Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(davile @ 2008 04 04, 15:30)
buna celiulitas ir vyrams, tik kitose kuno srityse - ant pilvo (laaabai daugeliui vyrui tai pastebiu  biggrin.gif ) ir ant sprando - na tai turbut buna, labiau jau nutukusiems vyrukams smile.gif

tai naturalu, nes moterims viskas eina i klubus, o vyrams i juosmeni
Atsakyti
Kreipiuosi į susidomėjusią, kiek kainuoja vakuminis masazas viso kuno plius sakykime įvyniojimas ir kiek atskirai vakuminis visam kunui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine11 @ 2008 04 07, 18:37)
Kreipiuosi į susidomėjusią, kiek kainuoja vakuminis masazas viso kuno plius sakykime įvyniojimas ir kiek atskirai vakuminis visam kunui? ax.gif

Ziurint, kur norite darytis sias proceduras. Kainorasciai yra internete. Jeigu kokiame prestiziniame spa centre, tai mokesite gal dvigubai, negu paprastesniame. Paziurekite internete. O siaip kiek zinau ima uz sudetingesne procedura masazuotojai apie 100 lt.
Atsakyti
O pas mane vakuminis kainuoja 40LT . ir 11 procedura dovanu tongue.gif . ir salonas senamiesti

Papildyta:
Ir 100Lt tai tikrai apsurdas .
cia jau truputuka apiplesimas.
Atsakyti
Turejau galvoje sudetingesne procedura, kuri susideda is limfodrenazinio, vakuuminio, relaksuojancio masazu ir kuno vyniojimo. Visai neapiplesimas. Paskaiciuokit patys islaidas
Atsakyti
QUOTE(petsi @ 2008 04 08, 17:39)
O pas mane vakuminis kainuoja 40LT . ir 11 procedura dovanu  tongue.gif . ir salonas senamiesti

Papildyta:

o cia su taurelem? ax.gif ir beje, kuriame mieste? gal kaune? bigsmile.gif
Atsakyti
O pas mane vakuminis kainuoja 40LT . ir 11 procedura dovanu  tongue.gif . ir salonas senamiesti

Papildyta:

o cia jus apie vilniu kalbate?
Atsakyti

Papildyta:

Labai ir man idomu kuriam cia mieste blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 15 balandžio 2008 - 11:03
gavau taures......uzsisakiau is usa internetinio puslapio.....atsiunte taures is vilniaus..... biggrin.gif net nustebau gavus siuntini is LT...glavoju kas cia dabar siuntini atsiunte is LT..simta metu nesu nieko gavus is lt....pairodo masazo taures........nu geras...... biznis is lietuvos... biggrin.gif

dvi zalios masazo taures.....perskaiciau instrukcija......parasyta jokias budais negalima masazuoti vidiniu slaunu puses ir pilvo.....galima masazuoti tik slaunis ir uzpakali......tris masazavimo budai.......lygios juostos......zigzagai ir ratukais......

siandien pirma diena issimasazavau....nu labai patiko.....net kojos atrodo energijos gavo..... biggrin.gif pailsejo atsigavo... biggrin.gif

ai dar parasyta kad daryti masaza kiekviena diena menesi laiko....po to padaryti dvi savaites pertrauka....po to i savaite kelis kartus daryti....

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 16, 06:31)
gavau taures......uzsisakiau is usa internetinio puslapio.....atsiunte taures is vilniaus..... biggrin.gif  net nustebau gavus siuntini is LT...glavoju kas cia dabar siuntini atsiunte is LT..simta metu nesu nieko gavus is lt....pairodo masazo taures........nu geras...... biznis is lietuvos... biggrin.gif

doh.gif hihihi.gif

Maniškės taurės taip pat žalios, pirkau Kalvarijų turguj, gal jūsiškės irgi iš ten pat lotuliukas.gif Va tai tau ir „Amerika“ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 16, 06:31)

dvi zalios masazo taures.....perskaiciau instrukcija......parasyta jokias budais negalima masazuoti vidiniu slaunu puses ir pilvo.....galima masazuoti tik slaunis ir uzpakali......tris masazavimo budai.......lygios juostos......zigzagai ir ratukais......

Keista kad negalima masazuoti pilvo? g.gif Juk kai daro vkumini masaza su aparatu masazistai i ir pilva masazuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(petsi @ 2008 04 08, 18:39)

Papildyta:

kokiam mieste darai ir kur tas salonas...?
Atsakyti