Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

net veidui daro vakumini masaza su taurem....pradejau dometis kinieciu medicina tai visko isknisau.....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 31 liepos 2008 - 05:37
QUOTE(Isabelle @ 2008 07 31, 06:35)
net veidui daro vakumini masaza su taurem....pradejau dometis kinieciu medicina tai visko isknisau.....
user posted image

Namuose pacioms geriau nebandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko tik nedaro, kad pinigėlius išviliotų...
Atsakyti
gal galit paaiskint kaip reikia is tikruju gerai masazuoti? is koju apacios i virsu kad butu limfos tekejimo kryptimi ir visokiais zigzazais ir sukamaisiais? ar galiu aukstyn zemyn?
nusipirkau taure, ruosiuos pradeti ir kai pasiskaiciau jau nebezinau nuo ko 4u.gif ax.gif
Atsakyti
As masažavausi su taure daugiau nei mėnesį laiko ir jokių rezultatų nepamačiau. Esu bandžiusi ir vaakuminį masažą, poveikio irgi jokio nebuvo. Manau pasiseka tik toms, kurios neturi celiulito arba jo tik pati pradžia. Girdejau geru atsiliepimų apie vela Smooth, bet šito kolkas neišbandžiau, nes bijau, kad tai tik gerai išreklamuotas produktas verysad.gif .Patikesiu, kai atsiras tos, kurioms padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu ta, kuri susitvarkė celiulitą. Matyt, SM tokia viena esu. Reikia daug kantrybės...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 31, 17:21)
Aš esu ta, kuri susitvarkė celiulitą. Matyt, SM tokia viena esu. Reikia daug kantrybės...

Kokiom priemonėm susitvarkei? Gal pas tave jis buvo nežymus? g.gif

Aš tai jau net bijau masažuoti taurėm, rodos, kad masažavau ir celiulitas man dar labiau išryškėjo unsure.gif
Atsakyti
Yra ir daugiau susitvarkiusiu ta celiulita, tik reikia viska taisyklingai daryti. Jeigu daromi masazai netaisyklingai, tai ne tik kad celiulitas nedings, bet gali atsirasti ir visokiu kitokiu problemu. Jeigu vakuuminis nuo celiulito nepadeda, bandykit limfodrenazini, vyniojimus, rankini anticeliulitini masaza, klasikini masaza. Jie visi efektyvus pries celiulita. Tik reikia viska pabandyti ir nuspresti, kas efektyviausiai veikia konkreciai Jums. Zmoniu kunai labai nevienodi. Yra toks liekninantis kaitinantis kremas, tai vienoms jis kaitina kaip ugnis, o kitos - visai nieko nejaucia. Tai va. O celiulitas greitai nedingsta. Reikia kantrybes ir vieno menesio tikrai tam neuztenka. Reikia kiekviena diena problemines vietas vienaip ar kitaip veikti, tada kunas tikrai graziau atrodys ir savijauta bus kita. Ir siaip visose srityse, jeigu nori gero rezultato, reikia gerai padirbeti. wink.gif
Atsakyti
Saulevandeny, šiose temose daug kartų apie tai rašiau. Buvo 2 laipsnio celiulitas su trečio salelėmis. Daug kantraus darbo ir rezultatas yra.
Atsakyti
QUOTE(upina @ 2008 07 31, 16:38)
As masažavausi su taure daugiau nei mėnesį laiko ir jokių rezultatų nepamačiau. Esu bandžiusi ir vaakuminį masažą, poveikio irgi jokio nebuvo. Manau pasiseka tik toms, kurios neturi celiulito arba jo tik pati pradžia. Girdejau geru atsiliepimų apie  vela Smooth, bet šito kolkas neišbandžiau, nes bijau, kad tai tik gerai išreklamuotas produktas  verysad.gif .Patikesiu, kai atsiras tos, kurioms padėjo  mirksiukas.gif

Kas tas vela smooth? blink.gif Jau tris savaites masazuojuosi su masazine taure, rezultatai tikrai yra thumbup.gif tik va atsiranda mazu melyniu, o dabar vasara tai nelabai graziai atrodo kojytes blush2.gif
Atsakyti
[quote=Linute:),2008 08 01, 09:56]
Kas tas vela smooth? blink.gif

Jeigu Kaune, aglima pasiskaityti "motina ir vaikas" http://www.motinairv...amp;parent=lt_5 , jei Vilniuje, tai http://www.lazerinis...to_gydymas.html

Tik nzn ar teisingai pasielgiau idedama nuorodas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upina: 01 rugpjūčio 2008 - 09:17
[quote=upina,2008 08 01, 10:16]
[quote=Linute:),2008 08 01, 09:56]
Kas tas vela smooth? blink.gif

Jeigu Kaune, aglima pasiskaityti "motina ir vaikas" http://www.motinairv...amp;parent=lt_5 , jei Vilniuje, tai http://www.lazerinis...to_gydymas.html

Tik nzn ar teisingai pasielgiau idedama nuorodas g.gif
[/quote]

Teisingai mirksiukas.gif Aciu
Atsakyti