Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Mane t.p. domina taures Siauliuose, gal vaistinese yra?
Dar klausymelis: ar galima siomis tauremis masazuoti, jei ant slaunu kapiliarai "isokia"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 16 birželio 2008 - 14:39
Siaip tai negerai vakuumu issokusius kapiliarus dar erzinti
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 06 16, 15:36)
Dar klausymelis: ar galima siomis tauremis masazuoti, jei ant slaunu kapiliarai "isokia"?

negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 06 17, 16:48)
Siaip tai negerai vakuumu issokusius kapiliarus dar erzinti

Gal patartumet ar galima braukyti aukstyn zemyn isilgai kojos ir zigzagiukais 4u.gif O gal tik aukstyn galima, pagal limfos tekejimo krypti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 06 16, 15:36)

Šiauliuose pirkau verpsto kieme, ten yra medicinos prekių parduotuvė. Už 2taures- 20lt. O dėl kapiliarų, tai , manyčiau, geriau pasikonsultuot su masažiste.
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 06 18, 11:17)
Gal patartumet ar galima braukyti aukstyn zemyn isilgai kojos ir zigzagiukais  4u.gif O gal tik aukstyn galima, pagal limfos tekejimo krypti  ax.gif

Aukstyn zigzagiukais, ir spiraliukais, ir tiesiai. Bet tik aukstyn. Ant sedmenu - ratais.
Atsakyti
Siauliuose prie Dvaro turgavietes yra tauriu, sake savaitgaliui uzvez nauja partija; 2vnt-20 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 06 19, 09:28)
Siauliuose prie Dvaro turgavietes yra tauriu, sake savaitgaliui uzvez nauja partija; 2vnt-20 lt smile.gif

o cia kurioje vietoje, pacioje turgavieteje?
Atsakyti
QUOTE(OPP @ 2008 06 19, 11:22)
o cia kurioje vietoje, pacioje turgavieteje?

Nea, salia, lauke, kur anksciau kioskeliuose gelem prekevo, man atrodo iki siol kazkiek ten yra geliu, tai ten yra ir russ kosmetikos, va pas jas yra tauriu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 06 18, 23:18)
Aukstyn zigzagiukais, ir spiraliukais, ir tiesiai. Bet tik aukstyn. Ant sedmenu - ratais.

Dekui 4u.gif Nes as tai braukydavau ir aukstyn ir zemyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 06 18, 22:18)

kažko čia tai nesupratau su tuo tik aukštyn tai kaip grįšt į pradinę padėtį jei ne braukimu žemyn....nžn kaip čia yra bet taip masažavausi ir kojos lygios.
Atsakyti
I virsu einant daug zigzagiuku, o kai jau virsuj, galima taure nuimti ir vel apacioj prideti arba vienu bruksniu grizti zemyn.
Atsakyti