines na nebet kur sveciuose tada jau perkuos dazniausiai milupos zymei vaikui skaniau namines sviezei padarytos o ten toje parduotuveje neaisku kokio senumo
Juokaujat, taip? Ar tikrai įsivaizduojat, kad būtų leidžiama senas tyreles pardavinėti?
na del to senumo taj manau cia siek tiek jau persistengta taip pasakyti..gi senu niekas nepardavineja, o ir data ant dangtelio nurodyta
mes jau nemazai tyreliu esam isbandziusios, kadangi nuo 4 men.pradejom vis po biski ragauti taj perkam dazniausiai Hipp tyreles.Dar Gerber, Mazas, Milupa, keleta ir Nestle esam isbndziusios.mano pupa pastebejau nera isranki ir valgo dazniausiai visas, isskyrus slyvu tyreles nemegsta..bet siaip jei vertinant pagal gamintoja tai asmeniskai man Hipp tyreles labiausiai patinka
mes jau nemazai tyreliu esam isbandziusios, kadangi nuo 4 men.pradejom vis po biski ragauti taj perkam dazniausiai Hipp tyreles.Dar Gerber, Mazas, Milupa, keleta ir Nestle esam isbndziusios.mano pupa pastebejau nera isranki ir valgo dazniausiai visas, isskyrus slyvu tyreles nemegsta..bet siaip jei vertinant pagal gamintoja tai asmeniskai man Hipp tyreles labiausiai patinka
http://verslas.delfi...s.d?id=41270593
Nu mamkos, tai kaip jums tos tyreles? Brudas, o ne maistas kudikiams...
Nu mamkos, tai kaip jums tos tyreles? Brudas, o ne maistas kudikiams...