Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Isabelle @ 2008 04 01, 23:23)
merginos iskylo toks klausimas.....bijau kad kunas gali priprasti prie tu tauriu masazo ir po to kai bus nebedaromas masazas su taurem celiulitas gali dvigubai ar trigubai atsinaujinti.....va to ir bijau kad tik taip nebutu....... g.gif

smile.gif
prie masazo oda nepripranta taciau jei nustosi ji darius -zinoma, kad jis atsinaujins, bet tai nereiskia, kad turetum ji darytis 365 d. per metus, uzteks palaikomuju masazu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 02, 11:37)
smile.gif
prie masazo oda nepripranta taciau jei nustosi ji darius -zinoma, kad jis atsinaujins, bet tai nereiskia, kad turetum ji darytis 365 d. per metus, uzteks palaikomuju masazu

O kiek kartų per mėnesį reikia daryti palaikomuosius masažus?
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2008 04 02, 13:10)
O kiek kartų per mėnesį reikia daryti palaikomuosius masažus?

priklauso nuo odo bukles - vienoms reiktu karto per savaite, kitom uztenka 2 kartu per menesi
Atsakyti
Rekomenduojama palaikomieji anticeliulitiniai masazai maziausiai viena karta per menesi. Geriausiai darytis du kartus per menesi. O jeigu metu jau daugiau ir celiulito nera, tai gali buti, kad jo ir nebus. Jo neturi moterys, kurios turi daugiau vyrisku hormonu. Pazistu tokias kelias. Jau penkiasdesimt, o kojos lyguteles. Bet jos turi kitu problemu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 balandžio 2008 - 15:48
QUOTE(susidomejus @ 2008 04 02, 15:19)
Jo neturi moterys, kurios turi daugiau vyrisku hormonu. Pazistu tokias kelias. Jau penkiasdesimt, o kojos lyguteles.

o cia is kur tokia info blink.gif , mano drauge 30, gimdziusi, valgo viska ka nori, niekada nera sportavusi, jokiu masazu ir jokio celiulito, bet ir vyrisku hormonu perteklius jos nekankina schmoll.gif
Be to visos mano pazistamos su padidejusiu vyrisku hormonu skaicium turi celiulita g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 02, 18:21)
o cia is kur tokia info  blink.gif , mano drauge 30, gimdziusi, valgo viska ka nori, niekada nera sportavusi, jokiu masazu ir jokio celiulito, bet ir vyrisku hormonu perteklius jos nekankina  schmoll.gif
Be to visos mano pazistamos su padidejusiu vyrisku hormonu skaicium turi celiulita g.gif

Info is kompetetingos literaturos apie celiulita
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 04 02, 21:05)
Info is kompetetingos literaturos apie celiulita

tai kur ta kompetentinga info blink.gif -saltinis?
siaip tai ir vyrai turi ta celiulita, pati esu maciusi, o ir vyrai, daug bendro su sportu turintys -ta patvirtina- o ir problemu su moteriskais hormonais neturintys blink.gif
Atsakyti
Celiulitas yra moteru problema (su labai mazom isimtim) ir daugiau hormoninio pobudzio.
Atsakyti
O tai kas vyksta organizme su tais hormonais? Isivaizdavau , kad su riebalais ir t.t. g.gif
Atsakyti
g.gif O as visada galvojau, kad celiulitas atsiranda butent del moterisko hormono . Juk daznai moteriai iki nestumo neturejusiai celiulito, nestumo metu jis atsiranda unsure.gif Jei visa tai lemtu vyriskas hormonas tostesteronas, tai musu vyrai ta bauba turetu, o ne mes unsure.gif O be to, jei moters organizme daug vyrisko hormono, tai kazi ar ji taptu nescia. Nu cia mano pamastymai....niekam savo nuomones neprimetu cool.gif

Celiulitas – taip pat riebalinis sluoksnis. Tačiau nuo kitų riebalų jis skiriasi savo forma. Odos sluoksnių jungiamajame audinyje susiformuoja ertmės, kuriose kaupiami riebalai. Kai šios ertmės persipildo, jos įgauna nelygų paviršių. Susidaro įvairūs iškilimai ir įdubimai, matomi per odos sluoksnį. Tai ir vadinama celiulitu.
Yra kelios teorijos, tad sujungus jas į vieną galima sakyti, kad pagrindinės priežastys - pažeista cirkuliacija, laisvieji radikalai, virškinimo sutrikimai arba neteisinga mityba, moteriškų hormonų - estrogenų - perteklius, fizinių pratimų stoka arba kai persistengiama sporto salėse.

Atsakyti
Viskas labai teisingai pasakyta pries tai esancioje zinuteje. Moteriski hormonai palankiai veikia celiulito atsiradima. Kai jie suaktyveja: brendimo, nestumo metu, ar del kokios nors dar priezasties- atsiranda celiulitas. Zinau viena nestuke, kuri irgi sugalvojo naikintis atsiradusi celiulita. Deja, nieko is to nebutu. smile.gif O is tu teoriju, isvardintu pries tai esancioje zinuteje, galima pasakyti, kad ir vyrai nevalgo sveikai, nesportuoja, o celiulita turi ypac retai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 balandžio 2008 - 16:08
QUOTE(susidomejus @ 2008 04 02, 23:34)
Celiulitas yra moteru problema (su labai mazom isimtim) ir daugiau hormoninio pobudzio.

buna celiulitas ir vyrams, tik kitose kuno srityse - ant pilvo (laaabai daugeliui vyrui tai pastebiu biggrin.gif ) ir ant sprando - na tai turbut buna, labiau jau nutukusiems vyrukams smile.gif
Atsakyti