Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas

QUOTE(Irina D @ 2008 05 20, 16:47)
Vakar nusipirkau dulkiu siurbli, namuose persigalvojau, nes, mano manymu, kaina ir kokybe smarkiai prasilenkia. Prikome su visais priedais, garo valymu ir pan. Vienu zodziu panamdzius supratau, kad tokio siurbio tikrai nenoriu.
Pirkau elektromarkte lizingu. Pagal visus istatymus tokiu prekiu grazinti negalima, bet paskambinus i paruotuve buvau maloniai nustebinta, sake, kad priims. Su lizingu irgi susitariau.
Buvau nusiteikusi kovoti ir bartis, bet niekas neprieshtaravo biggrin.gif . Dabar net nezinau, ar grazinsiu:)
Vienu zodziu, jei grazinsiu, butinai parashysiu, ar teorija skiriasi nuo praktikos biggrin.gif

Tesinys...
Vakar nuvaziavome ir grazinome ta nelemta dulkiu siurbli:). Zinokit, jokiu problemu. Net su lizingu patys tvarkesi. Super thumbup.gif
Tai va, pirkite prekes Elektromakt salonuose. nes jei kazka netinkamo nupirksit grazinsit be problemu arba pakeisit kita preke. Bet reikia ateiti butinai 3-ju dienu begyje,m nes viskas papraschiau vyksta, nes jie tiesiog anuliuoja visas sutartis.O po 3-ju dienu - jau reikia nutraukti, procedura kita, ji sudetingesne, ypac jei emete lizingu.
Sekmes!
Atsakyti
-Kere-, esu grazinusi ne viena pora batu. Dar patogiau, kai moki kortele, niekada nepamesi įrodymų , jog jie ten pirkti. Nueini į banką ir išsiimi mokėjimo kopiją. Tada tiesiai į parduotuvę.
Papildyta:
Ir su inspekcija gali tekti susidurti kiek vėliau. nes pirmiausia reikia parasyti prašymą pard. pvz. direktoriui įvardinant reikalavimą, ar prekę keisti, taisyti ar grąžinti pinigus, koks defektas. Per 10 dienų jie turi duoti atsakymą ir tik tada inspekcijon kreiptis. Dar nuo savęs pridursiu. Ateity niekada su prašymu nepalikinėsiu batų. Ves vienus paturėję mėgino broką užslėpti. Buvau nustebusi, tad dabar nepasitikėsiu.
Atsakyti
[quote=lauryna,2008 04 28, 10:25]
Pries 2 dienas is parduotuves pirkau suknele.Namie nukirpau kaina , buvau pasimatavusi, bet man ji netiko biggrin.gif Ar galima grazinti preke su nukirpta kaina? ( kaina ir ceki turiu)
[/quote



galima. svarbiausia,kad viska,kas buvo prideta prie sukneles,turetum. smile.gif o as arba esu labai maloni pirkeja arba siaip laimes kudikis. isivaizduokit buvau cia kazkada sarmoj. rinkaus puse dienos pudra,galu gale issirinkau viena labai patinkancia ir patraukiau namo. buvo sestadienis 13.50 isejau is parduotuves (mano miestelyje dirba iki 14h) ir tik isejus i dienos sviesa,veidrodyje (automobilio) pamaciau kad ji man ne tas zodis kad per tamsi. greit nubegau atgal,bet jau nebedirbo,na uzsidare. neispokavau nieko,nelieciau pakuotes net. pirmadieni nunesiau,pasakiau apie problema. pardaveja paaiskino,kad tai neimanoma,tokie dalykai nekeiciami ir tt. paprasiau kad pakviestu administratore,bet jos nebuvo,tai liepe ateit kita diena. kita diena buvo kita pardaveja,papasakojau vel ta pacia istorija,pasakiau kad liepe ateit siandiena. vel administracijos nebuvo,bet isivaizduokit pardaveja man maloniai atnese ta lapa kur reik priezasti parasyt kodel grazinu ir pakeite i man reikalingos spalvos pudra blink.gif thumbup.gif dabar visada jeigu kas,kreipsiuos i ta pardaveja smile.gif
Atsakyti
O aš pirkau cigaretes IKI parduotuvėje.Sūnui norėjau įdėti, [sūnus ne Lietuvoje]Tai va kad pati nerūkau,tai ne tas nupirkau.Per stiprias. doh.gif Atlekiu į parduotuvę už 5 min.,prašau,kad pakeistų į tos pačios rūšies tik į silpnesnes, ne už ką.Aiškina,kad cigaretėms atskiras įstatymas,jos nekeičiamos. Negi tai tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2008 05 24, 20:55)
O aš pirkau cigaretes IKI parduotuvėje.Sūnui norėjau įdėti, [sūnus ne Lietuvoje]Tai va kad pati nerūkau,tai ne tas nupirkau.Per stiprias.  doh.gif Atlekiu į parduotuvę už 5 min.,prašau,kad pakeistų į tos pačios rūšies tik į silpnesnes, ne už ką.Aiškina,kad cigaretėms atskiras įstatymas,jos nekeičiamos. Negi tai tiesa? g.gif

