Nusipirkau ir as, paskaicius sia tema, tas masazines taures beje, nereikejo ilgai ju ieskot. pora vaistiniu klaipedoj apejau ir vienoj radau Bandysiu siandien gal masaza atlikt. Tegul saugosi tas mano celiulitas Dar nedaug jo, bet vis tiek kovoju
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 11, 19:36)
Tokios silpnos rankos?
noredavosi kad kuo stipriau odos isiurpti tai zymiai sunkiau taure stumdyti tuo labiau paciai sunkiai is visu pusiu gerai ismasazuoti masazuodavau 20 min.jegu pareikalauja
QUOTE(endi555 @ 2008 02 11, 21:33)
noredavosi kad kuo stipriau odos isiurpti tai zymiai sunkiau taure stumdyti tuo labiau paciai sunkiai is visu pusiu gerai ismasazuoti masazuodavau 20 min.jegu pareikalauja
Aš masažuoju 2 ir 3 valandas kai reikia, ir nieko.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 11, 23:07)
Aš masažuoju 2 ir 3 valandas kai reikia, ir nieko.
as tik isakiau kaip man buna nereikia girtis ir iskart pulti
QUOTE(endi555 @ 2008 02 11, 22:13)
as tik isakiau kaip man buna nereikia girtis ir iskart pulti
Nesigiriu. Tik kad tos moteros dabar tokios išlepę... Ir vis joms greito rezultato reikia.
O aš susigundžiau nusipirkti tas taures, kai nuėjusi į kosmetikos kabinetą, sužinojau, kad mano procedūros celiulito naikinimui kainuos apie 800 Lt. Masažistė išsitraukė lygiai tokią pačią silikoninę taurę kaip parduodamos Kalvarijų turgavietėj. Tik raudoną Nu, pagalvojau, kad tikrai nei darbas (lai nesupyksta masažistės), nei tau taurė nėra vertos tokios permokos
O šiaip man buvusi masažistė masažavo vidines šlaunų sritis... ir vaikščiojau aš visa mėlyna kaip gepardas. O darė tai su aparatu ir profesionali kosmetologė. Suprask, kaip nori, kur tiesa, o kur melas... Bet efektas buvo ženklus.
Tiesa, gal kam teko susidurti su tokia apkritusia ale celiulitine oda po pažastim. Suspaudžiu pažastį ir ta oda nukara... feee... tokia negraži. Ar galima kažin masažuoti ten? Po mentim galima, kiek žinau. Gal tai irgi padėtų šiek tiek išlyginti ir sustangrinti po pažastim nukarusią odą?
Kodėl vyrai nekenčia nuo celiulito????
O šiaip man buvusi masažistė masažavo vidines šlaunų sritis... ir vaikščiojau aš visa mėlyna kaip gepardas. O darė tai su aparatu ir profesionali kosmetologė. Suprask, kaip nori, kur tiesa, o kur melas... Bet efektas buvo ženklus.
Tiesa, gal kam teko susidurti su tokia apkritusia ale celiulitine oda po pažastim. Suspaudžiu pažastį ir ta oda nukara... feee... tokia negraži. Ar galima kažin masažuoti ten? Po mentim galima, kiek žinau. Gal tai irgi padėtų šiek tiek išlyginti ir sustangrinti po pažastim nukarusią odą?
Todėl, kad neturi moteriškų hormonų...
Todėl, kad neturi moteriškų hormonų...
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 12, 14:56)
Tiesa, pamiršau parašyti, kad mačiau vis gi vieną vyrą su siaubingu celiulitu...
man paciai irgi sunku darytis,geriau jau kai kitas daro.As patoi sau istveriu gal 30min...
Vakar ismeginau tas masazo taures. Pirmiau ant vyro nugaros pasitreniravau (o jam visai patiko), paskui pati kojytes emiau sau masazuoti. man melyniu jokiu neliko, nes gal per silpna vakuma dariau, nes kai stiprus - labai skauda Ziuresim, kokie rezultatai bus
QUOTE(Latelle @ 2008 02 12, 15:10)
man paciai irgi sunku darytis,geriau jau kai kitas daro.As patoi sau istveriu gal 30min...
Pakanka, man masažistė darydavo viso kūno masažą apie 50 min. Tai vien šlaunims ir šikniukui tikrai, manau, 30 minučių pakanka.
QUOTE(ingfeting @ 2008 02 08, 12:44)
IR AS VAKAR MASAZAVAUSI IR STENGIAUSI NE PER STIPRIAI DARYTI,TADA NEBUS IR MELYNIU. TIK BIJAU KAD VENOM NEPAKENKTU,NES TURIU SU JOMIS BEDU...
kai yra bedu su venom, geriau darytis medaus masaza, o ne su taurem!