norejau paklaust,po kiek kartu rezultatai matosi,nes as jau 6 karta dariau,bet nieko gero nepastebejau .Pas masaziste po 10 kartu jau tikrai matesi,o paciai tai s... gaunas
QUOTE(Rosignolija @ 2008 03 12, 19:35)
norejau paklaust,po kiek kartu rezultatai matosi,nes as jau 6 karta dariau,bet nieko gero nepastebejau .Pas masaziste po 10 kartu jau tikrai matesi,o paciai tai s... gaunas
as kai nesu pas masaziste niekad to dariusi, tai kaip ir neturiu su kuo palyginti... o jus gal galetumete papasakoti na mazdaug po tu 10 karteliu pas masaziste kokie rezultatai matesi? man tikrai labai idomu..
QUOTE(Rosignolija @ 2008 03 12, 17:35)
Man rezultatai pasirodė maždaug po 2 savaičių. Masažuodavausi tas 2 savaites po 15-20 min. kasdien, kartais daugiau.
QUOTE(Rosignolija @ 2008 03 12, 18:35)
Butent tai ir turejau galvoje. kai daro ismanantis tai ir rezultatai kitokie
o man kuo toliau tuo daugiau melyniu atsiranda,gal negerai kas nors siandien bus ketvirta diena,ka daryt
QUOTE(sandruta @ 2008 03 12, 18:39)
o man kuo toliau tuo daugiau melyniu atsiranda,gal negerai kas nors siandien bus ketvirta diena,ka daryt
anksciau darydavausi masazus su taure pati namie, tai likdavo melyniu...o dabar einu pas masaziste i vakuminius masazus ten zymiai didesnis efektas ir aisku daug stipriau daro, bet neturiu ne vienos melynes...kodel?todel kad raumenys atsipalaidave kai kitas asmuo daro masaza, o namie sau darydama automatiskai isitempia raumenys ir del to atsiranda nemazai melyniu.
QUOTE(sweetie123 @ 2008 03 12, 19:41)
as kai nesu pas masaziste niekad to dariusi, tai kaip ir neturiu su kuo palyginti... o jus gal galetumete papasakoti na mazdaug po tu 10 karteliu pas masaziste kokie rezultatai matesi? man tikrai labai idomu..
na rezultatai:
buvo maziau pastebimas celiulitas;
apimtys per slauni siek tiek sumazejo.
QUOTE(Lelija33 @ 2008 03 12, 19:41)
Man rezultatai pasirodė maždaug po 2 savaičių. Masažuodavausi tas 2 savaites po 15-20 min. kasdien, kartais daugiau.
as tai tik 6-a karta ir tai kas antra diena .Manau,dar teks palaukti rezultatu...
QUOTE(susidomejus @ 2008 03 12, 20:39)
Butent tai ir turejau galvoje. kai daro ismanantis tai ir rezultatai kitokie
as manau,kad rezultatai ryskesni,nes kitas zmogus geriau prieina prie "uzpakalines"dalies ir rankos jau igudusios .Bet as dar pabandysiu pati,sutaupysiu pinigeliu
Na ką, sotju ir aš į jūsų gretas Šiandien nusipirkau taures ir jau išbandžiau. Maloniai pakandžiojo, stengiausi brūžinti švelniai, kad vakuumas nebūtų itin stiprus. Oda tik paraudo, jokių mėlynių
Tiesa, tik po to perskaičiau visą šitą temą ir sužinojau naujų dalykų:
* negalima masažuoti šlaunų vidiėns pusės (ką aš sėkmingai dariau);
* negalima plauti taurių vandeniu ir muilu (ką irgi labai sėkmingai atlikau ). gal žinote kas, kuo tas vanduo su muilu blogai veikia?
Tiesa, masažavaus su Kalvarijų turguj pirktu aliejuku, į vidų dar įlašinau ~90 lašų mandarinų eterinio aliejaus, ant etiketės buvo parašyta, kad anticeliulitinis, be to, galima maišyti su kitais skysčiais, tepamais ant odos.
