Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių tyrelės/košelės

Mano dukrytei dar tik 5 mėn, tai nevalgom jokių, bet gydytoja jau minėjo, kad jei pirktinės - tai geriausia yra Semper, nes jose nėra druskos ir cukraus. Sako, kad kitos labai saldžios, o tai nėra sveika. Tiesa, vakar Rimi Semper nemačiau. Bet galvoju pradėti maitinti nuo 6 mėn namie virtomis košytėmis, o jei labai tingėsis - tada pradėsim nuo Semper.
Atsakyti
Valgom ivairias Hipp ir Milupa. Nupirkau Bebi grikiu tai nepatiko.
Atsakyti
Sveikos,


Kai grįšiu iš atostogų pamaniau kad pradėsim duot HiPP tyreles (svarstau gal pabandyt ir Mažas) Košelės toliau bebi o sausainių nupirkau tai kaip patiko lotuliukas.gif Vai vai vai atrodė vaikas visą pokelį greit prarįs
Atsakyti
Mes tai valgom namuose virtas košeles iš bulvių, morkų, brokolių, ar kalafijoro. sutrinu, sumaišau dar su savo pieneliu, tai valgo labai skaniai. o iš kruopų, tai su kavamale sumalu avižinius dribsnius paprasčiausius, ir išverdu, pagardinu MP, įdedu obuolių tyrelės, nes kitaip nevalgo, ir pirmyn. o bebi grikių su obuoliais nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
maniskis labai megsta hipp vaisines tyreles, darzoviene verdu pati, manau, sveikiau, be to, vienasyk nupirkau hipp morku-bulviu, tai saukstelis nusidaze ir nebeatsiplauna, ar ten karotino tiek prideta, ar ka, nezinau, bet nesinori vaikui kisti dazu, taigi visada darzoves virsiu pati, o kruopu koses taip pat perku hipp firmos ir thumbup.gif , po biskuti pratinames
Atsakyti
vaisines tyreles perkam Hipp, mesos ir darzoviu verdu pati, o kruopu bebi kosytes
Atsakyti
Vaisines tyreles perku įvairių firmų, jokios alergijos ir visos skanios thumbup.gif . Košeles daržovių verdu pati ir pagardinu savo pienuku. Kruopų košeles perku Bebi ir Milupa. Bebi grikių tai nevalgo schmoll.gif ,ryžių su bananais tai tik spėk kišti šaukštuką.
Atsakyti
Mums skainiausia kose yra Tutteli - kruopu kose su vaisiais bei milupa - kukuruzu bei ryziu kose su bananais bei melisa!
O darzovenes verdu pati, arba Hipp
Atsakyti
Mano dukryte tai valgo is Nestle, ryziu su bananais arba su kriausemis ir obuoliais. O kaip megsta kvietine su vaisiais thumbup.gif Bandem kitas, bet nalabai . Gal todel kad misinuka geriam Nestle NAN2 g.gif darzovienes ir vaisines darau pati, nes salia turgaus gyvenu, tai vaisiu ir darzoviu svieziu nusiperku. Bet kaip tik mesos idedu, tai mazoji spjaudytis pradeda. Niekaip nepripranta, nors ir maza gabaliuka del kvapo idedu. Tik vat niekaip neismoksta sauksteliu valgyt blush2.gif O vakare patinka Milupos su melisa. Na ir nakti zinoma misinuko.
P.S. Grikiu niekaip neikisu lotuliukas.gif , gal patartumet is kokios firmos pirkti. Bandem is BEBI - nepatiko.
Atsakyti
Ziuriu jusu vaikuciai grikiu nevalgo, o maniskis bebi firmos grikiu kose su vaisiais kerta kuo puikiausiai
Atsakyti
Manau,kad nieko blogo jau duoti parduotuvinį pieną.Aš irgi jau į košytes pilu pieną,nebe mišinuką,o gerti tai dar pieno nedaviau.Kažkurioj temoj skaičiau,kad mamos jau tokiems vaikučiams parduotuvinį pieną duoda vietoj mišinuko.Bet geriau iki metų mišinukas.
Maniškė irgi tos grikių BEBI košytės nepamėgo.O daržovienes su mėsa jau visas mėgsta,ankščiau mano virtų nemėgdavo,tik parduotuvines,o dabar jau viską lapnoja.O mėsytės tai vistiek rekia duoti,kraują stiprina.
Atsakyti
Na o mano mazylis valgo Hipp'o kosytes smile.gif Tinka visokios ir obuoliu&kriausiu, obuoloiu&persiku, morku&bulviu ir avizu kosyte. Dar nebuvo tokios,kurios neimtu ir spjautu thumbup.gif
Atsakyti