Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(augjogx @ 2007 06 08, 14:16)
nu žinokit kai įsivažiavau su tom taurėma tai kai ilgiau pamasažuoju tai tas aliejus man kazkoks purvinas pasidaro. Galvojau kad įdegia mano eina velniop bet mano kolege pas masažuotoja darėsi tai sake po kiek laikao ir pas ja toks buvo. Nieko aš čia nesuprantu bet kažkoks poveikis matyt yra  unsure.gif . Iš pradžių galvojau kad aš čia murzė  doh.gif

O kokį aliejuką naudoji? Man dar nebuvo tokių pokštų... Ar anticeliulitinį?
Atsakyti
tokie 'pokstai' turi but, jei gerai yra daroma lotuliukas.gif as vaiksciojau pas masaziste,o siuo metu pati daru namie, tai tas vadinamas purvinas aliejus yra slakai thumbup.gif viskas gerai...as kai pradejau masazus irgi tokia murze buvau, po to apsivaliau biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 08, 17:49)
tokie 'pokstai' turi but, jei gerai yra daroma lotuliukas.gif as vaiksciojau pas masaziste,o siuo metu pati daru namie, tai tas vadinamas purvinas aliejus yra slakai thumbup.gif viskas gerai...as kai pradejau masazus irgi tokia murze buvau, po to apsivaliau biski blush2.gif

tai reiškia, kad aš negerai darau g.gif O taip stengiaus nušilus biggrin.gif dar porą mėlenių įsisegiau. Gerai dar, kad nedidelės.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 06 09, 07:24)
tai reiškia, kad aš negerai darau  g.gif O taip stengiaus nušilus  biggrin.gif dar porą mėlenių įsisegiau. Gerai dar, kad nedidelės.

Viska tu gerai darai, gal paprasciausiai tavo organizmas maziau uzsiterses, ar nenori pasiduoti. Kantrybes ir atsiras tas murzinumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 06 09, 06:24)
tai reiškia, kad aš negerai darau  g.gif O taip stengiaus nušilus  biggrin.gif dar porą mėlenių įsisegiau. Gerai dar, kad nedidelės.

O aš nemanau, kad būtinai turi būt tas murzinumas. Jau 2 mėn. masažuojuos, bet niekada nebuvo jokio murzinumo, o rezultatai (odos lygumas ir apimčių sumažėjimas) - thumbup.gif Nė viena mano pažįstama nesakė, kad būtų murzinumas, bet pokyčiai odos pas visas akivaizdūs. Manau, jei būtų tų toksinų, jei jie nesišalintų, pokyčių teigiamų nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 08, 15:29)
O kokį aliejuką naudoji? Man dar nebuvo tokių pokštų... Ar anticeliulitinį?

joanticeliulitini, kazkoks su apelsinų kvapu.
Atsakyti
sveikutes,na pagaliau ir as turiu savo taures,kuno spalvos,jau viena syki masazavausi,nu sunkokai gaunas ypac uzpakali,nusipirkau migdolu alieju ,raso kad tinka ceiulitui,na ziuresim kaip man seksis
Atsakyti
kur yra pirkt anticeliulitinio aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 11, 13:38)
kur yra pirkt anticeliulitinio aliejaus?

Aš pirkau Eurovaistinėj. Jei esi vilnietė, dar yra čia:
http://www.aromabalt...a...ducts&cid=5
Atsakyti
as tai nusipirkau pati paprasciausia turguje, ten pat kur taures pirkau, uz 12 litu smile.gif kaip jau sakem, ne aliejuje esme tongue.gif manau, kad nuo to ar alieju pirksime koki prancuziska uz 80 litu ar rusiska uz 12 lituku rezultatai tikrai nepriklauso lotuliukas.gif cia juk tas pats kaip ir su anticeliulitiniais kremais, nusiperka kremuka uz 150 lituku, pasitepa ir sedi laukia kol ims tirpte tirpt celiulitas, guosdamos save, kad juk turi veikt, jei tiek pinigu paklojau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust ar jum taip nebuvo?jau 2d masazuojuos su tom taurem,ir vakar man atsirado ant kojos gumbas kaskoks,ir isokes gerai matos,bijau gal ka nors jau pridirbau?man sekasi noriu geriau amzeis ka nors pridirbu,ir viduj kai glostai kojas kaskokie gumbiukai ar kas ten jaucias .ar jum taip nebuna,gal as ka nors pasidariau?patarkit
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 13, 07:42)
sveikutes,norejau paklaust ar jum taip nebuvo?jau 2d masazuojuos su tom taurem,ir vakar man atsirado ant kojos gumbas kaskoks,ir isokes gerai matos,bijau gal ka nors jau pridirbau?man sekasi noriu geriau amzeis ka nors pridirbu,ir viduj kai glostai kojas kaskokie gumbiukai ar kas ten jaucias .ar jum taip nebuna,gal as ka nors pasidariau?patarkit

Ar neturi problemų su venomis? Gali bandyt pasiskambint į kokį nors masažo centrą paklaust, kad tikrai neprisidirbtum bėdų. Forume apie masažą yra patirties toj srity turinčių forumiečių, ten pabandyk paklaust.
Atsakyti