Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 14, 18:05)
Kažkaip nesinorėtų sutikti ax.gif Nesu nei medicinos, nei biologijos žinovė, tačiau taurės man labai tinka ir patinka. O šiandien, maždaug po savaitės masažų, pastebėjau, kad užpakaliuko oda lygesnė ir stangresnė thumbup.gif Nepersistengiu su vakuumu, stengiuosi kuo švelniau, bet užtikrintai masažuotis.

Po masažo taip pat gaunų geros nuotaikos dozę, nes dedu į tai dideles viltis ir, manau, jos pasiteisins, tik tam reikės laiko ax.gif

bet gi visas musu kunas pilnas ivariu "tasku", kuriuos spaudziant ar kitaip veikiant galima gydyti arba...pakenkti. arba pvz., jei sportuojama netinkamai taip pat galima atrodyti graziai, bet tuo paciu ir labai pakenkti pvz., stuburui. g.gif

masaziste darydama masaza jau minejo kazkokias vietas, kur ir ant slaunu negalima statyti (ir tai nebuvo vidine puse).. schmoll.gif

o laiminga isejau dar nezinoda, kad tai serotoninas bei kad masazas veikia celiulita. tiesiog labai gerai jauciausi thumbup.gif
Atsakyti
Nors pažįstu nemažai masažuotojų, bet nežinau nė vienos, kuri gerai nusimanytų apie masažą vakuuminėmis taurėmis. Dauguma yra savamokslės. Aš taip pat. Todėl klientėms nebent kartą kitą per kojas taure perbraukiu, o ir sau masažuodama nepersistengiu. Visgi man labiau patinka masažas rankomis...Žinau, kad tikrai nieko neištampysiu, nepakenksiu. Ir sau kojas daugiau rankomis masažuojuosi, vonioje sėdėdama šiurkščia kempine pasibraukau, po vonios- šiurkščiu rankšluosčiu kojas ir sėdmenis ištrinu...O ir pilingą su jūros druska pati gali pasidaryti...Tik reikia save mylėti ir netingėti.
Atsakyti
Ne visos masažistes, darančios vakuuminį masažą yra savamokslės. Daugelis masažo mokyklų jau to moko ir moko profesionaliai. Bet anticeliulitinių masažų mokintis visada labai brangiai kainuoja. Galima pas masažistą nuėjus pasiteirauti, ar jisai savamokslis, ar turi sertifikata, kad mokėsi vakuuminio masažo. O su taure negalima masažuoti limfinių mazgų vietų, jeigu ką. smile.gif
Atsakyti
o kur kaune isigyti siu tauriu? gal bazeje prie rusiskos kosametikos?
Papildyta:
o ka manot apie "Celluless vakuuminio masažo prietaisa" is Topshop.lt uz 170 lt?
Atsakyti
Pozemineje perejoje prie stoties turgaus arba prie pat stoties turgaus kur yra kazkoks prekybos centras Planeta,stai salia jo,na netoli stoteles,yra papildu kioskas(rusisku) dvi taures 11lt, pirkau treciadieni.
Atsakyti
buckis Tau!!!
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 05 19, 12:05)
o kur kaune isigyti siu tauriu? gal bazeje prie rusiskos kosametikos?
Papildyta:
o ka manot apie  "Celluless vakuuminio masažo prietaisa" is Topshop.lt uz 170 lt?

buvau isigijusi, grazinau ta pacia diena doh.gif
Atsakyti
Ta is topshopo? Nagi, nagi papasakok biggrin.gif. Labai smalsu
Atsakyti
as tai per kaledas is topshopo timkes nusipirkau uz 100lt lotuliukas.gif
o tikejausi anticeliulitines gydomasiais liekininamasiais isigyti...
nenusimdavau ju nei nakti, nei diena, nei sportuojant, net kai su sijonu bunu jas suraitau kad nesimatytu ...ir nieka nieka nieka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 19 gegužės 2008 - 21:21
QUOTE(dilgelyt @ 2008 05 19, 21:20)
as tai per kaledas is topshopo timkes nusipirkau uz 100lt    lotuliukas.gif
o tikejausi anticeliulitines gydomasiais liekininamasiais isigyti...
nenusimdavau ju nei nakti, nei diena, nei sportuojant, net kai su sijonu bunu jas suraitau kad nesimatytu ...ir nieka nieka nieka. doh.gif

Reklamos auka?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 05 19, 21:53)
Ta is topshopo? Nagi, nagi papasakok biggrin.gif. Labai smalsu

nzn gal kam tas aparaciukas ir patinka...nes cia is kazkurio forumo sake viena pana naudoja ir patinka...nu skonio reikalas.man asmeniskai tai visiskas ssss....todel kad vakuumas nu itin mazas...tuos masazus su paprasta taure darau jau seniai tai man norisi normalaus vakuumo...tai vat kadangi reklama neatitiko kokybes grazinau...man nereikalingas daiktas.. smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į jūsų "klubą" - taures jau turiu porą savaičių, bet naudotis dar neprisiruošiau lotuliukas.gif
Atsakyti