ar tiesa, kad tos vakuumines taures tos pacios kur senovej naudojamos buvo plauciams gydyti? turiu namie visa maisa tik nesuprantu kaip jas naudot
QUOTE(Nicollette @ 2008 06 24, 13:16)
ar tiesa, kad tos vakuumines taures tos pacios kur senovej naudojamos buvo plauciams gydyti? turiu namie visa maisa tik nesuprantu kaip jas naudot
Ne,ne tos...
QUOTE(jpaula @ 2008 06 24, 20:25)
o po kiek laiko pasimato rezultatai? labai nekantri jau esu, savaitę masažuojuos, bet dar kolkas nieko.
As praeita vasara koki menesi kasdien masazuodavau ir...nieko ypatingo nepastebejau... gal ka ne taip dariau, o gal kiekvienai vis kitaip
Kantrybės reikia daug...
vaižgante,
jei Tau nesunku ir negaila, gal gali papasakoti pagrindines kryptis kuriomis atlikti masažą, t.y. kaip tas taurytes vedžiot
jei Tau nesunku ir negaila, gal gali papasakoti pagrindines kryptis kuriomis atlikti masažą, t.y. kaip tas taurytes vedžiot
QUOTE(susidomejus @ 2008 06 21, 18:15)
I virsu einant daug zigzagiuku, o kai jau virsuj, galima taure nuimti ir vel apacioj prideti arba vienu bruksniu grizti zemyn.
Labai dekui, kad mus konsultuojate
Prasom . Dar nuo celiulito labai gerai darytis limfodrenazini masaza. Tik paciam vargiai iseis pasidaryt. Gal kazka panasaus... hmm. Bet cia tam tikra technika yra
Pačiai- nemanau
Daugiau esmes ne tame, su kuo daromas vakuuminis masazas (zinoma tai irgi svarbu), bet kaip
o kiek minuciu reiktu daryti vienai kojai?
man ilgiau pasimasazavus koja ismeto tokiom rausvom demelem cia normalu ar ne? na panasiai kaip po pirties buna
man ilgiau pasimasazavus koja ismeto tokiom rausvom demelem cia normalu ar ne? na panasiai kaip po pirties buna