Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Rytiete @ 2008 02 12, 15:09)
Tiesa, pamiršau parašyti, kad mačiau vis gi vieną vyrą su siaubingu celiulitu...  blush2.gif

Būna vyrų, kuriems sutrinka hormonai ir jie taip pat gauna šitą moterišką "malonumą".
Aš tai nesu iš tų, kurios gali save kankinti pusvalandį...Bet po truputį, po truputį, ir nebegąsdina manęs mano celiulitas... Galėsiu vasarą su trumpu sijonu vaikščioti...
Atsakyti
QUOTE(siule @ 2008 02 13, 10:46)
kai yra bedu su venom, geriau darytis medaus masaza, o ne su taurem!

NA MAN NUO MEDAUS ALERGIJA unsure.gif
O VENOS TIK PATI PRADZIA, TAI JEI NESTIPRIAI DARAU-NEPAKENKS,NES REZULTATAS JAU PO 4 KARTU YRA thumbup.gif
Atsakyti
O aš antra diena bandau darytis masažą su taurėmis, tai toks jausmas, kad dar daugiau tų duobių ir apelsino žienės atsirado... Siaubas kažkoks... doh.gif
Ar Jums taip nebuvo? O mėlynių, skirtingai nei praeitus kartus, kada lankiausi pas profesionalias masažistes, tai nėra... Čia pliusas bigsmile.gif Už tai jausmas ryte kaip gerai pasportavus... smile.gif Matysim, tikiuosi, nesusigadinsiu nieko...
Sunkiausia, tiesa, masažuoti šikniuką... o lengviausia, bent jau man, pilvą smile.gif Guli sau prie TV ir masažuoji pilvuką... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2008 02 15, 13:19)
O aš antra diena bandau darytis masažą su taurėmis, tai toks jausmas, kad dar daugiau tų duobių ir apelsino žienės atsirado... Siaubas kažkoks...  doh.gif
Ar Jums taip nebuvo? O mėlynių, skirtingai nei praeitus kartus, kada lankiausi pas profesionalias masažistes, tai nėra... Čia pliusas  bigsmile.gif Už tai jausmas ryte kaip gerai pasportavus...  smile.gif Matysim, tikiuosi, nesusigadinsiu nieko...
Sunkiausia, tiesa, masažuoti šikniuką... o lengviausia, bent jau man, pilvą smile.gif Guli sau prie TV ir masažuoji pilvuką...  thumbup.gif

Sveika,
aš manau, kad normalu, nes kažkur skaičiau, kad vakumas pirmiausia celiulitą iškelia į paviršių o tada jau padeda jam išsivaikšęioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 15, 12:23)
Sveika,
aš manau, kad normalu, nes kažkur skaičiau, kad vakumas pirmiausia celiulitą iškelia į paviršių o tada jau padeda jam išsivaikšęioti  ax.gif

Na, tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif Nuraminai biggrin.gif Aš čia dar gruodį pradėjau gerti FitLine serijos vitaminus-kapsules prieš celiulitą. Tai būtent taip ir sakė, kad pirmiausia iškelia celiulitą į paviršių, o trečią mėnesį jį jau naikina... Tai siaubas doh.gif Dabar antras mėnuo... o pinigus irgi nemažus kainuoja g.gif Na, pagal visą teaoriją balandį turėčiau tapti glotnaus kūno ir odos, be jokių celiulitų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2008 02 15, 14:59)
Na, tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif Nuraminai  biggrin.gif Aš čia dar gruodį pradėjau gerti FitLine serijos vitaminus-kapsules prieš celiulitą. Tai būtent taip ir sakė, kad pirmiausia iškelia celiulitą į paviršių, o trečią mėnesį jį jau naikina... Tai siaubas  doh.gif Dabar antras mėnuo... o pinigus irgi nemažus kainuoja  g.gif Na, pagal visą teaoriją balandį turėčiau tapti glotnaus kūno ir odos, be jokių celiulitų...  lotuliukas.gif

Būtinai pasidalink savo džiaugsmu, kai tos kapsulės suveiks, gal tikrai verta pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2008 02 15, 18:31)
Būtinai pasidalink savo džiaugsmu, kai tos kapsulės suveiks, gal tikrai verta pabandyt...

Žinai, aš dariausi pernai kosmetikos kabinete su mechaninėm taurėm. O šiemet mano kosmetologė perėjo į kitą kosmetikos kabinetą, kuriame nebebuvo to mechaninio aparato. Tai ji man parodė tą taurę. Kaina - apie pusšimtis Lt vienam kartui. "Na, jau ne. Tikrai nemokėsiu tokių pinigų, nes reikia mažiausiai dešimties kartų..." O pernai man tikrai efektas buvo, akivaizdus. Tik vaikščiojau aš kaip zebras, visa mėlynėm nusėta. O dabar, kai darausi pati sau, tai jokių mėlynių nėra rolleyes.gif Na, tikiuosi, viskas bus ok bigsmile.gif 4u.gif Sėkmės ir Jums visoms,kovojant su ta "dievo dovana" biggrin.gif Parašysiu savo įspūdžius ax.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja vienas vakuuminis seansas aparatu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 16, 22:17)
O kiek kainuoja vienas vakuuminis seansas aparatu?

Viso kūno apie 80 Lt. Va čia Kamvilos salono, esančio Vilniuje, kainos:

Vakuminis masažas:
viso kūno – nuo 80 Lt.
rankų – nuo 20 Lt.
kojų – nuo 35 Lt.
pilvo ir sedmenų – nuo 35 Lt.
pilvo arba sedmenų – nuo 25 Lt.
Limfodrenažas (giluminis mikromasažas):
viso kūno – nuo 77 Lt.
rankų – nuo 25 Lt.
kojų – nuo 35 Lt.
pilvo ir sedmenų– nuo 35 Lt.
pilvo arba sedmenų – nuo 25 Lt.
Atsakyti
Aciu, hmmm, maniau, kad rankinis kainuoja brangiau, negu aparatais. Pasirodo, apsirikau. Aparatini gi padaryti lengviau. Keista, gal nuo darbo vietos kaina priklauso, gal cia kokiam superiniam salone umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 17 vasario 2008 - 20:05
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 17, 20:05)
Aciu, hmmm, maniau, kad rankinis kainuoja brangiau, negu aparatais. Pasirodo, apsirikau. Aparatini gi padaryti lengviau. Keista, gal nuo darbo vietos kaina priklauso, gal  cia kokiam  superiniam salone  umn.gif

Na, čia nėra superinis ir labai prabangus salonas... Tad kituose gali kainuoti ir daugiau. Bet, aišku, geriausia kainos pasiklausti salonuose, o ne SM biggrin.gif
Atsakyti
Labai idomi butu statistika, kiek moteru labiau pasitiki aparatais ir kiek moteru labiau patinka gyvu masazistu daromas vakuuminis taurinis masazas smile.gif
Atsakyti