Nu mergaites ir as tas taures turiu ir pati pradejau masazuotis, pas mane tai nugaroj tie kumpiai labai nepatinka. Tai sakau gal iseis kas. Nu bet jau skauda tai eina sau, kaip su lazda kas butu perejes per nugara. Ir kazkodel strena pradejo skaudeti, bet gal cia ne su tuo susije. Bus matyt, dar tik3 kartus pasidariau. Pilva man iseina masazuoti, gal del to kad pas mane odos nemazai ten like po gimdymo dar ne viskas susitrauke.
Jungiuosi ir aš prie jūsų vakar nusipirkau tas taures, tai šiandien jau 2 kartą masažavausi... šiaip kaip masažas man patiko, tik viršutinę kūno dalį sunku išsimasažuoti.
ir dar, o kodel jūs parduodate antrą taurę? aš pabandžiau su dviem pasimasažuot, nu labai fainai ir greičiau išsimasažuoju
ir dar, o kodel jūs parduodate antrą taurę? aš pabandžiau su dviem pasimasažuot, nu labai fainai ir greičiau išsimasažuoju
tai va as ir taip pagalvojau, kad kai rankos miklesnes bus reiks man daryti su dviem taurem igi is abieju pusiu. Kol kas tai leti judesiai dar. Bet butu suzinoti is kitu kurios ilgiau jau naudoja si metoda, kokie rezultatai. Pas mane tai jau jauciu oda stangresne, jau maloniau jauciuosi. Kol kas rezultatu kitokiu ner. Tik melynes kelios usidare
Na va prisikaiciau cia is jusu apie tas taures , ir nutariau paexperimentuoti... kadangi tu guminiu negavau, tai pamaniau, kad ir stiklines bus o.k... ir ka gaunasi, skauda, bet kenciu, nes paskelbiau kara celiulitui .. is pradziu issitepu Weledos berzu aliejumi nuo celiulito ir ka i prieki...skauda, bet grozis reikalauja auku ... Na nezinau ar as issigalvoju ar cia taip noriu, kad butu...bet kojos atrodo sustangresnes ir oda lygesne tapo... Reiks toliau save kankinti
Na as is karto masazuoti dviem taurem nesugebu
Melyniu ant koju pas mane beveik nelieka. Na gal kokios kelios nedideles Galima sakyt, kad praktiskai nieko. Prie skausmo jau ipratau, nors anksciau buvo sunkoka iskesti. Dar be vakuuminio darausi ir medaus masaza
O vat kelias taures is karto pirkti visai apsimoka. Taigi jos "devisi" - kieteja nuo visokiu alieju, jeigu buus intensyviau naudojamos. As jau viena ismeciau. Kai paemiau nauja, is kartos pajutau skirtuma - ta senoji jau buvo sukietejusi, jau nebe taip prilipdavo, sunkoka buvo suspausti ir sudaryti vakuuma, daznai atsokinedavo, o su nauja vel galiu normaliai varyti
Melyniu ant koju pas mane beveik nelieka. Na gal kokios kelios nedideles Galima sakyt, kad praktiskai nieko. Prie skausmo jau ipratau, nors anksciau buvo sunkoka iskesti. Dar be vakuuminio darausi ir medaus masaza
O vat kelias taures is karto pirkti visai apsimoka. Taigi jos "devisi" - kieteja nuo visokiu alieju, jeigu buus intensyviau naudojamos. As jau viena ismeciau. Kai paemiau nauja, is kartos pajutau skirtuma - ta senoji jau buvo sukietejusi, jau nebe taip prilipdavo, sunkoka buvo suspausti ir sudaryti vakuuma, daznai atsokinedavo, o su nauja vel galiu normaliai varyti
QUOTE(augjogx @ 2007 05 10, 22:13)
Geras, o tai po kiek laiko naudojimo ta taure tavo sukietejo. Ar kiekviena diena darot masaza ar ne man idomu? as tai kol kas kiekviena bet galvoju gal per daznai.
Kiek girdejau, kasdiena daryti nelabai gerai Reikia bent kas antra. Bet, kiek paskaiciau siame forume, nemazai darosi kadiena
Pradejau darytis gal kazkur sausi Tiksliai neatsimenu Pradzioje darydavausi kokius 3 k/savaite. Nuo kokio balandzio darausi 1-2 kartus/savaite. Dazniausiai tik karta teiseina
Siaip ta senaja taure dar galima naudoti. Bet tikrai jinai jau ne tokia kaip nauja Tikrai zymiai sunkiau susispaudzia. Kiek zinau, cia normalu, taip ir turi buti. Cia nuo aliejaus.
O ar zinote, kad tauriu negalima plauti vandeniu?
a tai kuo valyti?
QUOTE(Latelle @ 2007 05 11, 14:14)
a tai kuo valyti?
