Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas

QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 29, 14:35)
sveikos merginos, labai reikia patarimo, pirkau sūnui telefoną 24 d. ir jis neveikia, na neveikia atsiliepimo mygtukas, šiandien jį nunešiau ten kur pirkau, ir man pasakė, kad reikia laukt 14 dienų  o tas 14 dienų pradėt skaičiuot nuo sausio 4 nes jie matai neveš jau šią savaitę į Vilnių ir tik  tada  gali pakeist telefoną į naują tokį pat modelį arba gali gražint pinigėlius, bet man labai keista, kad reik laukt tiek ilgai, ar jie manęs neapgaudinėja?

as jusu atveju prasyciau pinigu, reik dziaugtis, kad juos siulo biggrin.gif Ka kalbeti apie taisyma Praeitais metais labai prasikankinau su telefonu, mygtukas dzoistikas blogai veike, kuri man taise 3 men, grazindavo taisykloj su vis sugadintu nauju mygtuku, kol visa klaviatura eme neveikti (del meistro kaltes) blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 29 gruodžio 2009 - 19:46
Bet čia su tais dovanų čekiais tai taip gerai sugalvota thumbup.gif thumbup.gif Paskubėjau išleist savuosius doh.gif
Na ir sugalvojat jūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 29, 15:35)
sveikos merginos, labai reikia patarimo, pirkau sūnui telefoną 24 d. ir jis neveikia, na neveikia atsiliepimo mygtukas, šiandien jį nunešiau ten kur pirkau, ir man pasakė, kad reikia laukt 14 dienų  o tas 14 dienų pradėt skaičiuot nuo sausio 4 nes jie matai neveš jau šią savaitę į Vilnių ir tik  tada  gali pakeist telefoną į naują tokį pat modelį arba gali gražint pinigėlius, bet man labai keista, kad reik laukt tiek ilgai, ar jie manęs neapgaudinėja?

o man tai vis tik keista kad laukti 14 d ir dar nuo kazkurios tam tikros dienos pradeti skaiciuoti. Juk siaip su cekiu grazinti, ar pakeisti galima nuo pirkimo datos per 14 d/ o tai nebus kad pervelu?
Jusu vietoj as pasiimciau pinigus ir nusipirkciau kai atves ta telefona, arba kitoj vietoj.
Papildyta:
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 12, 02:14)
Norėčiau paklausti, ar galima būtų grąžinti Elektromarkte pirktą  BIALETTI firmos kavinuką, visiškai nenaudotą. Naudojamas ant viryklės, ne elektrinis. Paprasčiausiai persigalvojau ir aš jo nenoriu,man nepatinka jo naudojimo principas. Jeigu yra įstatymas kad galima grąžinti visiškai nepanaudotą daiktą, tai ar aš turiu parduotuvėje aiškinti, kodėl jį grąžinu- juk nesakysiu, kad pirksiu vėl kitoje parduotuvėje man patikusį kitokį kavinuką.

jokio skirtumo del ko grazini. Svarbu nenaudotas. Juk istatyme parasyta, jei netinka isvaizda, dydis, funkcijos ir pan. Tai gali ir sakyti- nebepatinka spalva biggrin.gif
Nebutina teisingis, nunesi ir sakai, kad nori grazinti. Kad paciai butu lengviau gali susigalvoti priezasti- netinka prie interjero, toki pat gavai dovanu ir pan
Atsakyti
QUOTE(M@žiukė @ 2009 12 29, 20:05)
Bet čia su tais dovanų čekiais tai taip gerai sugalvota  thumbup.gif  thumbup.gif Paskubėjau išleist savuosius  doh.gif
Na ir sugalvojat jūs  thumbup.gif

blink.gif blink.gif ....... o man kaip tik pasirode zema ir pan. zmogus dovanoja, o cia lekia perka, grazina... idomu kas per sumos tada kad ten tiek vargo.... nu netinka nueik pacioj maximoj isleisk tuos pinigelius... nusipirksi surio duonos ir batona... jeigu suma didesne dar ir mesos gabala blink.gif blink.gif niekada nesautu net zinant pasinaudoti tuo blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 28, 12:16)
Tik vienas nelabai man patikes niuansas, kad norejau pinigais, o man uz ta suma dave Senuku kredita neribotam laikui, turesiu vistiek tuos pinigus ten ispirkti nors ir per daug kartu ,sake kitaip negali  g.gif  g.gif  g.gif Cia irgi klaustukas. Bet vyrui daznai ten ko reikia, tai neprapuls. Bet negaliu atleisti, kad buvau tokia dura kai pirkau verysad.gif

