Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

ar tiesa, kad tos vakuumines taures tos pacios kur senovej naudojamos buvo plauciams gydyti? turiu namie visa maisa tik nesuprantu kaip jas naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2008 06 24, 13:16)
ar tiesa, kad tos vakuumines taures tos pacios kur senovej naudojamos buvo plauciams gydyti? turiu namie visa maisa tik nesuprantu kaip jas naudot  g.gif

Ne,ne tos...
Atsakyti
o po kiek laiko pasimato rezultatai? g.gif labai nekantri jau esu, savaitę masažuojuos, bet dar kolkas nieko.
Atsakyti
QUOTE(jpaula @ 2008 06 24, 20:25)
o po kiek laiko pasimato rezultatai? g.gif labai nekantri jau esu, savaitę masažuojuos, bet dar kolkas nieko.

As praeita vasara koki menesi kasdien masazuodavau ir...nieko ypatingo nepastebejau... unsure.gif gal ka ne taip dariau, o gal kiekvienai vis kitaip g.gif
Atsakyti
Kantrybės reikia daug...
Atsakyti
vaižgante,
jei Tau nesunku ir negaila, gal gali papasakoti pagrindines kryptis kuriomis atlikti masažą, t.y. kaip tas taurytes vedžiot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 06 21, 18:15)
I virsu einant daug zigzagiuku, o kai jau virsuj, galima taure nuimti ir vel apacioj prideti arba vienu bruksniu grizti zemyn.

Labai dekui, kad mus konsultuojate thumbup.gif
Atsakyti
Prasom biggrin.gif. Dar nuo celiulito labai gerai darytis limfodrenazini masaza. Tik paciam vargiai iseis pasidaryt. Gal kazka panasaus... hmm. Bet cia tam tikra technika yra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 birželio 2008 - 20:38
Pačiai- nemanau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 24, 18:28)
Ne,ne tos...

bet juk vakuumas tas pats.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugiau esmes ne tame, su kuo daromas vakuuminis masazas (zinoma tai irgi svarbu), bet kaip wink.gif
Atsakyti
o kiek minuciu reiktu daryti vienai kojai?

man ilgiau pasimasazavus koja ismeto tokiom rausvom demelem cia normalu ar ne? na panasiai kaip po pirties buna
Atsakyti