QUOTE(ingu @ 2008 06 06, 22:12)
Visa valanda vienos vietos vistiek ne masazuosi, kitaip, itariu, po tokio masazo koju nebejaustum...
Aukstyn-zemyn reikia, mano masaziste sako, kad butent tokiais judesiais, kai istisai slauni kiek staigiau perbrauki, galima paspartinti celiulito nykima, bet labai skauda, tai as nesiduodu
o ir matyt, nelabai patartina dar ir turint galvoje, kad "celiulitas ne per savaite atsiranda, tad nereikia bandyt per savaite jo atsikratyti"..
cia anksciau kazkurioj temoj buvau radus tokia nuoroda
http://www.youtube.c...h?v=vFO2vOG-Qdo - 3.5min paskaitos "kas tas celiulitas" ir pora min praktikos jo gydymui. masaziste kazkiek panasiai masazuoja ir mane, tik, man atrodo, sitas dede kazkaip labai jau daug "gnaibo"..
Tai aukstyn zemyn galima masazuoti
Nes cia viena mamyte rase, kad tik aukstyn galima, kazkaip ten limfai taip geriau, ar dar ten kazkas
O kazin ar galima is vieno sono i kita, na ne aukstyn zemyn, o is vienos puses i kita, tokiais zigzagiukais
Gal kas zinote?
Man ratukais, tai kaskaip neiseina, atsprusta taure
Papildyta:
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 22, 14:53)
sveikos
isbandziau ir as savo taure vakar(liko tik viena,nes kita drauge nukniauke).
tikrai nesitikejau,kad tiek su ja galima itraukti.
noriu paklausti,o kaip ja vedzioti taisyklingai?kokia kryptim?
buvau salone viena kart,bet itariu,kad tas masazistas tik \"mokesi\"ant manes,tai vedziojo aukstyn-zemyn tiktai,o ant dezutes parasyta,kad ir sukamaisiais judesiais reikia.
tai gal paaiskinsit
o siaip ryt eisiu vel pas specus,tai tikuosi suzinosiu daugiau.
o del melyniu,tai kiek supratau,pas visas ju buna ar ne?
pas mane buvo ant nugaros l.daug
Tai ar suzinojote ka nors daugiau
Gal galetumete su mumis pasidalinti