ir mane gunde tas aparatas, bet jei nerueguliuojamas stiprumas - tada nenoriu
Kokia nesamone, kad nesireguliuoja vakuumo stiprumas. Zmones labai skirtingo jautrumo yra. Esu darius jau daug tokiu masazu ir vienos labai jautrios skausmui, kitos ne tokios jautrios. Kaip galima daryt, jeigu kliente dantis sukandus kencia. Butinai turi reguliuotis. Matyt sio prietaiselio kurejai apie tai nepagalvojo...
QUOTE(laurada @ 2008 03 28, 12:15)
Ka tik skambinau i top shop, tai sake perskambins ir viska apie ji paaiskins
Nes jei galingumas nesireguliuoja, tai tada neapsimoka ji pirkti nes man kai dare vakumini masaza, paskutinius kartus tai labai didelis stiprumas buvo, palyginus su pirmu kartu
Nes jei galingumas nesireguliuoja, tai tada neapsimoka ji pirkti nes man kai dare vakumini masaza, paskutinius kartus tai labai didelis stiprumas buvo, palyginus su pirmu kartu
man ta pati situacija, tik man paskutiniai trys kartai is 10 buvo pacio didziausio galingumo koks tik galimas su starvak aparatu.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2008 03 28, 14:26)
Kokia nesamone, kad nesireguliuoja vakuumo stiprumas. Zmones labai skirtingo jautrumo yra. Esu darius jau daug tokiu masazu ir vienos labai jautrios skausmui, kitos ne tokios jautrios. Kaip galima daryt, jeigu kliente dantis sukandus kencia. Butinai turi reguliuotis. Matyt sio prietaiselio kurejai apie tai nepagalvojo...
vadinasi jei nesireguliuoja stiprumas tai ten bus labai mazas vakuumas.. nu ir suda sukure atsiprasant....nes tame puslapyje yra filmukas imestas tai ten vakuumas labai jau mazas atrodo. tai jauciu su taure pats zymiai didesni vakuuma gali pasidaryti nebereikalingas ir aparatas
sveikos merginos, gerai kad uzsukau pasiskaityti apie sita aparata is top shopo, nes vasarai artejant pati susigundziusi buvau nusipirkti, turiu tas tautes, ir paskausta man pirstus ten bruzinti,maniau aparatas pades, bet va jei nereguliuojamas, tai nekas...
uzsisakiau as is top shopo treniruokli vidiniams ir isoriniams koju raumenims... bus matyt kaip man seksis, mama mano pirko vibrotone dirza..tai idomiai taip jis ten vibruoja:) mama sake naudoja ji nuo nugaros skausmu:) kaip masaza:))))
uzsisakiau as is top shopo treniruokli vidiniams ir isoriniams koju raumenims... bus matyt kaip man seksis, mama mano pirko vibrotone dirza..tai idomiai taip jis ten vibruoja:) mama sake naudoja ji nuo nugaros skausmu:) kaip masaza:))))
isigijau taurele ryt bandysiu
Kokia? Ta is topshopo?
gyvenu usa....jokiu tauriu cia nei su ziburiu nerasi.... bet internetas visagalis tai per ebay radau.....ir radau vienam internetiniam puslapi..bet bizni daro is europos...lt kainuoja 12lt usa 30doleriu.....bet reiks jauciu uzsisakyti....
ir zinot merginos ka as dar pagalvojau.... tik nesijuokit....kazkaip sove mintis i galva kai apie vakumini masaza pradejau dometis.....salonuose vakumini masaza daro su aparatu panasiu kaip siurblys.....ir su oru prispaudzia oda.....tai ismasciau taip....siurbly panaudoti masazui... tikslau siurblio slanga juk taip pripimpa prie odos siurblio slangos galas kad net nuplesti sunku..... tai isitepi kuna aliejais prisilipini ijungto siurblio slangos gala ir vazineji kunu.....ka galvojat..?.. ne tas pats efektas butu..?.
vyras jauciu is koto nukristu pamates toki vaizda.... bet ka del grozio nepadarytum....
ir zinot merginos ka as dar pagalvojau.... tik nesijuokit....kazkaip sove mintis i galva kai apie vakumini masaza pradejau dometis.....salonuose vakumini masaza daro su aparatu panasiu kaip siurblys.....ir su oru prispaudzia oda.....tai ismasciau taip....siurbly panaudoti masazui... tikslau siurblio slanga juk taip pripimpa prie odos siurblio slangos galas kad net nuplesti sunku..... tai isitepi kuna aliejais prisilipini ijungto siurblio slangos gala ir vazineji kunu.....ka galvojat..?.. ne tas pats efektas butu..?.
vyras jauciu is koto nukristu pamates toki vaizda.... bet ka del grozio nepadarytum....
QUOTE(Isabelle @ 2008 04 01, 00:01)
tai isitepi kuna aliejais prisilipini ijungto siurblio slangos gala ir vazineji kunu.....ka galvojat..?.. ne tas pats efektas butu..?.
Manau, kad efektas tikrai būtų, tik svarbu, kad tas galas, kur prie odos prilimpa būtų švelnus - kad odos nesubraižytų, nepakenktų.
QUOTE(Jucy @ 2008 04 01, 09:15)
Merginos, siurbli gi sudeginsit
Va čia tai tiesa, geriau jau taurės
nu pasidariau vakar masaza su taurem ir siandien ne tai kad melynes ant koju, o tokie taskeliai melyni ir aplinkui siek tiek melyna, skauda truputi. kas cia dabar atsitiko? nezinau ar testi toliau masazus