Taip cigaretes , vaistai ,apatinis trikotazas, alkoholis ir dar sarasas , tik jei geranoriskai , bet siaip pagal istatyma nekeiciama .
Atsakyti
QUOTE(Erija @ 2008 03 21, 16:22)
O mums pasiseke grazinti kavos virimo aparata. Nusipirkom, parveze namo iskart paruosem virti kava, o ijungus pradejo stipriai jis vibruot ir puodeliai slinkti i sonus. jau ta pacia diena nuvezus atgali i parduotuve mums pasiule vesti i taisykla. "Smagu", kai nusiperki preke is parduotuves,iskart tau pasiulo vest ja i taisykla. Nemazai kainavo mums nervu su tuo aparatu, bet savo pasiekem apskunde Vartotoju teisiu ginimo tarnybai. Grazino pinigus iskarto, jau be jokiu issisukinejimu. Svarbu nenuleist ranku.


Kokios firmos jusu aparatas?Musu Krups tai ir vargom kol pakeite i nauja doh.gif
Atsakyti
Man tai daug kartų nepasisekė "Senukuose". Ten man nemažai problemų sukėlė prekių gražinimas. Mano nuomone, prisiveža visokių pigesnių nekokybiškų prekių, užtai ir genda. Pinigus ar į kitą prekę nenoriai keičia.
Atsakyti
QUOTE(sodiene @ 2008 05 30, 20:46)
Man tai daug kartų nepasisekė "Senukuose". Ten man nemažai problemų sukėlė prekių gražinimas. Mano nuomone, prisiveža visokių pigesnių nekokybiškų prekių, užtai ir genda. Pinigus ar į kitą prekę nenoriai keičia.


Aha Senukuose sunkiai sekasi su prekiu grazinimu ir keitimu verysad.gif Pirkau praeitais metais paspirtuka, kai kita diena nuluzo paspirtukas nuveziau, kad pakeistu tai ne, ne, ne schmoll.gif Pasiskambinus i vartuotoju apsaugos tarnyba tai irgi nieko gero neisgirdau, jog reiketu skirti ekspertize ir panasus galvos skausmai, nusispjoviau doh.gif Matyt tuo ir naudojasi, kad niekas del kelis desimties litu nesikreips daryti ekspertizes blush2.gif
Uz tat IKI parduotuveje kol kas viska keite, ka nebuciau atsinesus ax.gif
Atsakyti
Senukuose ir man ne vieną kartą teko susidurti su sunkumais gražinant nekokybiškas prekes. doh.gif
Atsakyti
Patarkit 4u.gif

Pirkau zaroj maikute. kadangi pirkau 5 minutes iki uzdarymo, nespejau pasimatuot. bet ji man labai patiko, taigi kaina nukirpau ir ismeciau doh.gif , ir tik po to nusprendziau, kad reiktu mazesnes blush2.gif

nezinau, ar vargti bandant pakeist, ar teks nesiot per didele? g.gif
kasos ceki turiu.
Atsakyti
QUOTE(dzile @ 2008 06 08, 18:22)
Patarkit 4u.gif

Pirkau zaroj maikute. kadangi pirkau 5 minutes iki uzdarymo, nespejau pasimatuot. bet ji man labai patiko, taigi kaina nukirpau ir ismeciau doh.gif , ir tik po to nusprendziau, kad reiktu mazesnes blush2.gif

nezinau, ar vargti bandant pakeist, ar teks nesiot per didele? g.gif
kasos ceki turiu.


Gali pabandyti nunešti pakeisti, nieko neprarasi, o jei dar ir pakeis tai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu grazinti batus ir uz juos atgauti pinigus, bet parduotuveje pasake kad jie tik keicia i kita preke, pinigu negrazina.
Kaip tokiu atveju elgtis?
Siame istatyme raso apie prekes keitima, apie pinigu grazinima kazkaip miglotai uzsiminama, kaip yra is tikruju?
http://www.vartotoja...itimo_taisykles
Atsakyti