Čia Senukų taktika: atiduoda kreditu, o ne grynais mirksiukas.gif Aš distancinį pultelį keičiau 3 kartus, po trečio karto atidavė grynais pinigais cool.gif Bet teko kovoti ragais ir nagais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 12 30, 13:01)
Čia Senukų taktika: atiduoda kreditu, o ne grynais  mirksiukas.gif Aš distancinį pultelį keičiau 3 kartus, po trečio karto atidavė grynais pinigais  cool.gif Bet teko kovoti ragais ir nagais  cool.gif

aciu, kad pasakei cool.gif juk sako, belsk, ir bus atidaryta. manau, taip jie pazeidzia musu teises cool.gif o distancinis skaitosi elektros preke? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 30 gruodžio 2009 - 13:10
QUOTE(nep @ 2009 12 30, 13:08)
aciu, kad pasakei  cool.gif juk sako, belsk, ir bus atidaryta. manau, taip jie pazeidzia musu teises  cool.gif o distancinis skaitosi elektros preke? g.gif

Ne, jis priskirtas prie vaizdo ir garso technikos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 12 29, 18:06)
o kur tu cia matai apgaudinejima - paranoja jau kazkokia pas zmones issivyste ar ka.
normaliai pagal situacija pasiule - arba lauki kol atvaziuos naujas, arba atiduoda pinigus.
kas netenkina?

tai gal paranoja, bet ir pinigus tik gražins po 14 dienų, va kas man del to neaišku
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 31, 16:17)
tai gal paranoja, bet ir pinigus tik gražins po 14 dienų, va kas man del to neaišku

aha, cia idomu, kadangi kai kurioms prekems pinigus ir gali grazinti tik per 14 d. rolleyes.gif kad nebutu taip, kad kai nueisit vel, nesakytu pinigu grazinimui jau velu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 29, 14:35)

Telefono grąžinimą turėjo forminti tada, kada jūs kreipėtės, o kada jie veš Į Vilnių, ar ką su juo darys, čia jų reikalas g.gif
Patikslinkit, telefoną palikot pardavėjui, ar nešit jį sausio 4d.?
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 12 31, 18:12)
Telefono grąžinimą turėjo forminti tada, kada jūs kreipėtės, o kada jie veš Į Vilnių, ar ką su juo darys, čia jų reikalas g.gif
Patikslinkit, telefoną palikot pardavėjui, ar nešit jį sausio 4d.?

tai palikau aš jį, man išrašė tipo kaip garantinį ir po 14 d, nuo sausio 4 d. reik skaičiuot nueit o tada tipo galėsiu rinktis, ar imt kitą aparatą ar pinigus gražins, bet keista kodėl iš kart jų negražino
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 31, 17:17)

nu tai uzpildai prasyma rastu dviem egzemplioriaus apie tai ko tu nori - viena duoti pardaveju, ant kito paprasai paraso kad gavo ir viskas. Aiskiai uztvirtinama kada tu kreipeisi ir jokio skirtumo, kaip jie termina skaiciuos.
o del grazinimo termino gali buti ivairiai - pvz vienur teko susidurti, kad galioja tvarka, kad jeigu mokejai pavedimu ar kortele, tai grazina tik i saskaita, o ne grynais. Kitur, pinigus grazinimui atsiusdavo buhalterija - is kasos isimti ir paprasciausiai grazinti negaledavo, o atsiustimas uztrukdavo.
O jeigu daiktas yra grazinamas del gedimo, tai kartais yra laukiama, kol pinigus uz nekokybiska daikta grazins tiekejas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 01 sausio 2010 - 23:13