Ta technologija yra limfodrenazinio, vakuuminio ir klasikinio masazo derinys vienu metu daromas aparatu. Taigi, galima viska ir rankomis pasidaryt, jeigu norisi
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 31, 16:21)
Aš esu ta, kuri susitvarkė celiulitą. Matyt, SM tokia viena esu. Reikia daug kantrybės...
As irgi PAsitvarkiau. Nedristu teigti, kad jis visai dingo, bet, sakyciau, atrodo geriau, nei pries nestuma O kai grizau namo is GN, apsiverkiau, nes galvojau tokia baisi ir liksiu Aisku, ir svoris pakrito, ir kremuka naudojau, ir siurkscia kempine duse, pries dusa kasdien tauriu masazas 10 min. Menesi pasikankinau, rezultatai pacia nustebino. Tik va dabar reiktu vel koki kursa pakartot, bet taip tingisi
Susidomejus, o tu galetum tada kiek placiau papasakoti kokios tos limfos tekejimo kryptys, jei labai laikaisi sios teorijos. Apsviesk tada jau visas, ne tik kritikuok Ne visos turim galimybe ieskoti ir pirktis knygas apie vakumini masaza ir atsivertineti 251 psl
limfos tekejimo kryptis...
As ne kritikuoju, o patariu. Esu masaziste, tobulinuosi, skaitau nauja literatura, daug dirbu, o jeigu yra labiau ismananciu kaip tai daryti, galite nekreipti demesio i tai, ka as sakau. Tiktai norejosi patarti neismanantiems.
merginos parašykit adresiuka kur galima butu užsisakyti tauriu internetu
Aš irgi nuo šeštadienio taurę į rankas ėmiau Nusipirkau Kalvarijų turguj, dar rusišką masažinį anticeliulitinį aliejų pačiupau Slysta gerai, jausmas irgi malonus (tiesa tik po to, nes masažuojantis skauda ), o kitą dieną kojos kaip po gero sporto. Labai gerai, kad va įmtė limfos tekėjimo kryptis, kaip tik jų laikantis bandysiu taurelę vedžiot . Ačiū! O mėlynių truputį labai nedidelių ir neryškių yra, bet nedaug...labai nepersistengiu ir smarkiai "neįsegu" taurės Bandžiau saviškį prikalbint, kad man atsigulus užpakalį su jom pasukiotų, bet atsisakė "tom nesąmonės niekam nereikalingom užsiimt", tik lūžta juokais iš tos procedūros Nieko jie nesupranta
Ruuta, mūsų vyrai neturi matyti tokių dalykų...
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 26, 12:09)
Ruuta, mūsų vyrai neturi matyti tokių dalykų...
nematau nieko cia blogo...gal reik slept, kad ir WC lankomes...
Nu nežinau kaip ten kam, visi savo santykius skirtingai klosto Aš dangstydamasi ir slapstydamasi namuose negyvenu, o ir masažuotis nežadu po lova palindus, kad nepamatytų
Yra tokia senolių išmintis, kad vyras neturi matyti jokių gražinimosi procedūrų, tik rezultatą...Čia ne aš sugalvojau.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 26, 15:17)
Yra tokia senolių išmintis, kad vyras neturi matyti jokių gražinimosi procedūrų, tik rezultatą...Čia ne aš sugalvojau.
...pasitaiko labai jautriu vyru...