Na žiūrėsim, šiaip visai smagu buvo
Užėmė ~10 minučių vienai kojai, kad švelniai paraustų, bet nedegtų (bijau prisižaisti).
Uf, bandysim
* negalima plauti taurių vandeniu ir muilu (ką irgi labai sėkmingai atlikau ). gal žinote kas, kuo tas vanduo su muilu blogai veikia?
Tiesa, masažavaus su Kalvarijų turguj pirktu aliejuku, į vidų dar įlašinau ~90 lašų mandarinų eterinio aliejaus, ant etiketės buvo parašyta, kad anticeliulitinis, be to, galima maišyti su kitais skysčiais, tepamais ant odos.
Užėmė ~10 minučių vienai kojai, kad švelniai paraustų, bet nedegtų (bijau prisižaisti).
Uf, bandysim
Cituoju:
Ar ne per daug eterinio aliejaus!!! Atsargiai su jais . Pasiskaitykit ka nors is aromaterapijos.
Ar ne per daug eterinio aliejaus!!! Atsargiai su jais . Pasiskaitykit ka nors is aromaterapijos.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 03 12, 23:11)
Uf, bandysim
negalima plaut tauriu,nes jos kieteja,trumpeja galiojimo laikas,kitaip sakant .Masazuot galima ir su paprasciausiu vaikisku aliejumi,nors aisku,blogiau nuo masazinio nebus
Sveikos, prisikaiciau cia visokiu idomybiu ir naudingu dalykeliu, tik va taip ir nezinau ar galima esant kapiliarams arti odos masazuotis ar ne? Ka tik radau internere aprasyma vakuminio masazo (bet ne tauremis), kad jis "pradangina"smulkius kapiliarus:
<vakuuminis masažas pasižymi ir efektyviu kosmetiniu poveikiu. Odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta smulkūs kapiliarai ant odos paviršiaus. Vakuuminis masažas gydo net įsisenėjusį celiulitą, mažina audinių patinimą, randus, likusius po įvairių operacijų, nukarusius odos sluoksnius, likusius po nėštumo.>
http://www.trasalis....ex.php?cid=2163
Tai taip pagalvojau kad masazuojantis tauremis irgi susidaro vakumas, tai gal irgi neturetu pakenkti....
Ir antras dalykas, o gal galima masazuoti (kad nepakenkti kapiliarams) ne visas problemines vietas, o tik ten kur nesimato tu kraujagyslyciu...
Aciu uz atsakymus is anksto
<vakuuminis masažas pasižymi ir efektyviu kosmetiniu poveikiu. Odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta smulkūs kapiliarai ant odos paviršiaus. Vakuuminis masažas gydo net įsisenėjusį celiulitą, mažina audinių patinimą, randus, likusius po įvairių operacijų, nukarusius odos sluoksnius, likusius po nėštumo.>
http://www.trasalis....ex.php?cid=2163
Tai taip pagalvojau kad masazuojantis tauremis irgi susidaro vakumas, tai gal irgi neturetu pakenkti....
Ir antras dalykas, o gal galima masazuoti (kad nepakenkti kapiliarams) ne visas problemines vietas, o tik ten kur nesimato tu kraujagyslyciu...
Aciu uz atsakymus is anksto
QUOTE(susidomejus @ 2008 03 12, 22:52)
Laikiausi instrukcijos, parašyta, kad galima pilti 7-10 lašų į 10-15 ml skysčio, kuriuo įtrinamos celiulitinės vietos, na tai 90 lašų į 150 ml yra daugiau nei minimumas (7 x 10), bet mažiau nei maksimumas (10 x 10)
Optiškai ir man pasirodė daug, na bet kolkas jokių nusiskundimų, stengiuosi viską atlikti švelniai ir neskubėti