Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 01, 12:00)
Ar jums irgi masažuotos vietos po masažo keletą valandų kaista?

man tik is pradziu kaista. bet tikrai ne 2 valandas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 01, 12:00)
Na kaip sekasi masažuotis, supermamytės? Aš jau baigiu pusmečio pardavimų planą tiems taures parduodantiems kioskams padaryt  biggrin.gif Drauges aprūpinau. Patenkintos rezultatais  thumbup.gif Ir aš pati patenkinta, vis karts nuo karto pasimasažuoju. 2 cm nutirpo.
Tiesa, noriu paklausti. Ar jums irgi masažuotos vietos po masažo keletą valandų kaista? Man toks jausmas, lyg jos būtų kaitinamos ir lyg skruzdėlytės lakstytų...

Šiaip super dalykas, ačiū už rekomendacijas wink.gif 4u.gif
bet aš jau ir aptingau, aplaidau truputuką šitą reikalą blush2.gif ypač, kai tų mėlynių atsirado po pirmų kartų, paskui gydžiausi, kad galėčiau ir nebūtų gėda su bikini pasirodyt, nes visgi maudymosi sezonas bigsmile.gif
bet pradėsiu vėl... šiandien kaip tik nusipirkau babuškos anticeliulitinį aliejų, bandysim bigsmile.gif
o, kad kaista tas tiesa. bet man patinka, kažkaip toks jausmas, jog "tvarko" tą mano celiulitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 06 01, 13:46)
Šiaip super dalykas, ačiū už rekomendacijas wink.gif  4u.gif
bet aš jau ir aptingau, aplaidau truputuką šitą reikalą  blush2.gif  ypač, kai tų mėlynių atsirado po pirmų kartų, paskui gydžiausi, kad galėčiau ir nebūtų gėda su bikini pasirodyt, nes visgi maudymosi sezonas  bigsmile.gif
bet pradėsiu vėl... šiandien kaip tik nusipirkau babuškos anticeliulitinį aliejų, bandysim  bigsmile.gif
o, kad kaista tas tiesa. bet man patinka, kažkaip toks jausmas, jog "tvarko" tą mano celiulitą  thumbup.gif

Mėlynių greit nebeatsiranda, man po kokių 2 savaičių masažavimosi jos išnyko ir daugiau nebeatsiranda, nors vakuumą stiprų darau.
Sėkmės visoms! bigsmile.gif
Atsakyti
panickos o gal kuri9 esat is klaipedos ar klaipeoj pirkot?kur yra?ar jus perkat turguose kur rubus pardavyneja?nu pas mus babulku nesedi su kosmetika rusiska.blin kur man rast?o gal galit foto imest kaip ta taure atrodo bijau ne tokia nusipirkt doh.gif o tai pries naudojant tauire kuna butina istepti su kokiu kremu?
a tokios jos?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 03 birželio 2007 - 08:46
QUOTE(pandutė @ 2007 06 03, 09:45)
panickos o gal kuri9 esat is klaipedos ar klaipeoj pirkot?kur yra?ar jus perkat turguose kur rubus pardavyneja?nu pas mus babulku nesedi su kosmetika rusiska.blin kur man rast?o gal galit foto imest kaip ta taure atrodo bijau ne tokia nusipirkt doh.gif o tai pries naudojant tauire kuna butina istepti su kokiu kremu?

Tokios drinks_cheers.gif
Na nesu is klaipedos, ir negaliu patarti kur tauriu ieskoti pirkti, bet galiu pasakyti kaip jom naudotis ax.gif Jei nusipirksi, tai bus ir instrukcija, bet as pries masazuojant issitepu vaikisku aliejum, kad geriau slystu, ir masazuoju, spirale arba pirmyn atgal. O su kremu tepanti, tai man atrodo per sausa bus, gali skaudet arba taure visai nevaziuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 03, 08:45)

Taurės tokios, tik rusų gamybos būna kitokioje dėžutėje. Pakuotėj būna 2 taurės. Apie tai, kaip masažuoti, viską išsamiai rasi čia:
http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
O masažo aliejumi ar kremu teptis būtina, nes kitaip taurės neslysta. Gal šiek tiek geriau slysta naudojant aliejuką, bet aš naudoju ir kremą, tik juo reikia vėl pasitepti, kai susigeria. Man labai patinka VITEKS anticeliulitinis kremas. Kojos kaista po to ilgai, jaučiasi, kad jis tikrai veiksmingas, o kainuoja tik 10 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 03 birželio 2007 - 09:07
aciu mergaites uz informacija tik galvoju kur man rast tu tauriu pirkt,gal pas mus kokioj vaistinej yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 03, 09:59)
aciu mergaites uz informacija tik galvoju kur man rast tu tauriu pirkt,gal pas mus kokioj vaistinej yra g.gif

O Klaipėdoj turguj nėra maisto papildų kiosko? Tikrai kažkur skaičiau forume, kad pirko Klp moterys...
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 03, 15:41)
O Klaipėdoj turguj nėra maisto papildų kiosko? Tikrai kažkur skaičiau forume, kad pirko Klp moterys...

berods sake,kad senajam turguj pardavineja kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 03, 14:41)

QUOTE(organizatore @ 2007 06 03, 15:29)
berods sake,kad senajam turguj pardavineja kazkur  ax.gif

nu as kai nevaikstau i tuos turgus tai nezinau,bet pagalvojau kad senam turguj gali buti,nes ten bapces daznai sedi
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 06 03, 15:13)
nu as kai nevaikstau i tuos turgus tai nezinau,bet pagalvojau kad  senam turguj gali buti,nes ten bapces daznai  sedi

Kaune tai ne babcės pardavinėja (kiek suprantu, jos parduoda nelegaliai), o normali parduotuvėlė yra tų maisto papildų požeminėj perėjoj prie Stoties.
Atsakyti
Nu mano taures tai brangios palyginus, su tom kurias jus turit. Gal ilgiau laikys. Pas mane spalvotos kazkokios, ir kainavos Kaliningrade 20Lt. Bet siaip tai manau kad as cia ant tuninginiu uzsiroviau, vistiek efektas tas pats tongue.gif . Odos atliekamos darosi, pas jus taip nera? g.gif
Atsakyti