Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(marlena24 @ 2007 05 12, 19:07)
gali tikrai pasakyt kad stovint daryt negalima schmoll.gif na ne tai kad negalima, bet nebus efekto...as ta klausima buvau uzdavus savo masazuotojai,nes man paciai darant irgi patogiausiai yra stovint.o ji pasake kad reik gulint, nes raumenys turi buti visiskai atpalaiduoti.tai as atsgulu pirma ant vieno sono, po to ant kito ir "vazineju"... smile.gif

O mane masazuotoja moke, kad daryti stovint biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 05 11, 16:15)
Na viskas, išduokit, kur Kaune jų rast ? wink.gif
Ir dar man įdomu, kaip pačią save masažuoti, ką Jūs darot - gulit, Sėdit, kaip ten tas rankas taip iki užpakalio atsukt ? biggrin.gif

pries tai kazkur skaiciau kad yra stoties turgui, kur prekiauja rusiska kosmetika
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 05 14, 09:45)

suprasi ten g.gif siaip gulint paciai turetu buti sunkoka pasidaryti g.gif nors gal ir geriau g.gif gulint jau geriau kazkas kitas darytu
Atsakyti
kaip jusm sekasi su tom taurem pasakokit
pas mane tai oda pasidare su tokiom vandeningom puslytem. Is pradziu galvojau kad ne su tuo susije, bet tik tose vietose kur masazuopju. Siaip as tai darau tik atsistojus ir galiu pasakyti kad efektas kad ir koks bet jis yra. Po 3 sav mano oda jau stangresne ir plonesne. Tik su pilvu sunkaiu. smile.gif
Atsakyti
Kas čia per naujovė blink.gif? Pirmąkart girdžiu
Atsakyti
Na, paprašiau aš masažistės, kad parodytų man, kaip tą masažą atlikti. Tai po to parodymo noras beveik jau praėjo ! Na skauda tai baisiai, o dar man sakė, kad "aš čia Tau silpnai tik parodau, labiau reiktų pritraukti" ! Bet, įtariu, poveikis tai turėtų būti... Tai ar neatsiras kauniečių, žinančių, kur tų taurių rasti ?
Atsakyti
Aš žinau smile.gif Prie pat Žaliakalnio turgaus yra kioskelis, kosmetikos, ir visokių "čiūdų". Dar neįėjus į patį turgų.
Atsakyti
Pačioms galima masažuoti tik gerai žinant kaip tai teisingai atlikti ir pažįstant savo kūną, negalima masažuoti kur kapiliarai išsiplėte, negalima spausti, reikia tam tikrais zigzagais taures stumdyti.....
Per stipriai darant galima pažeisti poodinį audinio sluoksnį ir bus dar didesnių bėdų. Turėjau aš vieną klientę kuri po taurių darynosi pas mane atėjo taisyti klaidų, negerai taip. Atsargiai darykitės ypač pilvo srityje, vidiniame šlaunų paviršiuje išvis negalima.
Atsakyti
O kur tas lariokas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 05 13, 11:18)
as irgi thumbup.gif
ieskau dabar eterinio aliejaus citrinu arba apelsinu ir su juo bandysiu daryt. Sako efektas geresnis. Bet brangus jie labai ir mazas kiekis unsure.gif

Eterinių aliejų galima tik po keletą lašų pilti į bazinį masažo aliejų. Aš pilu arbatmedžių ir greipfrutų thumbup.gif

Kad tik gulint reikia daryti, nesutinku. Aš pati ir mano draugės masažuojasi stovėdamos. Rezultatai visų akivaizdūs - thumbup.gif

O taurių KAUNE pirkt yra Geležinkelio stoties požeminėj perėjoj maisto papildų kioske. Kaina - 10 Lt. Yra ir prie Zanavykų turgaus rusiškų maisto papildų kioske, ten 14 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 01 birželio 2007 - 08:34
Na kaip sekasi masažuotis, supermamytės? Aš jau baigiu pusmečio pardavimų planą tiems taures parduodantiems kioskams padaryt biggrin.gif Drauges aprūpinau. Patenkintos rezultatais thumbup.gif Ir aš pati patenkinta, vis karts nuo karto pasimasažuoju. 2 cm nutirpo.
Tiesa, noriu paklausti. Ar jums irgi masažuotos vietos po masažo keletą valandų kaista? Man toks jausmas, lyg jos būtų kaitinamos ir lyg skruzdėlytės lakstytų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 01 birželio 2007 - 11:12