Dazniausiai mazyliai "nebevalgo" naminiu koseliu, nes paragauja parduotuviniu, o jose yra prideta daug druskos ir prieskoniu. Taigi po tokio stipraus skonio- sunku vel grizti prie svelnaus naminio maisto. Mano nuomone visos parduotuvines tyreles yra labai labai prastos lyginant su tuo ka pati mama gali isvirti namuose. Juk ten ir mesos neperdaugiausiai ir darzoves neaisku is kur ir prieskoniu mazam vaikeliui-tikrai per daug.
Tai yra mano asmenine nuomone, bet dar ir iki dabar visas koses dukrytei verdu pati, vietoj tyreliu- trinu vaisius ir maisau su kefyru arba rugpieniu, o sultis spaudziu is svieziu is kaimo atveztu vaisiu ir darzoviu.
QUOTE (Voriuke @ 2004 11 23, 19:37) |
Ramunne, o kur perki Milupa koses? As kazkodel butent Milupos nemaciau prekybos centruose |
Jų kiekvienoj Maximoj ir IKI tikrai yra.
Yra nebloga Semper slyvu tyrele. Ji yra is dziovintu slyvu ir be cukraus. Kitose slyvu tyrese buna prideta ir obuoliu, pvz. maniskei nuo ju zandai tuoj uzrausta - netoleruoja obuoliu. Nestle nebloga darzoviene - zirneliai su morkom. Nestle koses man irgi nelabai - ziauriai saldu. Pripras taip sladziai valgyt - "rimto" maisto neikisi. Milupos koses geros, nes be priedu - galima sumaisyt su vaisiu ar darzoviu tyre. O siaip tai as namie verdu - cukinija su bulvems, arba moliugas.
mes iki kokiu 8 men naudojom Hipp vaisiu tyreles, nes darzovienes viriau pati ir mazyliui jos labai patiko. likau patenkinta Hipiu. Nestles ir kitos truputi rugstokos. Paskui nupirkau Mazas, tas mielai valge, bet mano asmenine nuomone, Mazas del to pigesnes, nes pasiziurejus i etikete ten labai daug procentu obuoliu apie 70%, o kita dalis abrikosu, persiku ir kt.
dar ir dabar suvalgom pirktiniu tyreliu, bet daugiausia gaminu namie, su mikseriu suplaku obuoli, banana, jei turiu ir kitokiu vaisiu, ipilu truputi Hipp sulciu ir.......tyrele niekuo nesiskirianti nuo pirktines. Valgom net ausys kruta.
dar ir dabar suvalgom pirktiniu tyreliu, bet daugiausia gaminu namie, su mikseriu suplaku obuoli, banana, jei turiu ir kitokiu vaisiu, ipilu truputi Hipp sulciu ir.......tyrele niekuo nesiskirianti nuo pirktines. Valgom net ausys kruta.
Mano dabar 5 men. ir 3 sav. Mes tik pries 3 savaites pradejom ragauti kosytes, tai dar nespejom daug skoniu isragauti. Siuo metu darau koses pati ir labiausiai ji megsta bulviu+cukinija+brokoliai. Labai skaniai valgo O apie pirktines dar neturiu nuomones, manau vis tike geriau yra savos gamybos.
Mes išbandeme ir HIPP,NESTLE, MAŽA, HUMANA ir atrodo BEBBI(ant pakelio pavaizduotas vaiko veidas).
Nuo HIPP- alergines reakcijos , NESTLE(tyreles)- nevalgo, BEBBI - nevalgo taip pat.
Taigi apsistojame ties firmos SEMPER- valgo su didžiuliu noru. Šios firmos perkame darzovių tyreles, tyreles su mesa ar zuvimi.
Firmos MAŽAS - perkame vaisių sulčius ir tyreles.
Firmos NESTLE,HUMANA - kruopų košes.
Pradejau pirkti daržovių tyreles del to, kad iš pat pradžiu reikia tik ragauti duoti, ir buvau kelis kartus pagaminusi- tai viska išspjove. Košes - labai greitai daroma, o antra, pvz, NESTLE - yra duotas receptas kuri reikia ruošti pirma karta paragavimui.
Dabartinių metu, jau tik retkarčiais perku SEMPER daržovių košes, jeigu nespečiau pagaminti ar pritrūktu produktų ir vaisių tyres , nes dabar vaisių nera, kurių galima duoti paskanauti.
Nuo HIPP- alergines reakcijos , NESTLE(tyreles)- nevalgo, BEBBI - nevalgo taip pat.
Taigi apsistojame ties firmos SEMPER- valgo su didžiuliu noru. Šios firmos perkame darzovių tyreles, tyreles su mesa ar zuvimi.
Firmos MAŽAS - perkame vaisių sulčius ir tyreles.
Firmos NESTLE,HUMANA - kruopų košes.
Pradejau pirkti daržovių tyreles del to, kad iš pat pradžiu reikia tik ragauti duoti, ir buvau kelis kartus pagaminusi- tai viska išspjove. Košes - labai greitai daroma, o antra, pvz, NESTLE - yra duotas receptas kuri reikia ruošti pirma karta paragavimui.
Dabartinių metu, jau tik retkarčiais perku SEMPER daržovių košes, jeigu nespečiau pagaminti ar pritrūktu produktų ir vaisių tyres , nes dabar vaisių nera, kurių galima duoti paskanauti.
Mes kazkaip pradejom ir toliau valgom Hipp produktus: darzoviu, vaisiu ir mesiskas tyreles, sultis, misinuka. Viskas gerai, skanu, jokiu alergiju. Tik koses verdu ant savo pieno ir pertrinu mikseriu, Hipp'o koses nevalge.
Maniškiui nepatiko pirktinės košytės. Beje, ir man jos pasirodė labai jau nenatūralios. Sūnelis pradėjo valgyti košytes labai anksti, o dabar man net nekyla minčių jam pirkti kokias nors košeles.