Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 13, 09:55)
Ar neturi problemų su venomis? Gali bandyt pasiskambint į kokį nors masažo centrą paklaust, kad tikrai neprisidirbtum bėdų. Forume apie masažą yra patirties toj srity turinčių forumiečių, ten pabandyk paklaust.

nu kad nesiskundziau del venu niekada,man visos kojos gerai tik ta viena vieta kaskoks gumbas isoko ir viskas,tik nesuprantu del ko,bet siandien jau biski atslugo
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 13, 19:19)
nu kad nesiskundziau  del venu niekada,man visos kojos gerai  tik ta viena  vieta  kaskoks gumbas isoko ir viskas,tik nesuprantu del ko,bet siandien jau biski atslugo

Jei tas guzas slūgsta, gal tiesiog per didelis vakuumas neigiamai suveikė audiniams. Tikiuosi, bus viskas gerai. Parašyk, ar viskas susitvarkė.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ar taip visos isijautusios su taurem ir taip gerai sekasi kad nieko nerasot, ar jau vasar prasidejo ir visos apleido si reikala. Ar apimtys mazeja ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 06 27, 14:03)
Sveikos  smile.gif
ar taip visos isijautusios su taurem ir taip gerai sekasi kad nieko nerasot, ar jau vasar prasidejo ir visos apleido si reikala. Ar apimtys mazeja ?  smile.gif

Aš vis pasimasažuoju. Jau 3-čią mėn. Pirmą mėn. masažiukus dariau kasdien, antrą - rečiau. O dabar 2-3 k. per savaitę. Esu labai patenkinta. Rezultatai tikrai akivaizdūs, tai pastebėjo ir artimieji, draugės klausinėjo, kaip sugebėjau taip pasikeist, papasakojau joms - irgi pradėjo masažuotis thumbup.gif
Atsakyti
nu manes irgi klausia apie tas taures bet kai papsakoju tai nusprendzia kad per skaudi procedura tai kol kas nesirizta, bet as jau pripratau tai negaliu pasakyti kad jau taip baisiai cia. Nu pirmi kartai tikrai nemalonus, bet kai pamatai rezultatus tai negaila net tu melyniu. Dabar nusipirkau maudymke nauja is VS tai tikrai liuks, viskas savo vietose 4u.gif
Atsakyti
Dabar, kai masažuojuos, absoliučiai jokio skausmo nėra, matyt, tikrai oda turi įprasti. Dar girdėjau, kad tai priklauso nuo celiulito laipsnio. Jei celiulito nėra, ir skausmo nėra. Taip komentuoja vakuuminio masažo grožio salonuose pojūčius. Aš dar eksperimentą darau: taures statau ant župakalio (rekomendacijose apie taures rašo, kad tai imunitetą stiprina). Patariama laikyt 1 min., bet aš ilgiau laikau. O vaizdelis - nukrist iš juoko galima biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as tas taures...ir instrukcija kelissyk perskaiciau... ale, nieko man neiseina nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 29, 00:08)
nusipirkau ir as tas taures...ir instrukcija kelissyk perskaiciau... ale, nieko man neiseina nors tu ka doh.gif

viskas gausis, reikia tik praktikos. negailek aliejaus, kad turetu taure kaip slysti. suspaudi krastelius ir dedi prie odos. sekmes, parasyk, kaip sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2007 06 29, 19:58)
viskas gausis, reikia tik praktikos. negailek aliejaus, kad turetu taure kaip slysti. suspaudi krastelius ir dedi prie odos. sekmes, parasyk, kaip sekasi  biggrin.gif

ka tik pabandziau dar karta.. thumbup.gif gavosi...as kazkaip isivaizdavau, kad reik ta taure atitraukinet doh.gif na, bet jau kojytes tai visos raudonos...bet man rods, kad tas celiulitas db kaip tik paryskejo dar labiau g.gif
beje, o kokiais judesiai reik daryt? as tai aukstyn-zemyn bandziau.. bet gal sukamaisiai reik? a?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 13:55)
ka tik pabandziau dar karta..  thumbup.gif  gavosi...as kazkaip isivaizdavau, kad reik ta taure atitraukinet doh.gif  na, bet jau kojytes tai visos raudonos...bet man rods, kad tas celiulitas db kaip tik paryskejo dar labiau g.gif
beje, o kokiais judesiai reik daryt? as tai aukstyn-zemyn bandziau.. bet gal sukamaisiai reik? a?
aciu 4u.gif

Na matai, kaip viskas paprasta thumbup.gif , o masazuokis kaip tau patinka. Is pat pradziu gali tik i virsu, o paskui pirmyn atgal, zigzagais, ratukais, skersai ir t.t., pradzioj leciau, o paskui greiciau. sekmes darbuose
Atsakyti
[quote=liniux,2007 06 30, 16:50]
Na matai, kaip viskas paprasta thumbup.gif , o masazuokis kaip tau patinka. Is pat pradziu gali tik i virsu, o paskui pirmyn atgal, zigzagais, ratukais, skersai ir t.t., pradzioj leciau, o paskui greiciau. sekmes darbuose
[/quot

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 12:55)
bet man rods, kad tas celiulitas db kaip tik paryskejo dar labiau g.gif

Pamatysi, tas celiulitas greit išvis išnyks. Mano vyras aikčioja, kaip čia taip staigiai mano užpakalis "dingo", juokiasi, kad jau kelnių nėra pirkt "ant tokio skeleto" biggrin.gif
Atsakyti