Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 03, 13:41)
O Klaipėdoj turguj nėra maisto papildų kiosko? Tikrai kažkur skaičiau forume, kad pirko Klp moterys...

Yra Kliapėdoje, senajame turguje, pačioje pirmoje eilėje. Ten visokią rusišką kosmetiką moteriškė pardavinėja, tai paklauskit jos apie masažines taures- iš karto paduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 06 04, 13:42)
Nu mano taures tai brangios palyginus, su tom kurias jus turit. Gal ilgiau laikys. Pas mane spalvotos kazkokios, ir kainavos Kaliningrade 20Lt. Bet siaip tai manau kad as cia ant tuninginiu uzsiroviau, vistiek efektas tas pats  tongue.gif . Odos atliekamos darosi, pas jus taip nera? g.gif

Taip, iš rusiškų papildų kioskų irgi spalvotos. Apie atliekamą odą paaiškink, nesupratau klausimo.
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 06 04, 16:22)
Yra Kliapėdoje, senajame turguje, pačioje pirmoje eilėje. Ten visokią rusišką kosmetiką moteriškė pardavinėja, tai paklauskit jos apie masažines taures- iš karto paduos smile.gif

oi dekui,reiks uzeit taip laukiu kada nusipirksiu bet teks laukti iki sestadienio nes dirbu visom dienom
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 04, 18:26)
Taip, iš rusiškų papildų kioskų irgi spalvotos. Apie atliekamą odą paaiškink, nesupratau klausimo.

nu nezinau kaip cia paaiskintu, ta oda plonesne pasidarė tai gal del to daugiau man ir isitempia dabar.
Iš pradžių mėlynes buvo, po to net nebeskaudedavo kai masažuodavau. O dabar padariau savaitę pertrauką tai vėl viskas iš naujo ir mėlynės ir skauda. Bet normaliai kentėti galima.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 06 05, 12:56)
nu nezinau kaip cia paaiskintu, ta oda plonesne pasidarė tai gal del to daugiau man ir isitempia dabar.
Iš pradžių mėlynes buvo, po to net nebeskaudedavo kai masažuodavau. O dabar padariau savaitę pertrauką tai vėl viskas iš naujo ir mėlynės ir skauda. Bet normaliai kentėti galima.

Taip, aš irgi jau įsitikinau, kad bent jau kas antrą ar trečią dieną vis reikia pasimasažuot, kad oda neatprastų ir vėl neskaudėtų ir nemėlynuotų.
Atsakyti

Pasiskaičiau apie jūsų rezultatus, reiks vėl kibt į masažus. Taures turiu, tik kažkaip dar laiko reik surast.

O kur tuos eterinius aliejus perkat? Kažkaip pas mus neužmačiau, kad būtų būtent masažams.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 06 05, 14:11)

O kur tuos eterinius aliejus perkat? Kažkaip pas mus neužmačiau, kad būtų būtent masažams.

vaistineje
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 06 05, 14:11)
Pasiskaičiau apie jūsų rezultatus, reiks vėl kibt į masažus. Taures turiu, tik kažkaip dar laiko reik surast.

aš tai jokių eterinių nenaudiju, aš pirkau paprastą anticeliulitinį aliejų. Jis kainavo 20lt eurovaistinej. tom anticeliulitinem galiom tai as labai abejoju, pirkauų kad tik taures slystų ir tiek. Rezultatai vistiek matosi
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 06 07, 15:13)
aš tai jokių eterinių nenaudiju, aš pirkau paprastą anticeliulitinį aliejų. Jis kainavo 20lt eurovaistinej. tom anticeliulitinem galiom tai as labai abejoju, pirkauų kad tik taures slystų ir tiek. Rezultatai vistiek matosi

drinks_cheers.gif Pritariu. Puikūs rezultatai masažuojant taurėmis net tada, kai naudoji paprasčiausią vakišką aliejuką.
Atsakyti
oi laukiu kada ateis sestadienis ir galesiu nusipirkti tu tausriu,kad tik butu kas jas parduoda doh.gif
Atsakyti

Dėkui už info. Jei galima ir su vaikišku aliejuku apsieit, tai išvis thumbup.gif. Belieka tik kibt į darbą.
Atsakyti
nu žinokit kai įsivažiavau su tom taurėma tai kai ilgiau pamasažuoju tai tas aliejus man kazkoks purvinas pasidaro. Galvojau kad įdegia mano eina velniop bet mano kolege pas masažuotoja darėsi tai sake po kiek laikao ir pas ja toks buvo. Nieko aš čia nesuprantu bet kažkoks poveikis matyt yra unsure.gif . Iš pradžių galvojau kad aš čia murzė doh.gif
Atsakyti