Pritariu nuomonei,kad pacioms geriau nesidaryti,jei nemoki,nes galima dar labiau susigadinti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 05 14, 00:22)
ir dar..isgirdau ,kad nuo masazu kai kurioms celiulitas pradejo matytis zymiai ryskiau? jezaw kaip is gasdino siats teiginys...neva kai celiulitas giliau ir dar matosi tik suspaudus oda nuo masazu iskyla i virsu ir tik veliau pasisalina.
Pas mane kolkas matosi tik suspaudus oda, tai labai bijau kad nuo tauriu matysis net neitempus...
Pas mane kolkas matosi tik suspaudus oda, tai labai bijau kad nuo tauriu matysis net neitempus...
idomu tai tiesa ar ne? gal man tik paranoja, ar tikrai slaunys nelygeja, o atvirksciai
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 08, 23:08)
idomu tai tiesa ar ne? gal man tik paranoja, ar tikrai slaunys nelygeja, o atvirksciai
as tai jau pastebejau,kad kuo daugiau i celiulita ziuri,tuo jo daugiau atrodo ciai siaip,ne del tauriu.
Pradzioje jis isryskeja, po to pradeda dingti
nusipirkau siandien taure, bet jauciu jau teks atidet masazus po atostogu, bijau visa melyna but idomu ar gal kaip nors svelniai pamasazuot, kad nebutu melyniu
Man niekada nebuvo mėlynių.
man irgi niekados nera melyniu tik viena karta buvo atsirade, kai dariau pirma karta ir nemokejau tinkamai sureguliuoti vakumo stiprumo illiusion81, manau jei nesmarkiai masazuosi, melyniu neatsiras
QUOTE(MazeMaze @ 2008 07 01, 13:08)
prisiskaičiau as apie tas taures ir nusprendžiau pati isbandyti vakar buvo pirmas seansas,na skaudėjo tai laaabai...,bet tesiu pažiūrėsiu kas bus o kada jau galima tikėtis pirmų rezultatu?
o aš pasiskaičiau - ir viau.... neramu būtų vienai pačiai namie su tuo aparatu....
Tai darykit su mazu vakuumu namuose ir melyniu nebus. Efektas bus, bet nebus labai didelis. Masazistai daro su didesniu vakuumu, melyniu daugiausiai nebuna todel, kad daromi specialus masazai pries ir po vakuumo. Dedamos specialios priemones. Namuose galima irgi kazka pasidaryt, tik nepersistenkit.
Aš tik namie ir dariausi...
na pabandziau silpnai- tai manau tikrai nebus jokiu melyniu- kolkas tik pora judesiuku pabandziau koks ten tas veikimas- tai odele tik graziai parausvejo, bet jokiu skausmu nepajutau, tai vakare reiks pasidaryt seansa