QUOTE(Jurgitele @ 2009 12 29, 15:35)
sveikos merginos, labai reikia patarimo, pirkau sūnui telefoną 24 d. ir jis neveikia, na neveikia atsiliepimo mygtukas, šiandien jį nunešiau ten kur pirkau, ir man pasakė, kad reikia laukt 14 dienų o tas 14 dienų pradėt skaičiuot nuo sausio 4 nes jie matai neveš jau šią savaitę į Vilnių ir tik tada gali pakeist telefoną į naują tokį pat modelį arba gali gražint pinigėlius, bet man labai keista, kad reik laukt tiek ilgai, ar jie manęs neapgaudinėja?
o man tai vis tik keista kad laukti 14 d ir dar nuo kazkurios tam tikros dienos pradeti skaiciuoti. Juk siaip su cekiu grazinti, ar pakeisti galima nuo pirkimo datos per 14 d/ o tai nebus kad pervelu?
Jusu vietoj as pasiimciau pinigus ir nusipirkciau kai atves ta telefona, arba kitoj vietoj.
Papildyta:
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 12 12, 02:14)
Norėčiau paklausti, ar galima būtų grąžinti Elektromarkte pirktą
BIALETTI firmos kavinuką, visiškai nenaudotą. Naudojamas ant viryklės, ne elektrinis. Paprasčiausiai persigalvojau ir aš jo nenoriu,man nepatinka jo naudojimo principas. Jeigu yra įstatymas kad galima grąžinti visiškai nepanaudotą daiktą, tai ar aš turiu parduotuvėje aiškinti, kodėl jį grąžinu- juk nesakysiu, kad pirksiu vėl kitoje parduotuvėje man patikusį kitokį kavinuką.
jokio skirtumo del ko grazini. Svarbu nenaudotas. Juk istatyme parasyta, jei netinka isvaizda, dydis, funkcijos ir pan. Tai gali ir sakyti- nebepatinka spalva
Nebutina teisingis, nunesi ir sakai, kad nori grazinti. Kad paciai butu lengviau gali susigalvoti priezasti- netinka prie interjero, toki pat gavai dovanu ir pan