Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(meumeuke @ 2008 05 03, 16:27)
Sveikos.
Nusipirkau taures. Visos temos dar neskaiciau, bet jau labai norisi pradet masazus su jom, tai paklausiu.  blush2.gif  Koks geriausias kremas ar aliejukas, masazuojant su siom taurem? Man su mano anticeliulitiniu kremu visai neslysta. Susigeria jis iskart.  doh.gif

Aš naudoju aliejuką masažinį, Nusipirkau droge didelę bonkę masažinio aliejaus, dar parašyta kad ir anticeliulitinis smile.gif slysta tai labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 05 03, 16:27)
Sveikos.
Nusipirkau taures. Visos temos dar neskaiciau, bet jau labai norisi pradet masazus su jom, tai paklausiu.  blush2.gif  Koks geriausias kremas ar aliejukas, masazuojant su siom taurem? Man su mano anticeliulitiniu kremu visai neslysta. Susigeria jis iskart.  doh.gif

Kremas masažui netinka, būtinai aliejus turi būti, o tinka jis bet koks, svarbu, kad slystu mirksiukas.gif O slysta kaip ir su visais mastau.gif Aš tai naudoju iš Kalvarijų turgaus pirktą kartu su taruėmis, rusišką anticeliulitinio masažo aliejų. Paskui manau pirksiu „MADARA“ anticeliulitinį tonizuojantį aliejų.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 04, 11:31)
Kremas masažui netinka, būtinai aliejus turi būti, o tinka jis bet koks, svarbu, kad slystu mirksiukas.gif O slysta kaip ir su visais mastau.gif Aš tai naudoju iš Kalvarijų turgaus pirktą kartu su taruėmis, rusišką anticeliulitinio masažo aliejų. Paskui manau pirksiu „MADARA“ anticeliulitinį tonizuojantį aliejų.

O kuo ypatingas tas MADARA aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonde @ 2008 05 04, 16:07)
O kuo ypatingas tas MADARA aliejus? ax.gif

Neįsivaizduoju doh.gif blush2.gif Tiesiog man patinka ta kosmetikos firma, nes visi produktai, naudojami kosmetikos gamyboje, yra užauginami Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje. Kvepia natūralumu ir patikimumu ax.gif g.gif
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti kur galima isigyti tas taureles,kokia ju kaina?vaikstau dbr pas masaziste,bet kadangi jau zinau kaip tai daroma,tai galeciau pati darytis:) wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_jolia_ @ 2008 05 10, 13:05)
sveikos,norejau paklausti kur galima isigyti tas taureles,kokia ju kaina?vaikstau dbr pas masaziste,bet kadangi jau zinau kaip tai daroma,tai galeciau pati darytis:) wub.gif  thumbup.gif

Turguje, aš pirkau už 12 lt
Atsakyti
Mergaites, gal paaiskintumet tiksliau, kurioj Kalvariju turgaus vietoj tas taures perkat? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 05 10, 17:25)
Mergaites, gal paaiskintumet tiksliau, kurioj Kalvariju turgaus vietoj tas taures perkat? aciu 4u.gif

Įėjus per pagrindinį įėjimą tasai baltas kioskelis visai netoli, lyg prie gėlių g.gif Laikytis dešinės pusės. Nuo įėjimo gal per 100 metrų. Bet kurios bobulytės paklauskit kur rusiškų papildų kioskelis, tai visos atsakys.

Patikslinkit kuri mirksiukas.gif
Atsakyti

o man pradėjo trukinėti kapiliarai cry.gif veltui viskas gavosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black angel: 11 gegužės 2008 - 09:40
Tikriausiai labai stipriai darete masaza. Atsargiau reiketu ...
Atsakyti
As irgi susigundziau su tom taurem,bet nezinau ar padeda,ar ne,nors masazuoju saziningai kiekviena ryta,dabar dar sportuot pradejau,gal efektas didesnis bus.o kam nors padeda?man kartais atrodo kad dar daugiau jo atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 12, 14:53)
As irgi susigundziau su tom taurem,bet nezinau ar padeda,ar ne,nors masazuoju saziningai kiekviena ryta,dabar dar sportuot pradejau,gal efektas didesnis bus.o kam nors padeda?man kartais atrodo kad dar daugiau jo atsiranda?

Padeda. Reikia turėti daug kantrybės ir nesitikėti greitų rezultatų.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti