Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Na viskas, išduokit, kur Kaune jų rast ? wink.gif
Ir dar man įdomu, kaip pačią save masažuoti, ką Jūs darot - gulit, Sėdit, kaip ten tas rankas taip iki užpakalio atsukt ? biggrin.gif
Atsakyti
jungiuos prie jusu bigsmile.gif cia kartais ne tos rusiskos taures kur dedavo ant nugaru kai sirgdavom plauciu uzdegimais ir t.t g.gif
Atsakyti
ne ne,jos gumines...nu tokio tipo kaip vaiskiska soske tik stora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 05 11, 16:38)
ne ne,jos gumines...nu tokio tipo kaip vaiskiska soske tik stora thumbup.gif

tai gi kazkuri cia rase kad tu guminiu nerado tai nusipirko stiklines schmoll.gif
Atsakyti
nu man rada idom kaip su tom stiklinem naudotis thumbup.gif kiek as pamenu kai vaikystej taures dedavo tau uzdegdavo vata, ja kisdavo i ta taure, kaitindavo ir tada klijuodavo...tai cia nesamone visiska su ta stikline taure schmoll.gif ta gumine gi per visa procedura atlimpa 20 kartu,tai paeme ir vel "prisiurbi",o tai ka ta stikline kaitinsit 20 kart??? doh.gif nesamone...
Atsakyti
Sąmonė-nesąmonė, paskaityk va čia, prie "masažas", ir viskas paaiškės:
http://www.masazonam...t/Paslaugos.htm
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 05 11, 16:15)
Ir dar man įdomu, kaip pačią save masažuoti, ką Jūs darot - gulit, Sėdit, kaip ten tas rankas taip iki užpakalio atsukt ? biggrin.gif

Stovint biggrin.gif Gali, kad patogiau, koja ant kokios neaukstos kedutes ar kazko panasaus pastatyti mirksiukas.gif O rankos uzpakali tikrai pasieks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 05 11, 21:05)
Sąmonė-nesąmonė, paskaityk va čia, prie "masažas", ir viskas paaiškės:
http://www.masazonam...t/Paslaugos.htm

Niu, ir kur parasyta, kad daroma stiklinemis tauremis? mirksiukas.gif Tik paaiskejo, kad galima daryti kasdien, kursas nuo celiulito-menuo tongue.gif As tai tol vazineju, kol ikaista oda. Kol lygiai parausta ir prilietus jauciasi siluma. rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 05 12, 08:38)
Stovint  biggrin.gif Gali, kad patogiau, koja ant kokios neaukstos kedutes ar kazko panasaus pastatyti  mirksiukas.gif O rankos uzpakali tikrai pasieks  lotuliukas.gif

man irgi butu patogiausia stovint, bet skaiciau jog reikia sedint arba gulint unsure.gif
Atsakyti
gali tikrai pasakyt kad stovint daryt negalima schmoll.gif na ne tai kad negalima, bet nebus efekto...as ta klausima buvau uzdavus savo masazuotojai,nes man paciai darant irgi patogiausiai yra stovint.o ji pasake kad reik gulint, nes raumenys turi buti visiskai atpalaiduoti.tai as atsgulu pirma ant vieno sono, po to ant kito ir "vazineju"... smile.gif
Atsakyti
as irgi thumbup.gif
ieskau dabar eterinio aliejaus citrinu arba apelsinu ir su juo bandysiu daryt. Sako efektas geresnis. Bet brangus jie labai ir mazas kiekis unsure.gif
Atsakyti
nemetyk pinigeliu tiem brangiem aliejam mirksiukas.gif as nusipirkau rusiska alieju anticeliulitiniam masazu, ten pat kur ta taure pirkau, Kalvariju turguj larioke blush2.gif 100 ml. 12 lituku thumbup.gif ir tikrai nemanau, kad jis yra prastesnis uz koki kita, kuris kainuoja 100 litu schmoll.gif
Atsakyti