***** mergaites....prisijuoksit....vakar kaip tik siurbliavau kambarius ir prisiminiau savo isradima..
ir ka jus galvojat.....prilipinau slanga prie slaunu...buvau su timpom tai gerai slydo ir tikrai efektas
masazavau masazavau kojas ir siurblys uzgeso..
perkaito..
...tik viena mintys i galva lindo ne kaip pataisyti siurbly o kad nenebus masazo..
bet mano siurblys putiovas....
issiaikinau kad turi saugikli..
tai perkaites siurblys automatiskai issijungia...palaukiau 30 minuciu ir siurblys vel siurbe kaip siurbes....bet tada jau ne kojas o kambarius siurbiau..
o vakare nusimaudzius....issitepus kojas kremu ...atsinesiau i vonia siurbly......gerai kad mano siurblys pasidaro ir nesiojamu....ir nerekejo viso giganto i vonia grusti....
slangos galas plasmasinis ir svelnus....tai per oda ejo kaip vyro rankos....
si karta neperkaitinau siurblio nes ismokau kad reikia biski nuimti nuo odos ir leisti siurbliui atsikvepti...
mano mb isgirdes vonioj siurbly sako ka tu ten darai....sakau biski voratinklius reikia pasiurbti....
bet efektas superinis....***** uzsisakysiu tas taures....tik as pirma karta labai atsargiai dariau......tik is virsaus i apacia bruzinau per slaunis.....tai nezinau ar nuo masazo ar nuo velnias zino ko man kojas skauda kaip buciau po gero sporto....
vos paeinu siandien.....melyniu nera.....gal del to kad pirma karta labai jau asargiai dariau.....bet slanga prilimpa tai labai gerai.....nes siurblys galingas....
atrodo kad oda i save isiurbs...
bet as pastebejau kad masazuojant skauda ten kur raumuo yra...