Tik ne vandeniu ir muilu As taure tik gerai servetele issluostau. Kazkur skaiciau, kad reikia ta servetelę suvilgyti vandenilio peroksido tirpale ar kazkur tai
QUOTE(Spyrga @ 2007 05 11, 05:38)
Pradejau darytis gal kazkur sausi Tiksliai neatsimenu Pradzioje darydavausi kokius 3 k/savaite. Nuo kokio balandzio darausi 1-2 kartus/savaite.
Tai o kokie rezultatai? Ar sukūdo probleminės vietos? Ar mažėja celiulitas (atsiprašau, jei neturi )? Šitoj kompanijoj čia Tavo didžiausia patirtis, ko gero. Kažin, o negalima nemokšiškai darant pakenkti sau ? Masažistė pasakojo, kaip ateina moterys po naminių anticeliulitinių masažų ir kremų duobėtomis kojomis, nes suyra tos ląstelės nevienodai ir išsigūzuoja
O vandeniu neplauti dėl dezinfekcijos, turbūt Nes vandenilio peroksidas irgi vandeninis tirpalas, tai čia ne dėl terpės, o dėl veiklųjų m- gų (aktyvaus deguonies, kuris dezinfekuoja) siūlo jį, manyčiau...
QUOTE(ypata @ 2007 05 11, 15:25)
Tai o kokie rezultatai? Ar sukūdo probleminės vietos? Ar mažėja celiulitas (atsiprašau, jei neturi )? Šitoj kompanijoj čia Tavo didžiausia patirtis, ko gero. Kažin, o negalima nemokšiškai darant pakenkti sau ? Masažistė pasakojo, kaip ateina moterys po naminių anticeliulitinių masažų ir kremų duobėtomis kojomis, nes suyra tos ląstelės nevienodai ir išsigūzuoja
O vandeniu neplauti dėl dezinfekcijos, turbūt Nes vandenilio peroksidas irgi vandeninis tirpalas, tai čia ne dėl terpės, o dėl veiklųjų m- gų (aktyvaus deguonies, kuris dezinfekuoja) siūlo jį, manyčiau...
Pas mane nebuvo labai ziauraus celiulito. Kai suspaudi, tada kazkiek matosi Cia daugiau uzsiimu profilaktiskai, kad bent daugiau neatsirastu. Rezultatai yra. Bet manau, kad viskas nuo kompleksiniu priemoniu. Daug sportuoju, pradejau derinti maista. Uzpakaliuka ir kojas kankinu ne tik taurem, bet darausi ir medaus masaza, sveiciu visokiais sveitikliais Oda tikrai pasidare lygesne, svelnesne, sustangrejo. Uzpakaliuko apimtis sumazejo, slaunu apimciu nematuoju Bet pasakyti, kad galutinai isnyko celiulitas, negaleciau Nu as tai dar ji matau. Nors kiti sako, kad viskas gerai Gal tiesiog jau pasidariau labai reikli
Del pakenkimo nemoksiskai darant, tikrai nezinau O ko ten tokio su taurem nemoketi? Tipo, kad ne tom kryptim daromasi? Nu man pvz kojas iseina masazuoti tik aukstyn/zemyn, nu dar spiralem Kitaip ir nepatogu, ir atsokineja, ir fantazija nelabai isnesa Cia gal kokiu problemu pasidaro, jei netolygiai masazuoja, tipo trina tik viena vieta, o kitu - ne? Na tikrai nezinau As juk irgi ne kokia profesionale Nors buvau siek tiek pamokinta daryti
Su vandenilio peroksidu dezinfekuoti turbut rekomenduojama tada, kai ta pacia taure masazuojami keli zmones, pvz kokiuose salonuose. Bent as taip sugalvojau. Kai as taure naudoju tik sau, tai manau, uztenka paprasciausiai issluostyti servetele.
Beje, kiek zinau, sitas taures galima naudoti ne tik celiulitui. Galima daryti ir nugaros masaza. Na cia, zinoma, sau nepasidarysi Tik kitam Tipo gerai nuo visokiu persalimu, kosuliu, bronchitu. Tik nereikia varyti per pati stubura Tik salia jo. Gerai ismasazuoti pecius, braukyti palei menciu linija. Dar labai faina, kai ir juosmeni masazuoja. Siaip kuo plonesnis zmogus, tuo labiau taure atsokineja - vis uzkliuna uz kokio sonkaulio Gerai toks masazas ir tiesiog atpalaidavimui. Bet irgi pavojinga. Irgi gali likti melynes Kiek esu dariusi, tai dviem draugeliams esu palikusi ant peciu melynes Pasitaike tokie "jautrios sielos" - su arti esanciais kapiliarais. Nors ir zinau, kad melynes gali likti, nu bet kazkaip labai nesmagu jas kitiems palikti